IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Как ти ги ражда главата тия глупости
    ам цената на акцията не мърда , но на варантите расте

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Голяма казваш, колкото и да е голяма без товар на гърба се катери къде-къде по леко, а и нетното изражение... е винаги на разположение
      Със сигурност, този инструмент мултиплицира печалбите, но като тръгне надолу и загубите, а с чичо за ортак винаги е хубаво човек да има едно наум
      Last edited by Yori; 11.02.2022, 11:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
        Тук като гледам цената на варантите може да мине цената на акцията
        Как ти ги ражда главата тия глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Тук играта ми изглежда по-голяма

Голяма казваш, колкото и да е голяма без товар на гърба се катери къде-къде по леко, а и нетното изражение... е винаги на разположение

Коментар

• Тук като гледам цената на варантите може да мине цената на акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Те това си е чиста печалба;- вложени 10К -прибрани обратно и с 14К варанти безтегловни по чичовите височинни пътеки
              Тук играта ми изглежда по-голяма

Коментар

• Те това си е чиста печалба;- вложени 10К -прибрани обратно и с 14К варанти безтегловни по чичовите височинни пътеки

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Абе не знам колко е мома, ама май не е много умна.. Чака Алтерко на 3 лв. Вярва че птичето пак ще се върне на рамото
                  А тя нека си чака на 3,
                  ...щом си вярва на съчинените версии за забавяне на огромни контейнери с доставки през суец.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Един от динозаврите на бфб, пишещият тук под ника Бай Вельо, беше казал нещо много умно
                    От сорта на това - когато индексът се обърнел за надолу, се виждало кои акции били балони,
                    Гледам аз днес агрия и алтерко мощно нагоре а разни плондери надолу. Викам умна е момата
                    Абе не знам колко е мома, ама май не е много умна.. Чака Алтерко на 3 лв. Вярва че птичето пак ще се върне на рамото

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Ин чичо уи тръст!
                      Един от динозаврите на бфб, пишещият тук под ника Бай Вельо, беше казал нещо много умно
                      От сорта на това - когато индексът се обърнел за надолу, се виждало кои акции били балони,
                      Гледам аз днес агрия и алтерко мощно нагоре а разни плондери надолу. Викам умна е момата

Коментар

• Ин чичо уи тръст!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Според мен всеки, който управлява публична компания трябва да я управлва по начин, по който останалите акционери да са доволни. Не мислиш ли?
                          Да мисля! Не знаех, че сте доволни. Извинете!

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Не е ли по-важно какво се пише, а не кой го пише? Поправям последното изречение - Ние, акционерите какъв интерес бихме имали......?
                            Според мен всеки, който управлява публична компания трябва да я управлва по начин, по който останалите акционери да са доволни. Не мислиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Пишеш едно и също от години. В началото изглеждаше като нещо, което добавя стойност, но вече е просто досадно.
                              Едно и също е, защото нищо ново не се случва! Не е луд този, който яде баницата, а ние които му позволяваме. Някой все пак трябва да бие камбаната от време на време. Затова сме акционери, нали?
                              Не е нужно да се пише повече....Всичко е ясно! НАЙ - после!
                              Last edited by maki; 08.02.2022, 22:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Не е ли по-важно какво се пише, а не кой го пише? Поправям последното изречение - Ние, акционерите какъв интерес бихме имали......?
                                Пишеш едно и също от години. В началото изглеждаше като нещо, което добавя стойност, но вече е просто досадно.
                                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Working...
                                X