мда това чудо е голям воденичен камък - дано са си направили сметките!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение"Софарма" има интерес към сръбската "Галеника"
Голям боклук изглежда тази Галеника - по добре - не. Че и 7 мил. евра искат.
Реално даваш 7млн. евро за 25% и после трябва да участваш в инвестициите, които може да се окажат десетки милиони евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТуй ще е някакво "златно " кафе.........как ли го правят там кафето....?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
"Софарма" има интерес към сръбската "Галеника"
Голям боклук изглежда тази Галеника - по добре - не. Че и 7 мил. евра искат.Last edited by cymru; 26.04.2016, 16:58.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеизкушен съм да си купя 1 акция на софарма само заради това кафе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеизкушен съм да си купя 1 акция на софарма само заради това кафе
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗдравейте,
На 17.06.2016г след общите събрания на Софарма АД и Софарма трейдинг АД сте поканени на традиционното инвеститорско кафе с г-н Донев !!!
Заповядайте !!!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенещо няма ли да правим с Галеника - да участваме???
Той гледа да консолидира, а с тези 25% нищо не може да направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
Ами лесно може да се провери, че от 1-ви януари 2008 ника ми е EquityPrivate. Регистрацията ми я има на профила.
Така, че има малко несъответствие с твърдението ти, че съм писал анализ през 2008г, пък съм бил с друг ник. Или това или не помниш като слон, а като маймуна.
Анализ на ЦКБ никога не съм правил, тъй като слабо ме интересуват, а това пък да съм казал, че мафиотска банка в България е подценена през 2008г. граничи с престъпление.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетая баба тонка за която ти пиша се радва като малко дете на шапката която получава на ОСА или пък като види чешмичка с логото на чичо ти оги
тея благинки като ги види и друго не й трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетая баба тонка за която ти пиша се радва като малко дете на шапката която получава на ОСА или пък като види чешмичка с логото на чичо ти оги
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеТи говориш за една не толкова интелигентна баба, която да дърти години си е купувала акции, което е безсмислено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениети пишеш за чичо ти оги явно, а аз пиша за баба тонка
Коментар
Коментар