Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеЗа разлика от теб след това интервю аз мисля че днес ще се купуват акции, а няма да се продават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИнтервюто е добро, но аз съм неприятно изненадан поне от 3-4 отговора. Впечатлението ми от личността Огнян Донев също се влошава
Първо - не е искрен за пуска на новия завод. Аргумента "не го пускаме защото времето е студено" е несериозен, до степен смешен. Втори финт по същия въпрос е да твърди че плана бил да се пусне полугодието на 2013 г. Защото тогава се съобщи срок - Октомври 2012 г.?
Второ - "Новият завод до голяма степен ще замени съществуващите ни мощности." - опаа, излиза че няма да увеличаваме капацитет, а ще заменим стари мощности с нови. Признавам позитивите които носи това, но... главния позитив който се тиражираше - почти двойно увеличение на капацитета.... отича
Трето - глупави заплахи към акционерите в Севто в стил - приемайте квото ви се дава, щото мога и да ви фалирам и нищо да не получите!
Доста недостойно за позицията който заема!
Отделно си противоречи: уж сме "притежатели на незначително количество акции" , а ще нанесем големи щети: "като в същото време бъдат ощетени много други акционери". Доста плоско и тесногръдо!
Та като цяло съм разочарован от г-н Донев. Имах по-високо мнение и очаквания от него.
Като отявлен оптимист на БФБ, ще остана с надеждата в един бъдещ момент да опровергае сегашното ми недоволство и разочарование... дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеЗа разлика от теб след това интервю аз мисля че днес ще се купуват акции, а няма да се продават.Сигурно ще стане така. Иначе това интервю е като мана небесна за продавачите.
Комплимент на Мариян Йорданов! От доста време това момче ми прави приятно впечатление със старанието си да отразява събития по горещи теми свързани с БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПоследната фраза аз я тълкувам така : "Ако може тези , които са по-ниски от обувките ми да не се мешат в бизнеса ми ".....
Аз лично одобрявам такова поведение !!!
Всеки инвеститор да си знае мярката ( всяка жаба гьола ) - купил 100 акции от дружество и дава съвети на МАЖО....The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Интервюто е добро, но аз съм неприятно изненадан поне от 3-4 отговора. Впечатлението ми от личността Огнян Донев също се влошава
Първо - не е искрен за пуска на новия завод. Аргумента "не го пускаме защото времето е студено" е несериозен, до степен смешен. Втори финт по същия въпрос е да твърди че плана бил да се пусне полугодието на 2013 г. Защото тогава се съобщи срок - Октомври 2012 г.?
Второ - "Новият завод до голяма степен ще замени съществуващите ни мощности." - опаа, излиза че няма да увеличаваме капацитет, а ще заменим стари мощности с нови. Признавам позитивите които носи това, но... главния позитив който се тиражираше - почти двойно увеличение на капацитета.... отича
Трето - глупави заплахи към акционерите в Севто в стил - приемайте квото ви се дава, щото мога и да ви фалирам и нищо да не получите!
Доста недостойно за позицията който заема!
Отделно си противоречи: уж сме "притежатели на незначително количество акции" , а ще нанесем големи щети: "като в същото време бъдат ощетени много други акционери". Доста плоско и тесногръдо!
Та като цяло съм разочарован от г-н Донев. Имах по-високо мнение и очаквания от него.
Като отявлен оптимист на БФБ, ще остана с надеждата в един бъдещ момент да опровергае сегашното ми недоволство и разочарование... дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗначи е време да се продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеСлучайно или не има отговори на всички въпроси, само за Трейдинга не съм питал за вземанията
Да интервюто е вече факт
Следващият път ще искам въпроси
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТри въпроса от мен ако може:
1. Коментар по повод предложеното съотношение по замяна на акции на Севто за Сфарм. Ще е готова ли скоро ликвидационната оценка и какво следва от тук нататък?
2.Защо се увеличават просрочените вземания на Софарма Трейдинг - има ли развитие в положителна посока при събирането (уреждането) им. Възможно ли е отписване на част от тези вземания?
3. Кога ще е откриването на завода на Софарма?
Да интервюто е вече факт
Следващият път ще искам въпроси
Поздрави
Коментар
Коментар