IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    След стабилното възходящо движение на финансовите показатели на групата си мисля, че следва намаляване на кредитите през следващите месеци.
    успех на всички акционери в компанията
    и като лежите под чадърите да правите планове.........., а не да гледате през тъмните очила на непозволени места !!! ама планове за нови инвестиции.............
    Групата се движи много добре, само чичо Оги да е жив и здрав!!!
    Имам СФАРМ - развива се супер и инвестира, възможност за капиталова и дивидент
    Имам СФТРД - компанията на форума, страхотен екип и супер дивидент
    Имам СФИ - Добре премислен АДСИЦ, който прибира наеми от компании от групата и много други, интересен е подхода с непрекъснато вдигане на капитала за да се погасяват заемите
    Нямам Доверие ОХ - НО си представям след купуването на дял в СФТРД и ако бяха обявили че е купил най-голямата ПОК, какво рали щеше да стане, както каза чичо Оги - чакайте добри новини!!!

Абе наше лошо нема!!!

Коментар

• След стабилното възходящо движение на финансовите показатели на групата си мисля, че следва намаляване на кредитите през следващите месеци.
      успех на всички акционери в компанията
      и като лежите под чадърите да правите планове.........., а не да гледате през тъмните очила на непозволени места !!! ама планове за нови инвестиции.............

Коментар

• Колеги, има ли някой прясна информация какво става с поглъщането на Севто, Унифарм, Медика??? Какво се случва с техните производства след пускането на новия завод, да не се окаже, че вече мощностите им не са необходими на майката?
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• обърнете внимание на паричния поток
          особено да го видят персоналните анализатори на компанията
          няма да цитирам имена - ИМЕ !!!

Коментар

• И при мен се появи , а от треидинга няко знае ли кога ?
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Аз имам само от майката ,дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                Да си честитим дивидентчето, вече ми е по сметката ...

Хаерлия да е!
                Ура, и аз ще пия една потна биричка с картофки довечера за здравето на чичо Оги.

Коментар

• Да си честитим дивидентчето, вече ми е по сметката ...

Хаерлия да е!

Коментар

• Куфарите с мострите ли или с нещо друго
                    Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Не съм Тотко(за съжаление), виж ако чичо Оги ме сложи да нося куфарите на местната представителка подписвам с две ръце

Коментар

• Да .може и някой трактор или комбайн да пробваш и капарираш

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Търпях, търпях, затварях си очите, ама тук вече не мога. Не може ли аз да нося куфарите - за без пари?????
                        ,
                        като дойдеш догодина на Бата Агро и тоя път се обадиш да пием биричка, ще те запиша на опашката!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Не съм Тотко(за съжаление), виж ако чичо Оги ме сложи да нося куфарите на местната представителка подписвам с две ръце
                          Търпях, търпях, затварях си очите, ама тук вече не мога. Не може ли аз да нося куфарите - за без пари?????

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            Градски да не си на заплата ,препоръчвам ти да не влагаш толкова емоции

Коментар

• Градски да не си на заплата ,препоръчвам ти да не влагаш толкова емоции
                              Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Момчета, на БФБ има доста хубави компании с буквичката "С", НО има само една компания на БФБ с главно "С" и това е СОФАРМА!!! не се притеснявайте и се доверете на добрия и лоялен мениджмънт.
                              Живи и здрави!

Коментар

• Момчета, на БФБ има доста хубави компании с буквичката "С", НО има само една компания на БФБ с главно "С" и това е СОФАРМА!!! не се притеснявайте и се доверете на добрия и лоялен мениджмънт.
                                Живи и здрави!

Коментар

Working...
                                X