IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
    Е, ти нали си инвестирал тук, защото си чел много интервюта на Донев и ти бил направил добро впечатление!
    За това още дълго време на БФБ няма да има никакъв corporate governance, защото инвеститорите не си отстояват правата и не питат неудобните въпроси, а мажоритарите обещават каквото си искат, а после правят само това, което по принцип са си решили.
    прочел си цялото ми интервю - от - до
    и си го запомнил
    не съм очаквал от теб да го направиш

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      като отидеш пак на гости на г-н Донев - питай, да не забравиш !!!!!!!!!
      Е, ти нали си инвестирал тук, защото си чел много интервюта на Донев и ти бил направил добро впечатление!
      За това още дълго време на БФБ няма да има никакъв corporate governance, защото инвеститорите не си отстояват правата и не питат неудобните въпроси, а мажоритарите обещават каквото си искат, а после правят само това, което по принцип са си решили.

Коментар

Да, то е ясно, че дивидент сигурно няма да има за 2015, но е редно да се попита отново за какво беше биенето в гърдите преди години при листинга във Варшава, че занапред фирмата щяла да излаща 60% от печалбата на акционерите! Още тогава беше ясно, че това няма как да стане и сега фантазиите на мениджмънта се сблъскаха с реалноста.
        като отидеш пак на гости на г-н Донев - питай, да не забравиш !!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          доволен съм!
          Нека да иде и на 2лв, а още по-добре и прогнзата на ЕП да се изпълни,..
          Кефи те май ловенето на ками....

Коментар

Да, то е ясно, че дивидент сигурно няма да има за 2015, но е редно да се попита отново за какво беше биенето в гърдите преди години при листинга във Варшава, че занапред фирмата щяла да излаща 60% от печалбата на акционерите! Още тогава беше ясно, че това няма как да стане и сега фантазиите на мениджмънта се сблъскаха с реалноста.
            +1

Коментар

доволен съм!
              Нека да иде и на 2лв, а още по-добре и прогнзата на ЕП да се изпълни, ама освен коефициенти и ебитда, тази компания е от малкото на бфб при които на най-големия акционер му пука за цената!

Иначе имам една молба към чичо Оги!
              г-н Донев, като гледам резултатите ми е почти ясно че и догодина, еталона на БФБ - СФАРМ няма да раздаде част от печалбата! Искам да Ви напомня, че за хубаво или лошо в следствие на поглъщането на Медика и тази малка но коректна компания спря да споделя печалба на акционерите си!
              Така, че се надявам след 2016година(когато проблемите с продажбите са минало - дано) да коригирате тази неправда

С Вас сме - поздрави и успех!

Коментар

• Е той мина между какпките тези няколко години, ще го бъде, ама да видим все пак ще се сети ли и за вас... И все пак, ако е толкова умен, колкото го боготворят хората у форума, не мисля че му е опция да не дава дивидент...

Коментар

• доволен съм!
                  Нека да иде и на 2лв, а още по-добре и прогнзата на ЕП да се изпълни, ама освен коефициенти и ебитда, тази компания е от малкото на бфб при които на най-големия акционер му пука за цената!

Иначе имам една молба към чичо Оги!
                  г-н Донев, като гледам резултатите ми е почти ясно че и догодина, еталона на БФБ - СФАРМ няма да раздаде част от печалбата! Искам да Ви напомня, че за хубаво или лошо в следствие на поглъщането на Медика и тази малка но коректна компания спря да споделя печалба на акционерите си!
                  Така, че се надявам след 2016година(когато проблемите с продажбите са минало - дано) да коригирате тази неправда

С Вас сме - поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    уще малце
                    ще го преживеете
                    то както е тръгнало надолу, май следващата спирка ще е 2-2.20. Гледах, че Софарма Трейдинг за купували през ноември, но какво от това.

Коментар

ПФБК ми намаза филията! абе стига си купувал бе, нали взе - остави и на нас!
                      уще малце
                      ще го преживеете
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                        Купи ли? Застанал си пред мен значи, а
                        ПФБК ми намаза филията! абе стига си купувал бе, нали взе - остави и на нас!

Коментар

Купи ли? Застанал си пред мен значи, а
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Коментар

• пичове и пички, вие ако си мислите че в развитият свят и борси мажото е боготворен и с кристално чиста съвест....... трябва май много да четете, следите новини и участвате с инвестиции извън смешката наречена БФБ.

Респект за Куроператора/EquityPrivate.
                              момчето си е доста в час и успяло, но кучетата на БФБ са българска местна порода и ..... всичко останало е излишно да споменавам.

аре инвеститорчета.... с ОД и господ напред! хахахахахах

Коментар

• Преци, пак ли си недоволна?

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Добре че не е в тодоров (макар че, скоро не съм го проверявало)
                                Изобщо куроператорът е прав в някои отношения, също и че в нашего рода инвестора на бфб витае някакъв мит за светлия ореол на маджото. А като погледнем по-реално никакви особени растежи няма в сфарм, както подсказа и куроператорът - много си внушаваха какви ли не растежи с идването на новата сграда, а точно обратно, и се оказа че диверсификацията на пласмента не е на най-добро ниво, изобщо напоследък имам чувството че чичо се е обърнал в адциц инвеститор - а не толкова инвестиращ пряко в развитие на фармацевтиката - направиха се нови сгради навсякъде - и на фармата и на севтото и на трейдинга дори (тя беше от първите) и на прословутите кули - оформени като отделен адциц - няма да се учудя вече ако видя следващия имотаджийки адциц (а всъщност май имаше още един) Увлече се народа в железарията, бетона и тухлата, започна да разсъждава лихварски и сякаш забрави, че това не е панацея - но показва че трупането на пари е самоцел, показва истинската същност на "великите инвеститори"/ Е не всеки може да генерира иновации, разбираемо е

Коментар

Working...
                                X