IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [5.12.12 19:23:50] Ogi: Д. ще го дадат корбан преди изборите, май

[5.12.12 19:23:53] Svetlana: аха

[5.12.12 19:24:36] Svetlana: чух… но е доста безумно… да си чул за сменен финансов министър преди избори?!

[5.12.12 19:25:07] Ogi: при бб има логика – трябва да печели избори …
    http://www.pik.bg/ogi-kam-svetlana-d...rite-21-chast/
    Дали има някаква връзка...готвеният курбан ...тогава...с наближаващи плащания на фермери от 800млн. и съмненията, че ОЛАФ ще раследва раздадените дотук пари за проекти, съответно, забавяне или изобщо спиране на част от субсидията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
      За достъп до разпределителната мрежа на ЧЕЗ сме платили близо 90 хиляди лева през 2012 година.
      Като процент от сметките за ток? При мен е 10-30% Аз съм малък, в теб ми е надеждата бизнесът да се замисли

Коментар

• [9.10.12 20:16:09] Ogi: в Булбанк бях 2 ч. но това бяха 7 души от Виена + 5-6 от София … познай според тях коя е една от 2-3 най-добри компании в БГ? 10х
        Аз предполагам коя е според тях, но все пак да попитам вас за потвърждение ? И ако все пак са ви споделили, да кажете и кои са другите 2-3 ?
        Малко неудобен въпрос, не е задължително да получа отговор
        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
        не е препоръка

Коментар

• Относно данъците на недвижимите имоти - В нашия случай увеличението от 23.7% за 2012 година спрямо 2010 година се дължи на преоценки до справедлива стойност и в този смисъл не бих могъл да пронозирам дали този ефект ще продължи и в бъдеще.

Коментар

Турския пазар се развива добре въпреки трудностите, за сега имаме 5 регистрирани продукта там и продажбите за 2012 спрямо 2011 година са се увеличили с над 13%. Планираме регистрацията и на още два продукта.
            Подкрепям с 2 ръце, Турция е необятен пазар, даже бих предложил колкото може по-голямо засилване натам
            Имам още един въпрос, само да намеря линка, 2 минутки
            не е препоръка

Коментар

• За достъп до разпределителната мрежа на ЧЕЗ сме платили близо 90 хиляди лева през 2012 година.

Коментар

• Турския пазар се развива добре въпреки трудностите, за сега имаме 5 регистрирани продукта там и продажбите за 2012 спрямо 2011 година са се увеличили с над 13%. Планираме регистрацията и на още два продукта.

Коментар

• Софарма прави това постоянно, опитвайки се да не влияе на ценовите равнища

Коментар

Тони по отношение на трейдинга - Още с листването на СФТРД заявихме желание да намалим участието си там, тъй като стратеически не считаме, че Софарма трябва да бъде 100% собственик на компанията. За съжаление хванахме лош момент и чак сега виждаме такива възможности.
                    Това означава ли, че ще започнете да продавате от дела на Софарма в СФТРД на регулиран пазар?
                    не е препоръка

Коментар

• Тони по отношение на трейдинга - Още с листването на СФТРД заявихме желание да намалим участието си там, тъй като стратеически не считаме, че Софарма трябва да бъде 100% собственик на компанията. За съжаление хванахме лош момент и чак сега виждаме такива възможности.

Коментар

• Тони, относно ОС: Ще се опитаме да се съобразим с желанието ти, ако това е възможно. Относно излъчването онлайн за сега това сме правили само по отношение на годишната среща с инвеститорите. За ОСА, тъй като могат да присъстват само акционери или гости, които са одобрени от присъстващите акционери чрез гласуване няма как да излъчваме публично цялото събрание. Мислили сме за изграждането на информационна система, която да позволи онлайн участие и гласуване, но до сега не сме счели този ресурс за оправдан, още повече, че би могло да има и някои законови пречки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          много мъка има по планетата Таксун май - изнервен ми звучиш!да чичо Оги каза че не е имало дело, а досъдебно производство- ако не терминологията, поне думичките не виждаш ли че са различни?
                          Ами това с повишението на следователя може да се тълкува и от друг ъгъл. Отиващата си власт го награждава за безпочвените обвинения и за периода който ги отстояваше - докато се набие в главите на всички че чичо Оги е виновен, сега след като целта е постигната - човека е повишен!!!

жив и здрав и не се притеснявай може пък да се размине на тим - все пак само 70хил. излязоха на улицата, НО положителното е че поне медиите започнаха да говорят за тях!
                          Аз не можах да разбера едно Цв.В. преден отряд на ТИМ ли го играе, защото едва ли от нищото ей така станал толкоз голям и силен?
                          Здравей Тони,
                          Винаги по късни доби и винаги в гръб...
                          Съвета ми е да му оставяш постовете без отговор/защото всички го знаят каква е стока/ ,защото това най много го боли , след падането на акциите му.
                          Въпреки че съм рязък в мнението си за Донев за спекулативните му сделки и за дивидентите ,той е цвете и взима приза за най добър мажоритар в сравнение с Банев ,Божков ,Бедо и ТИМ и куп други недоразумения...като КосмонаФта и Разградският майстор..
                          Тук истината ще е след нормалните избори.....ако наште са на власт...
                          Иначе Планината също е добра позиция освен ако някой идиот от Карол не ти продава по една акция...
                          Поздрави!

Коментар

• По отношение на СЕВТО - Към момента работим по вливането на Казанлък, тъй като те наистина работят изцяло за нас. Процедурата тече по законоустановения ред. В момента нашите специалисти работят по допълнителните забележки от последното писмо на КФН, което получихме преди около десетина дни. Опитваме се да запазим баланса в интерес на всички участници на пазара, като същевременно останем верни на стратегията си за развитие на цялата група. Това се оказва достатъчно трудно, тъй като са намесени и интересите на акционери в други наши дъщерни публични дружества. Надявам се в близкия месец да постигнем конкретен резултат.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                              Делото срещу г-н О.Д. и Л.П. е прекратено!
                              т.е. изфабрикуваното разследване

Прокуратурата стана за смях, пореден път!
                              Някой удобно я ползват да си разчистват взаимоотношенията.
                              Сега защо не се повдигнат обвинения срещу Грозев за набеждаване, клевета и лъжесвидетелстване!?!?
                              Може ли всеки да клепа друг с измислени обвинения, и после да извърта гъза - не бе, не, отказвам се от твърденията си!
                              Това прокуратура ли е или публичен дом!?

Коментар

• Аз имам само едно въпросче, към Господин Донев- Какво се случва с вливането на Българска роза - Севтополис АД. Ще приключи ли скоро?

Коментар

Working...
                                X