IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
    Тия чак сега ли разбират

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...farma/?ref=rss
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• утре пиши какво са ти казали
        ако е банка поне питай коя е, че да видим дали няма акции и тя някъде

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          незнам, всичко може да е, не съм запознат
          Ами......не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Да извършват банкова дейност ли имаш в предвид...
            незнам, всичко може да е, не съм запознат

Коментар

Ами Ок....ама това ми е последният дерт....защо тук превъртали милиарди.Ако се сетя и остане време ,ще звъня....от сайта им ли да взема телефона
              Да не би хеджирането на валутен риск със съотвентия ливъридж да влиза в тая графа?

Деривативните финансови инструменти, използвани в дружеството, са предназначени за управление и хеджиране на експозицията му спрямо рисковете от промени във валутните курсове “щатски долар: евро” и произтичащите от това влияние ефекти върху валутните доставки на стоки и свързаните с тях парични потоци (плащания). Прилаганите от дружеството деривативни инструменти обичайно са валутни форуърди.

Коментар

я питай, да нзнаем всички какво е положението,
                ами ако има банка???
                телефоните сигурно от там, така мисля
                Да извършват банкова дейност ли имаш в предвид...

Коментар

Ами Ок....ама това ми е последният дерт....защо тук превъртали милиарди.Ако се сетя и остане време ,ще звъня....от сайта им ли да взема телефона
                  я питай, да нзнаем всички какво е положението,
                  ами ако има банка???
                  телефоните сигурно от там, така мисля

Коментар

аз имам впечатления, че ДВИ на Софарма трейдинг е на място и е отлично запознат с материята
                    само трябва да попиташ

Коментар

Не,не съм.....
                      Едва ли и ще могат да ми обяснят.ДВИ не е счетоводител....и едва ли знае подробности.

По добре,вие акционерите,там и тук се замислете,защо и двете компании не са в полезрението на големите купувачи сега.

Може би тези превъртяни милиарди ги довеждат до някакви мисли
                      ПОздрави
                      аз имам впечатления, че ДВИ на Софарма трейдинг е на място и е отлично запознат с материята
                      само трябва да попиташ

Коментар

• Между другото....колко е голям този завод,колко е квадратуара на сградите,монолитни ли са ,какви машини са купувани...знаете ли.

Да разбием нещата,и да видим кое колко струва,за колко се строи/изработва....и да сравним колко пари са дадени според отчета.

Интересно ми е и на мен,при спад на продажбите се инвестира в нови мощности.....
                        Интересно
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от zaRko Разгледай мнение
                          Здрасти Бобан,
                          покрай теб погледнах отчета, казваш ,че кредитите са много ама аз изкарвам собствения капитал около 60% от баланса....колоко да са много задълженията за производствено предприятие!?
                          - иначе като гледам много грубо са се увеличили дългосрочните задължения с около 33 млн. и собствения капитал( с печалбата) с около 30 млн. и с тези пари съм им нарастнали активите с около 57 млн. това всичко сравнявам за 2011 и 2012 г. Изглежда да са инвестирали в завода който уж трябва да отвори като се затопли.
                          - за отрицателния ПП от ОД изглежда да са плащатали повече на доставчици ( или някакви др. контргенти) и наистина търговските им задължения намаляват....няма драма, макар че можеш да кажеш че им нямат доверие това е друг анализ вече. Както и затова как О. Донев е стартирал и как се отнася към миноритарите от Розата...

На никой не препоръчвам нищо.
                          Относно завода - за какво ще се ползва след като и сега нуждата от нови производствени мощности е под съмнение?... Нали продажбите падат ? Може ли да се окаже, че е в тежест и то голяма?
                          Нямам акции тук.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

ти пита ли в трейдинга за ПП????? от кога те чакам да кажеш.....
                            Не,не съм.....
                            Едва ли и ще могат да ми обяснят.ДВИ не е счетоводител....и едва ли знае подробности.

По добре,вие акционерите,там и тук се замислете,защо и двете компании не са в полезрението на големите купувачи сега.

Може би тези превъртяни милиарди ги довеждат до някакви мисли
                            ПОздрави

Коментар

Как сте бе ,момчета.Тук никой нищо не казва.....
                              Като гледам няма разпродажби....защо седите на едно място...,че и по малко надолу.
                              ти пита ли в трейдинга за ПП????? от кога те чакам да кажеш.....

Коментар

• Как сте бе ,момчета.Тук никой нищо не казва.....
                                Като гледам няма разпродажби....защо седите на едно място...,че и по малко надолу.

Коментар

Working...
                                X