IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интервюто е добро, но аз съм неприятно изненадан поне от 3-4 отговора. Впечатлението ми от личността Огнян Донев също се влошава

Първо - не е искрен за пуска на новия завод. Аргумента "не го пускаме защото времето е студено" е несериозен, до степен смешен. Втори финт по същия въпрос е да твърди че плана бил да се пусне полугодието на 2013 г. Защото тогава се съобщи срок - Октомври 2012 г.?

Второ - "Новият завод до голяма степен ще замени съществуващите ни мощности." - опаа, излиза че няма да увеличаваме капацитет, а ще заменим стари мощности с нови. Признавам позитивите които носи това, но... главния позитив който се тиражираше - почти двойно увеличение на капацитета.... отича

Трето - глупави заплахи към акционерите в Севто в стил - приемайте квото ви се дава, щото мога и да ви фалирам и нищо да не получите!
    Доста недостойно за позицията който заема!
    Отделно си противоречи: уж сме "притежатели на незначително количество акции" , а ще нанесем големи щети: "като в същото време бъдат ощетени много други акционери". Доста плоско и тесногръдо!

Та като цяло съм разочарован от г-н Донев. Имах по-високо мнение и очаквания от него.

Като отявлен оптимист на БФБ, ще остана с надеждата в един бъдещ момент да опровергае сегашното ми недоволство и разочарование... дано!

Коментар

• Голям бик излезе чичо Оги, днес май ще има космонавтика тук.
      Не е препоръка.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Значи е време да се продава
        За разлика от теб след това интервю аз мисля че днес ще се купуват акции, а няма да се продават.

Коментар

• Последната фраза аз я тълкувам така : "Ако може тези , които са по-ниски от обувките ми да не се мешат в бизнеса ми ".....

Аз лично одобрявам такова поведение !!!
          Всеки инвеститор да си знае мярката ( всяка жаба гьола ) - купил 100 акции от дружество и дава съвети на МАЖО....

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            Много добро интервю. Браво Мариански.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Значи е време да се продава

Коментар

• Излезе

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-iskah,145830/

Коментар

Случайно или не има отговори на всички въпроси, само за Трейдинга не съм питал за вземанията

Да интервюто е вече факт

Следващият път ще искам въпроси

Поздрави
                  Остана и кога утре да се очаква?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Три въпроса от мен ако може:

1. Коментар по повод предложеното съотношение по замяна на акции на Севто за Сфарм. Ще е готова ли скоро ликвидационната оценка и какво следва от тук нататък?

2.Защо се увеличават просрочените вземания на Софарма Трейдинг - има ли развитие в положителна посока при събирането (уреждането) им. Възможно ли е отписване на част от тези вземания?

3. Кога ще е откриването на завода на Софарма?
                    Случайно или не има отговори на всички въпроси, само за Трейдинга не съм питал за вземанията

Да интервюто е вече факт

Следващият път ще искам въпроси

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Като бях по коледа на Плевен се разминах с един дядо с яке на СФАРМ!!!
                      Искам фланелка - плащам си!
                      Тони, според теб колко е справедливата цена на акция?

Коментар

Здравейте
                        Утре сутрин ще бъде публикувано интервю с Огнян Донев

Поздрави
                        1. Ще купи ли и другите хартии на пъпката !?
                        2. Има ли изобщо нужда да се сменя коефициента на преобразуване севто-сфарм. Тони75 например смята, че е дори висок.
                        3. Това листване във Варшава, което скапва и цената - не е ли време да се премахне, само разходи генерира, а и грамърси вече се изнесоха, та има ли изобщо нужда вече от такова листване !?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          ще правя на сина фанелки с логото на Софарма трейдинг и John Deere
                          бизнеси, с които се занимава
                          и на мен също
                          Като бях по коледа на Плевен се разминах с един дядо с яке на СФАРМ!!!
                          Искам фланелка - плащам си!

Коментар

Здравейте
                            Утре сутрин ще бъде публикувано интервю с Огнян Донев

Поздрави
                            Браво! Събитията са свеж въздух, който компанията си пое в резултат от прочистване на отлаганията, които са около Л.П. ! Успех на О.Д. и дано нова компания с добър имидж, замести оставащия дял на ФКК...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Три въпроса от мен ако може:

1. Коментар по повод предложеното съотношение по замяна на акции на Севто за Сфарм. Ще е готова ли скоро ликвидационната оценка и какво следва от тук нататък?

2.Защо се увеличават просрочените вземания на Софарма Трейдинг - има ли развитие в положителна посока при събирането (уреждането) им. Възможно ли е отписване на част от тези вземания?

3. Кога ще е откриването на завода на Софарма?
                              аз оставам с впечатление че интервюто е вече факт!
                              Ей Мъро другия път ни питай за въпроси!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                От ТИМ спечелих....сигурно...колкото ти е целия портфейл в Софарма...

от мен - пожелавам на всички да печелят и да са доволни, няма значение къде са акционери

Коментар

Working...
                                X