If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И защо ти е твоя кеш, като те е страх да го инвестираш.Аз от моите артии чакам по 4-5%, а ти трепериши дъра бъра Костолани и все лошо за всички акции Признай си, че много , ама много те е страх
Не ме е страх да сложа кеша Кире, нещо съвсем друго ти казвах - че не виждам никъв смисъл да го слагам за 4% ако оферти купува продава са по-големи ))))Математиката не излиза))) Вече отчитаме хилядната от стотинката с тези ваши деведенти))))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
И защо ти е твоя кеш, като те е страх да го инвестираш.Аз от моите артии чакам по 4-5%, а ти трепериши дъра бъра Костолани и все лошо за всички акции Признай си, че много , ама много те е страх
Ами ти взе да си отричаш и загубите даже- да не си развила комплекси от тях.Без да свикнеш с тях няма никога да спечелиш.Все ще стискаш малко парички на 0 процента и света ще ти е крив..То има и борсов комплекс на старите моми и ергени, нищо че не е по Костолани.
Не защо, не си отричам загубите, имам такава в гагарин, но кой няма Кире, все пак имам кеш а ти хартии))) Познай кога ще купя - само ако си на зор ))))
Не е препоръка... !!!
Ами ти взе да си отричаш и загубите даже- да не си развила комплекси от тях.Без да свикнеш с тях няма никога да спечелиш.Все ще стискаш малко парички на 0 процента и света ще ти е крив..То има и борсов комплекс на старите моми и ергени, нищо че не е по Костолани.
МАЛЕЕЕ , АМА ГОЛЕМИЯ ПРЕЦИ КЪДЕ СЕ Е УШИЛ ВТОРА ГОДИНА ДА НОСИ ЗАГУБИ.Тук стискаш и руския пазар все пада- еее много ти е сладко гроздето на чичо ти Оги
Нямам руски бе Кире! Проблем ли е)))
Не е препоръка... !!!
МАЛЕЕЕ , АМА ГОЛЕМИЯ ПРЕЦИ КЪДЕ СЕ Е УШИЛ ВТОРА ГОДИНА ДА НОСИ ЗАГУБИ.Тук стискаш и руския пазар все пада- еее много ти е сладко гроздето на чичо ти Оги
Е ти пък голямо сравнение направи! Ти така ли сравняваш компаниите? Преци, Прецииии, пък аз те имах за малко по-умна кака! Явно съм се лъгал!
Не ги сравнявам така, просто една друга гледна точка, която знам че не е удобна на 90% играчите))) Фармата ми е доста по-тежка в портфейла, но да не би което казах да не е истина???))) Ама че сме спекуланти, един автобус хора, в един цирк играем, номерата си да не знаем!?!?! ))
Не е препоръка... !!!
кажи кои са големите, щом ги знаеш, че ми се объркаха понятията)))
Само че такива с тодоров и меком можем да ги пропуснем, те са големи по подразбиране
имаше среща през есента в Царско село
теб те нямаше, доколкото знам никой не се сети да те покани да
айде стига толкова, за да не пречим на останалите колеги
ако идваш на срещата на 17,06 ще те запозная с някои от тях - ако все още не ги знаеш кои са
Коментар