Първоначално изпратено от shokova terapia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащото когато подвиквах за Еларг ,те бяха лефче и Атерата бяха 1,5 а сега са двойни а ти подвикваш за тях ......
А ти какво манипулаторче си....тогава.
ОЦК и ВАСВ ами ако се поровиш ме има и в Химко и Кремиковци, Полимери и т.н. в близките 8 години и още 100 акции най малко ...
Въпросът не е какво съм имал а как съм ги купил и продал....и като се тегли чертата...Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеабе и ти си едно криво манипулаторче, знаем те още със смешните подвиквания за алианц, бакб, скоро и в оцк
А ти какво манипулаторче си....тогава.
ОЦК и ВАСВ ами ако се поровиш ме има и в Химко и Кремиковци, Полимери и т.н. в близките 8 години и още 100 акции най малко ...
Въпросът не е какво съм имал а как съм ги купил и продал....и като се тегли чертата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАиде сега и деление....
Ами аз също подкрепям мнението че АДСИЦ вече са на върха на славата си...
Аз също подкрепявм мнението че Севто е надценена при влизането..
Аз също подкрепям мнението ти че ОД се оля с дивидента и тантиемите на ръководството...
Така че всеки има мнение....Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеСори,
просто много ми заприлича, на наглата шутовщина на Пепи. Да говориш без срам в душата за култура, отношение към акционери, при положение, че мажото се е държал като първобитен измамник - преди пласиренето във варшава да тръби пред целия свят, че ще дава 60% от печалбата за дивидент, после да се направи на забравил, да присвоява на половин цена заграбеното от акционерите в севто - и при всичко това, да някой да твърди, че това тр. да е пример за отношение - просто е безочие. Сори за импусливното включване, ама това ми се видя като подигравка. То бива да си навираш темите чиито хартии стискаш по-нагоре във форума, ама и за такива гаври не бива да си затваряме и очите все пак, така се появяват "пепитата". Държат си позициите, бутат ги нагоре във форума (половината мнения по темата - техни), останалите позиции (като Атера) били балони ... и т.н. Не е нормално и тяхното
Ами аз също подкрепям мнението че АДСИЦ вече са на върха на славата си...
Аз също подкрепявм мнението че Севто е надценена при влизането..
Аз също подкрепям мнението ти че ОД се оля с дивидента и тантиемите на ръководството...
Така че всеки има мнение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕй Шокова терапия
Не стреляй по оптимиста - те са незащитен, но пък изчезващ вид на БФБ
просто много ми заприлича, на наглата шутовщина на Пепи. Да говориш без срам в душата за култура, отношение към акционери, при положение, че мажото се е държал като първобитен измамник - преди пласиренето във варшава да тръби пред целия свят, че ще дава 60% от печалбата за дивидент, после да се направи на забравил, да присвоява на половин цена заграбеното от акционерите в севто - и при всичко това, да някой да твърди, че това тр. да е пример за отношение - просто е безочие. Сори за импусливното включване, ама това ми се видя като подигравка. То бива да си навираш темите чиито хартии стискаш по-нагоре във форума, ама и за такива гаври не бива да си затваряме и очите все пак, така се появяват "пепитата". Държат си позициите, бутат ги нагоре във форума (половината мнения по темата - техни), останалите позиции (като Атера) били балони ... и т.н. Не е нормално и тяхнотоНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениемале, мале мале, култура, отношения с акционери, поглъщане на БРС .... Абе ти да не си някой нов шут, палячо като Пепи при паткките, каква култура, какво отношение в поглъщането на брс !?!?! Какви дивиденти, какви глупости... Те се гаврят с тях, те си мислят, че дъжд ги вали ... мале мале
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...
Колкото до фармата ако някой гради култура и отношения с акционерите мисля че това е чичо Оги.
2012 Поглъщат БРС; 2013 УНИ, 2014 МЕДИКА и после ако няма друго за поглъщане и за разрастване може и да започнат да споделят по-голяма част от печалбата - така мисля аз!Не е препоръка
Коментар
-
Ами те за това са магазинитеПървоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениезапомнете, парите винаги идват от балъците и отиват в магазините
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕвала за честността и добре дошъл на кораба!
Както казах и в друга тема трябва да се запознаем на ОСА-то ще падне веселба
Колкото до фармата ако някой гради култура и отношения с акционерите мисля че това е чичо Оги.
2012 Поглъщат БРС; 2013 УНИ, 2014 МЕДИКА и после ако няма друго за поглъщане и за разрастване може и да започнат да споделят по-голяма част от печалбата - така мисля аз!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
като се набълбочи с дългове заради дъмпинга де ще иде! ама ние си имаме СФТРД не щем ФАРМНЕТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко погълнат и Марешки ще се включа и аз
като се набълбочи с дългове заради дъмпинга де ще иде! ама ние си имаме СФТРД не щем ФАРМНЕТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕвала за честността и добре дошъл на кораба!
Както казах и в друга тема трябва да се запознаем на ОСА-то ще падне веселба
2012 Поглъщат БРС; 2013 УНИ, 2014 МЕДИКА и после ако няма друго за поглъщане и за разрастване може и да започнат да споделят по-голяма част от печалбата - така мисля аз!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар