Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Голяма казваш, колкото и да е голяма без товар на гърба се катери къде-къде по леко, а и нетното изражение... е винаги на разположениеLast edited by Yori; 11.02.2022, 11:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеТук като гледам цената на варантите може да мине цената на акцията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Тук играта ми изглежда по-голяма
Голяма казваш, колкото и да е голяма без товар на гърба се катери къде-къде по леко, а и нетното изражение... е винаги на разположение
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТе това си е чиста печалба;- вложени 10К -прибрани обратно и с 14К варанти безтегловни по чичовите височинни пътеки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Абе не знам колко е мома, ама май не е много умна.. Чака Алтерко на 3 лв. Вярва че птичето пак ще се върне на рамото
...щом си вярва на съчинените версии за забавяне на огромни контейнери с доставки през суец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Един от динозаврите на бфб, пишещият тук под ника Бай Вельо, беше казал нещо много умно
От сорта на това - когато индексът се обърнел за надолу, се виждало кои акции били балони,
Гледам аз днес агрия и алтерко мощно нагоре а разни плондери надолу. Викам умна е момата
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИн чичо уи тръст!
От сорта на това - когато индексът се обърнел за надолу, се виждало кои акции били балони,
Гледам аз днес агрия и алтерко мощно нагоре а разни плондери надолу. Викам умна е момата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Според мен всеки, който управлява публична компания трябва да я управлва по начин, по който останалите акционери да са доволни. Не мислиш ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Не е ли по-важно какво се пише, а не кой го пише? Поправям последното изречение - Ние, акционерите какъв интерес бихме имали......?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Пишеш едно и също от години. В началото изглеждаше като нещо, което добавя стойност, но вече е просто досадно.
Не е нужно да се пише повече....Всичко е ясно! НАЙ - после!Last edited by maki; 08.02.2022, 22:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Не е ли по-важно какво се пише, а не кой го пише? Поправям последното изречение - Ние, акционерите какъв интерес бихме имали......?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар