If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поканата още чака вписване, предлага се 7 ст. дивидент на акция.
Приятна изненада. Браво!
Мисля че сигнала е ясен- мениджмънта оценява ситуацията като по- добра от м.г.
Ех със 7те лева от мойте 100 акции какво ли да си купя
Ами да ти дам официалната форумна версия - чичо ти Оги ми взел някакви складове по време на придобиването на Иванчич & Ко. Не се разбра обаче дали са в България или в Сърбия тия складове, но това не е от такова значение.
Equity, защо не сложиш край на тази сага във форума с твоите акции в Софарма? Просто кажи имаш ли такива и ако не - имал ли си някога и дали си излезнал при продажбата на печалба или на загуба?
.Даже мога да им подскажа за едно дружество, което си няма мажо, оценено е на половина от нетни активи, а и отдава дългосрочно офиси на най-бързо растящия сектор, както се казва при златна треска лопати продава
За техните 24млн. акции в Софарм, ако ги спазарят на около 2.20, могат да докарат другото до дабъл , но може да не им се търгува...
Последното не е препоръка, всичко с времето си.
Успешен ден на всички!
Разбрах, мерси...
Ако мислим за едно и също дружество /това без мажото/, аз съм готов да си разменя акциите там с тях, в съотношение 1:1 . Смятам, че е приемлив вариант и за тях при настоящата конюнктура
Ами лесно може да се провери, че от 1-ви януари 2008 ника ми е EquityPrivate. Регистрацията ми я има на профила.
Така, че има малко несъответствие с твърдението ти, че съм писал анализ през 2008г, пък съм бил с друг ник. Или това или не помниш като слон, а като маймуна.
Анализ на ЦКБ никога не съм правил, тъй като слабо ме интересуват, а това пък да съм казал, че мафиотска банка в България е подценена през 2008г. граничи с престъпление.
за съжаление постовете от тогава не са достъпни, но някъде в началото на 2008 ти направи едни от най-фрапантните коментари за доста позиции.
п.с. не знам каква памет имат маймуните, но съдейки по теб, явно не е много добра.
ок, нарича се избирателна памет. Аз помня като слон, обаче, а ти тогава беше оператор на некви членове.
Ами лесно може да се провери, че от 1-ви януари 2008 ника ми е EquityPrivate. Регистрацията ми я има на профила.
Така, че има малко несъответствие с твърдението ти, че съм писал анализ през 2008г, пък съм бил с друг ник. Или това или не помниш като слон, а като маймуна.
Анализ на ЦКБ никога не съм правил, тъй като слабо ме интересуват, а това пък да съм казал, че мафиотска банка в България е подценена през 2008г. граничи с престъпление.
сигурен съм, защото новината за излизането на ФКК и покупката от ромфарм ме накара да отложа преливането на левчета от Софарма към други акции: http://www.investor.bg/novini-i-anal...ofarma-157424/
Началото на разпродажби от ФКК -ЛП е 2012 лятото, но малко над 2 лв. купуваха Донев, пенсионните и дребните. По това време агрофармацевтите бяха заети да купуват земи от Серес и Еларг - за около 500 лв. на декар, но наистина огромно количество. http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...145830/?page=1
Последните проценти на Ромфарм са на 4.25 от Доверие, както и конвертирани Севто: http://www.investor.bg/novini-i-anal...opolis-166610/
В заключение - средната им е над 3 лв., защото даже и да са купили първите 4% на 2 и малко, то последните 4% са на 4.25, а основните на 3.05
Освен това между септември 2013,когато правят 13.5% и февруари 2014 продължават да купуват още около процент.
Ако искат да продават с малка загуба от 30-40% няма да им се разсърдя.Даже мога да им подскажа за едно дружество, което си няма мажо, оценено е на половина от нетни активи, а и отдава дългосрочно офиси на най-бързо растящия сектор, както се казва при златна треска лопати продава
За техните 24млн. акции в Софарм, ако ги спазарят на около 2.20, могат да докарат другото до дабъл , но може да не им се търгува...
Успешен ден на всички!
Знаеш ли какво ме дразни....чичо ти оги продава на обратното изкупуване и то е вече стабилен акционер...
Влизането на Ромпетрол качи акцията в Фармата ,ако са тръгнали да излизат ,нема да има повече желаещи за миноритари.... и чичо оги ще купува ефтино и ще натовари пак обратното сиреч миноритарите.... а дивидент нема....
Не е препоръка..
Благодаря за отговора, но Л.П. излезе на около 2 лв. по спомени, сигурен ли си, че Ромфарм са купили сериозен пакет от него на около 3 лв.?
сигурен съм, защото новината за излизането на ФКК и покупката от ромфарм ме накара да отложа преливането на левчета от Софарма към други акции: http://www.investor.bg/novini-i-anal...ofarma-157424/
Началото на разпродажби от ФКК -ЛП е 2012 лятото, но малко над 2 лв. купуваха Донев, пенсионните и дребните. По това време агрофармацевтите бяха заети да купуват земи от Серес и Еларг - за около 500 лв. на декар, но наистина огромно количество. http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...145830/?page=1
Последните проценти на Ромфарм са на 4.25 от Доверие, както и конвертирани Севто: http://www.investor.bg/novini-i-anal...opolis-166610/
В заключение - средната им е над 3 лв., защото даже и да са купили първите 4% на 2 и малко, то последните 4% са на 4.25, а основните на 3.05
Освен това между септември 2013,когато правят 13.5% и февруари 2014 продължават да купуват още около процент.
Ако искат да продават с малка загуба от 30-40% няма да им се разсърдя.Даже мога да им подскажа за едно дружество, което си няма мажо, оценено е на половина от нетни активи, а и отдава дългосрочно офиси на най-бързо растящия сектор, както се казва при златна треска лопати продава
Успешен ден на всички!
А, спомнял си си бил! Това малко като със складовете дето чичо Оги ми ги бил откраднал и за това не съм обичал Софарма Пък после върви обяснявай, че не си камила.
На банки анализ не правя и никога не съм правил. Още по-малко пък на ЦКБ!
ок, нарича се избирателна памет. Аз помня като слон, обаче, а ти тогава беше оператор на некви членове.
Ами да ти дам официалната форумна версия - чичо ти Оги ми взел някакви складове по време на придобиването на Иванчич & Ко. Не се разбра обаче дали са в България или в Сърбия тия складове, но това не е от такова значение.
Дал ми някакви акции като обезщетение, ама явно не съм останал доволен - сигурно съм искал кеш, а не акции, ама кой тук да ти каже.
Незнайно защо обаче, няколко годино по-късно съм започнал на купувам големи количества акции на Софарма от пазара. Даже чичо ти се включи по едно време в дискусията тук във форума, за да ме поздрави за покупката при излизането на ЛП от позицията. Злите езици коментират, че сигурно бил гледал в акционерната книга и там ме бил видял със солидно количество акции записани под моето име.
Та така явно съм станал акционер в компанията с могъщата фабрика по стечение на обстоятелствата.
Дай Боже всекиму, лошо няма.
Коментар