Първоначално изпратено от Майната
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Болен в кома по време на визитация идва в съзнание, отваря очи и пита:
– Какви са тези идиоти?
– Подобрява се! Позна ни. – казва главният лекар.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Да да може. И каролев беше поставен в такава кома, бог да го прости, но не го споходи съдбата на Шумахер. Ще ни липсват туитовете за пиб, кото повдигаха двойно милиардната капитализация!
И на мен ми е интересно, колко ще продължи схемата с фармата!
– Какви са тези идиоти?
– Подобрява се! Позна ни. – казва главният лекар.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
човек може да бъде поставен на изкуствено дишане с часове, а в кома с години! Интересно колко време може да се поддържа акция в това състояние?
И на мен ми е интересно, колко ще продължи схемата с фармата!Last edited by Балониада; 05.03.2022, 14:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Смях смях а който се смее последен най-добре се смее!!!
И така въпросът става все по-интересен, както писа и байвалю
Още повече че цената на Фармата вече е 4,30, и след 6 оферти става 4,13...IM d best
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЧичо ви е магьосник,- най добре е да си му асистент, -на "помпата" от 50284000/13055000=3,8518. Други постъпления/ плащания от финансова дейност 3-2407 205 930 244 511 Нетен паричен поток от финансова дейност (В): 3-2400 156 606 175 693
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
смях) смях
) ти ли беше профи
) управляващ фондове
) за калкулатор на опции/варанти да си чувал а
) кат не знаеш не се излагай яко
)
И така въпросът става все по-интересен, както писа и байвалю
Първоначално изпратено от buyvalueАз си мисля, че няма друг изтрещял освен мажоритаря да си купува варанти на 0,58, за да получи право да запише акции на 4.13, при цена 4,60
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чичо ви е магьосник,- най добре е да си му асистент, -на "помпата" от 50284000/13055000=3,8518. Други постъпления/ плащания от финансова дейност 3-2407 205 930 244 511 Нетен паричен поток от финансова дейност (В): 3-2400 156 606 175 693 Last edited by inta53; 01.03.2022, 14:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Той хубаво крепи, ама само да се моли фондовете да не тръгнат да разпродават тук, че тогава ще стане страшно !
в просперитетни времена Софарма е падало до 2 лева, а в момента с 35% продажби в Русия и Украйна дружеството се търгува на 4,60, при положение, че ще загуби тези продажби! Не дали, а ще ги загуби!
Това е удивително и извинете, безмозъчно поведение на акция, потънала в проблеми и с много мътна и мрачна перспектива???IM d best
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеПоздравление за това ти мнение!
И аз мисля, че тук търговията е непазарна, защото изглежда изкуствено поддържана! Няма никаква пазарна логика, целия свят да се крашва а тук да стои непоклатимо като паметника на Незнайния войн!!!
Е щом са решили да пикаят срещу вятъра мисля, че няма да свърши добре цялата кондика...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение“Wall Street е единственото място, където хора, идват с Rolls Royce , за да получат съвет от тези, които вземат метрото.”
Някой има ли идея какво е вдъхновило автора да напише това?Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
да де именно, intrinsic value-то с пазарна цена, 3 години срок на упражняване, отчети, продукти, потенциал и не на последно място пазарна конюктура сочат минус 0,62 на варант! За това говоря! НЕ за 0,58 плюс! Е, аз работя с публично достъпни числа и дани, ако някой има други, това е друга работа! За това вметнах, че може да се позлва вътрешна информация...... такава дето само мажоритарят я знае!?!?!?
И аз мисля, че тук търговията е непазарна, защото изглежда изкуствено поддържана! Няма никаква пазарна логика, целия свят да се крашва а тук да стои непоклатимо като паметника на Незнайния войн!!!
Е щом са решили да пикаят срещу вятъра мисля, че няма да свърши добре цялата кондика...Не е препоръка
- 1 like
Коментар
Коментар