Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕП = EquityPrivate
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеМисля, че съм те питал - Що о ЕП?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакво и на теб?
така и не прочетох новото творение на ЕП,
като помня стария че зовеше 1,6 а тя цената отиде двойно нагоре - с голям интерес ще прегледам новите му размисли
Мисля, че съм те питал - Що о ЕП?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИ на мен, ако не е тайна!
така и не прочетох новото творение на ЕП,
като помня стария че зовеше 1,6 а тя цената отиде двойно нагоре - с голям интерес ще прегледам новите му размисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти 15%
ами в момента кеша ми е 4лв, което явно показва че съм купил нещо!
може би на лични ще ти кажа.
ей ама аз днес купих и други неща от групата на г-н Донев, които са още на приемлива цена!
успех на всички, надявам се портфейла ви да се вдига , като моя!!!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти 15%
ей ама аз днес купих и други неща от групата на г-н Донев, които са още на приемлива цена!
успех на всички, надявам се портфейла ви да се вдига , като моя!!!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТони, няма лошо, че си продал акции тук, но преди дни някой беше постнал тук една мисъл на някой инвестиционен гуру, която ми се е набила много здраво в кратуната, и която гласеше нещо от сорта: Никога не продавай дадени акции, ако нямаш готов план кои други акции ще купиш с парите. Та да те питам какво ще правиш ти: ще купиш друга компания /и ако не е тайна коя би била тя/ или ще чакаш фармата да падне и да си ги възстановиш с профит?
успех на всички, надявам се портфейла ви да се вдига , като моя!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОтносно продажбите за Май, имаме ръст от 30% на износа който падаше през Q1 и мен лично ме притесняваше че беше надолу заради както всички знаем Руският пазар. Този ръст е много добра индикация и за паричният поток който според мен ще е стабилен през 2013. Все пак при износа имаме доста по бързо разплащане!
Аз лично мисля че и фондовете може да инвестират скоро повечко кеш тук и да вдигнат цената, както вече казах 4 лв за мен е лесен таргет. До сега обема от началото на година е предимно Донев-СофармаДнес тези 250к може и да ги е взел фонд но това скоро ще стане ясно.
Браво на Софарма!!!
Коментар
-
Относно продажбите за Май, имаме ръст от 30% на износа който падаше през Q1 и мен лично ме притесняваше че беше надолу заради както всички знаем Руският пазар. Този ръст е много добра индикация и за паричният поток който според мен ще е стабилен през 2013. Все пак при износа имаме доста по бързо разплащане!
Аз лично мисля че и фондовете може да инвестират скоро повечко кеш тук и да вдигнат цената, както вече казах 4 лв за мен е лесен таргет. До сега обема от началото на година е предимно Донев-СофармаДнес тези 250к може и да ги е взел фонд но това скоро ще стане ясно.
Браво на Софарма!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз си имам фарми бе прецакан! Просто продадох част от 100-те си акции.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТони никога не е парадирал с огромен портфейл. Тук винаги си е изказвал мнението като малък акционер, като всички нас.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеРазбира се че добре е направил. Няма какво да го бъзикаш , а и не ти е работа. Кеширал си е добър профит човека, намалил си е средната. Има бол той тук.
Определено напредва, доскоро отказваше да признае че има право и на сел
Не го очаквах така да се разкеши от засада. Сега дано не е това сигнал към чичо му и да вземе и той да селка в навалицата.
Не е препоръка ей! Умната
Но доколкото разбирам, Тони поне си е оставил някоя резервна акция и ще може да иде и на ОСА. Това му носи право и на шапка!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ браво бе, играч си. Що се нервиш сега. Кой колкото има си продава. Лошо няма.
Определено напредва, доскоро отказваше да признае че има право и на сел
Коментар
Коментар