IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мда това чудо е голям воденичен камък - дано са си направили сметките!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      "Софарма" има интерес към сръбската "Галеника"

Голям боклук изглежда тази Галеника - по добре - не. Че и 7 мил. евра искат.
      Това е 4 път, в който се опитват да я продадат. Освен това фирмата има страшно много дълг и нужда от нови инвестиции.
      Реално даваш 7млн. евро за 25% и после трябва да участваш в инвестициите, които може да се окажат десетки милиони евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
        Туй ще е някакво "златно " кафе.........как ли го правят там кафето....?
        жгмуди
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• "Софарма" има интерес към сръбската "Галеника"

Голям боклук изглежда тази Галеника - по добре - не. Че и 7 мил. евра искат.
          Last edited by cymru; 26.04.2016, 16:58.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            изкушен съм да си купя 1 акция на софарма само заради това кафе
            Туй ще е някакво "златно " кафе.........как ли го правят там кафето....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
              И аз това купих скоро малко :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                Здравейте,
                На 17.06.2016г след общите събрания на Софарма АД и Софарма трейдинг АД сте поканени на традиционното инвеститорско кафе с г-н Донев !!!
                Заповядайте !!!
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  нещо няма ли да правим с Галеника - да участваме???
                  Хубаво е че Софарма са купили документацията за Галеника, но съм скептично настроенен дали ще участват. За какво му е на чичо ти да купува 25% от фабрика?
                  Той гледа да консолидира, а с тези 25% нищо не може да направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение

Ами лесно може да се провери, че от 1-ви януари 2008 ника ми е EquityPrivate. Регистрацията ми я има на профила.
                    Така, че има малко несъответствие с твърдението ти, че съм писал анализ през 2008г, пък съм бил с друг ник. Или това или не помниш като слон, а като маймуна.

Анализ на ЦКБ никога не съм правил, тъй като слабо ме интересуват, а това пък да съм казал, че мафиотска банка в България е подценена през 2008г. граничи с престъпление.
                    нещо няма ли да правим с Галеника - да участваме???

Коментар

• Галеника се продава !!!!!

http://www.ninamedia.rs/ftp/Sopharma...07-10-26_7.pdf
                      Last edited by fortiss; 26.04.2016, 11:03.

Коментар

• Здравейте,
                        На 17.06.2016г след общите събрания на Софарма АД и Софарма трейдинг АД сте поканени на традиционното инвеститорско кафе с г-н Донев !!!
                        Заповядайте !!!
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          тая баба тонка за която ти пиша се радва като малко дете на шапката която получава на ОСА или пък като види чешмичка с логото на чичо ти оги

тея благинки като ги види и друго не й трябва
                          Абе по - добре шапка от колкото нищо.

Коментар

тая баба тонка за която ти пиша се радва като малко дете на шапката която получава на ОСА или пък като види чешмичка с логото на чичо ти оги

къде си тръгнал точно ти на играч да се правиш из форума???

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                              Ти говориш за една не толкова интелигентна баба, която да дърти години си е купувала акции, което е безсмислено.

Коментар

ти пишеш за чичо ти оги явно, а аз пиша за баба тонка
                                явно действително говорим за различни баби. Аз говоря за умната баба тонка, която си продаде акциите на 1500% доходност, тъй като на пенсионер акции не му трябват. Ти говориш за една не толкова интелигентна баба, която да дърти години си е купувала акции, което е безсмислено.

Коментар

Working...
                                X