IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Защо да има корекция, след като е ясно, че това няма да се повтори. Пазарът отчита бъдещи събития, не минали.
    Ами най малко за това че ще удари девидента доста! А има и още много акции на Доверие на баланса!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Доста пъти съм писал че Фармата за мен си е сред най добрите но тук П/Е ще падне доста след Q2 резултатите поне така очаквам заради както знаете продажбата на Доверие. Някой от вас ще кажат че е one-off но за мен трябва да има корекция ако е пазарно търгуването. Все пак браво на тези които имат тук!
      Защо да има корекция, след като е ясно, че това няма да се повтори. Пазарът отчита бъдещи събития, не минали.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Какъв балон на ПЕ 10
        Доста пъти съм писал че Фармата за мен си е сред най добрите но тук П/Е ще падне доста след Q2 резултатите поне така очаквам заради както знаете продажбата на Доверие. Някой от вас ще кажат че е one-off но за мен трябва да има корекция ако е пазарно търгуването. Все пак браво на тези които имат тук!

Коментар

• Усещам че ставам по-богат

Коментар

• Какъв балон на ПЕ 10

Коментар

• Дано не се спука балончето, което надуват напоследък!

Коментар

• http://www.infostock.bg/infostock/co...graphics/SFARM - Пусни 6месечна. Да бил е над 3.2, ама днеска затвори и над предишния връх, макар и с малко
                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                  Софарма днес направи нов 1.5 годишен връх, пробихме 3.20 - а честито
                  Глупости, аз поне месец има откакто разкарах всички, пак беше над 3.20
                  Вече ми носят дивидентчета

Коментар

• Софарма днес направи нов 1.5 годишен връх, пробихме 3.20 - а честито
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                      Майтап ли е? Ама, кака Софче като стане 1000, гледай да не се окажеш с всички хартии на чужда борса, както си го подкарал
                      К'во толкова? Най-много на борсата на труда да се окаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Има нещо такова...засега
                        Затуй - сичкото политик и съдия - на Белене. Инак оправия няма.
                        Глей тогава кака ти Софка как за 2 месеца ще е над 1000.
                        Ех, мечти.....
                        Майтап ли е? Ама, кака Софче като стане 1000, гледай да не се окажеш с всички хартии на чужда борса, както си го подкарал

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Има нещо такова...засега
                          Ех, мечти.....
                          Тук във форума някой беше изразил мнение преди няколко месеца, че Софикс ще тръгне да се качва ако червените вземат власта - защото и фирмите били с такава окраска
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Само дето след изборите същата история.
                            Има нещо такова...засега
                            Ех, мечти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              Аз разбрах позицията така - ако е такава каша в управлението и на улицата - по-добре оставка. Мисля същото и аз.
                              Само дето след изборите същата история.

Днес чух че Бареков и тои ще влиза в политиката, щял да оглавява някакъв политически проект от недоволни граждани......
                              http://www.blitz.bg/news/article/211747

Изобщо става чудо, Капиталци с политически проект, Корпоративна също..... пък някви хора скачат в центъра на Софето и викат вън олигархията от политиката
                              Last edited by markov; 18.07.2013, 16:13.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                                Темата е за Софарма, а въпросът на LuckyYou беше към конкретен човек.
                                Аз разбрах позицията така - ако е такава каша в управлението и на улицата - по-добре оставка. Мисля същото и аз.

Коментар

Working...
                                X