Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДоста пъти съм писал че Фармата за мен си е сред най добрите но тук П/Е ще падне доста след Q2 резултатите поне така очаквам заради както знаете продажбата на Доверие. Някой от вас ще кажат че е one-off но за мен трябва да има корекция ако е пазарно търгуването. Все пак браво на тези които имат тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКакъв балон на ПЕ 10
Коментар
-
http://www.infostock.bg/infostock/co...graphics/SFARM - Пусни 6месечна. Да бил е над 3.2, ама днеска затвори и над предишния връх, макар и с малкоThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеСофарма днес направи нов 1.5 годишен връх, пробихме 3.20 - а честито
Вече ми носят дивидентчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеМайтап ли е? Ама, кака Софче като стане 1000, гледай да не се окажеш с всички хартии на чужда борса, както си го подкарал
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИма нещо такова...засега
Затуй - сичкото политик и съдия - на Белене. Инак оправия няма.
Глей тогава кака ти Софка как за 2 месеца ще е над 1000.
Ех, мечти.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИма нещо такова...засега
Ех, мечти.....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСамо дето след изборите същата история.
Ех, мечти.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАз разбрах позицията така - ако е такава каша в управлението и на улицата - по-добре оставка. Мисля същото и аз.
Днес чух че Бареков и тои ще влиза в политиката, щял да оглавява някакъв политически проект от недоволни граждани......
http://www.blitz.bg/news/article/211747
Изобщо става чудо, Капиталци с политически проект, Корпоративна също..... пък някви хора скачат в центъра на Софето и викат вън олигархията от политикатаLast edited by markov; 18.07.2013, 16:13.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеТемата е за Софарма, а въпросът на LuckyYou беше към конкретен човек.
Коментар
Коментар