Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПЪРВО в ПИК! Държавата си поиска 62 779 725 лева от Огнян Донев! Босът на "Софарма" се скри от въпросите на журналистите! (обновена + снимки)
Прокуратурата поиска отвод на съдията по делото Даниела Борисова
Автор: Гергана Танева, Снимки Христо Танев
Дата
10:18 | 29.01.2016
Каква е истината ....
май са най-заинтересовани !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗащо да се притесняваме!?!, на тях разчитаме да ни оправят играта
ПЪРВО в ПИК! Държавата си поиска 62 779 725 лева от Огнян Донев! Босът на "Софарма" се скри от въпросите на журналистите! (обновена + снимки)
Прокуратурата поиска отвод на съдията по делото Даниела Борисова
Автор: Гергана Танева, Снимки Христо Танев
Дата
10:18 | 29.01.2016
Каква е истината ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнениеКакво се притеснявате за чуждите борси нали знаете че наща борса никога не ги следва.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Моето мнение е, че никой няма да повишава лихви без стабилно развитие на икономиката, без сериозен натиск за ръст на инфлацията, която засега въобще няма намерение да расте.
Един от основните моменти е цената на суровините и в частност нефта.
Не очаквам с лихвите да се случи нещо сериозно поради тези причини.
Когато дойде времето лихвите да са по-високи, то тогава икономиката ще е в сериозен растеж и акциите ще са подкрепени именно от това. Така че лихвите няма да са причина за спад на борсите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
И Фед не се очаква да повиши лихвите сега на срещата си през януари, а по-скоро през март или най-късно май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениевсяка промяна на лихвите ще е в унисон с развитието на икономиката, а влиянието им върху нея ще е по-скоро неутрално
въобще не смятам, че лихвите ще се покачват сериозно ако трайно и съществено не се подобри търсенето в света, но ако това стане - вече ще сме на друга вълна, а не на тема лихви
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене разбрах защо се разпозна в написаното от мен
всички знаем, че си напред в нещата и следващия път ще присъстваш на срещата на по-сериозните инвеститори
спирам да пиша))
пс. Забравих - ходя на оса, когато съм в топ 3 на притежателите на картони, (принцип) иначе не виждам особен смисъл !!! Е, да - имам едно дружество на което .... - ходя (за съжаление).. и пак не виждам смисъл ,,,,мажоритарят не е съгласен с мен така или иначе все ощено все пак е така да се каже ... човечен... а това ни поражда и симпатия един към друг, а му имам и доверие
тук не знам с чичката как сте овъртени а и въпроса с доверието мисля е на ход, дали не тр. да се преразгледа.?!... Както е казно - проверката - висша форма на доверие
Last edited by precakanoto; 23.01.2016, 16:39.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеобикновено не ти дочитам мненията до края, но този път успях не знам по каква причина. Виж какво дед..ушка Мароз - толкова си далече от истината, така те е обветрил ветеро, че си като хапка за чичето, но и на това отгоре - да претендираш с изживяванията (си) като крайна инстанция - в повече идва.Не само не ни знаеш капиталите ами ... какво да ти кажа ... подритвай си буците пръст из нивята, ори с трактора, купувай буклуците на епъл - за внуците.. и ... не се притеснявай за нашите капитали/ Анадънмо !?
))
всички знаем, че си напред в нещата и следващия път ще присъстваш на срещата на по-сериозните инвеститори
спирам да пиша
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеанонимно може да се пише много
и да излезеш доста голям играч, който даже себе си може да изненада - самостоятелно
тук няма какво да доказвате - няма нужда, но аз лично си задавам въпрос - какво си правите излишните пари при толкова точни инвестиции???
ако случайно отговорите - да видим дали ще съвпадне с моето виждане, то е - нищо не ги правите, просто ги нямате
сега да не вземете да пишете, че анализите ви са много добри - добри са, не споря
но не е само до писане във форумаНе само не ни знаеш капиталите ами ... какво да ти кажа ... подритвай си буците пръст из нивята, ори с трактора, купувай буклуците на епъл - за внуците.. и ... не се притеснявай за нашите капитали/ Анадънмо !?
))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗнаеш че съм костолани-фен, а какво имаше по този повод казано - който няма картоните когато се избушват, ги няма и когато са в летеж
Имам, представи си (и донякъде за съжаление) (да го кажем разумно количество), но половинта поне продадох още като се крашна до 3,60. Имаше още една сентенция на Костолани, - но за нея - като дойде по-подходящия момент
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСтискаш ли си книжките?
Имам, представи си (и донякъде за съжаление) (да го кажем разумно количество), но половинта поне продадох още като се крашна до 3,60. Имаше още една сентенция на Костолани, - но за нея - като дойде по-подходящия момент
))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВсе повече расте дълговото бреме и дано не натежи като чувал с картофи, а и таблиците подсказваха че папира има още да пуска въздух, както се казва - здравословно. Йогите какво праwят - след като вдишат дълбоко и издишват дълбоконеобоснованите очаквания към цената на хартията и и още по-зле - очакванията за нейните "фамозни" ръстове само задържаха що годе ценоразписа, но след няколко месеца, особено и ако дау се избуши към 14000, нищо чудно да не се радваме и на двата лева/за папир
Коментар
Коментар