IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей всички позиции катерят, Стара планина и дъщерните е в облаците!
    Само тук нищо не помръдва...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Mи то и тука имаше наскоро нещо подобно, 4Б изчезнаха яко дим, ала никой не излезе да протестира.
      Ма с овците е така - пак ще има и и друго стригане...щом им е кеф....
      Щом НИ е кеф, Пип ! Организирайте нещо и ще ме видите на първата редица
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
        Тя страната беше пред тотален колапс преди година, когато обраха банките и народа излезе на протест.
        Mи то и тука имаше наскоро нещо подобно, 4Б изчезнаха яко дим, ала никой не излезе да протестира.
        Ма с овците е така - пак ще има и и друго стригане...щом им е кеф....

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
          Ами може това да е останало, с което да могат да се похвалят - купуват някаква малка компаниика в Молдова. Тя страната беше пред тотален колапс преди година, когато обраха банките и народа излезе на протест.
          Това не е хвалба. Беше отбелязано като събитие и до там.
          На срещата г-н Донев каза - инвестиции за много милиони няма да видите.
          Това е!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            не е от размера на дела, който имам - а от душата, както го чувствам
            а имам достатъчно, компанията се управлява както и аз си го представям
            какво повече?
            Ама как хубаво го каза ... чак ме просълзи! Аха и понеделник да си накупя малко от тези хартийки.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              какво повече?
              +111
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                Нещо много ПР стана около тази хартия... И аз имам, но не прекалявайте, ефектът може да е обратен!
                Ами може това да е останало, с което да могат да се похвалят - купуват някаква малка компаниика в Молдова. Тя страната беше пред тотален колапс преди година, когато обраха банките и народа излезе на протест.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                  Твоята компания?! Абе ти и Фортис да не страдате от една и съща болест?! Той пишеше същите неща в темата на трейдинга. Вие не разбирате ли, че тези компании не са ваши? Вие притежавате една малка частица от тях. За мен важи абсолютно същото. Айде спорен ден и не се вживявайте много!
                  какво повече?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                    Твоята компания?! Абе ти и Фортис да не страдате от една и съща болест?! Той пишеше същите неща в темата на трейдинга. Вие не разбирате ли, че тези компании не са ваши? Вие притежавате една малка частица от тях. За мен важи абсолютно същото. Айде спорен ден и не се вживявайте много!
                    даже хич не се вживявам! Цяла сутрин пия кафенце в офиса на Елана в Пловдив с моя приятел Ивайло.
                    Фортис има много, аз с него не мога да се състезавам, а и не ми е целта да се състезавам с някой.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      ей, моята компания отишла на 3та страница във форума?!?!
                      Не я отписвайте още, г-н Донев е доказал че може да оцелява и СФАРМ пак ще е номер 1(въпреки че за мен тя и сега е номер 1)

Поздрави!

п.п. Фонда на Никиту изостава с 3% спрямо тежеста на компанията в Софикс, така че чакам скоро и той да подпре от ляво
                      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• ей, моята компания отишла на 3та страница във форума?!?!
                        Не я отписвайте още, г-н Донев е доказал че може да оцелява и СФАРМ пак ще е номер 1(въпреки че за мен тя и сега е номер 1)

Поздрави!

п.п. Фонда на Никиту изостава с 3% спрямо тежеста на компанията в Софикс, така че чакам скоро и той да подпре от ляво

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...ica_ne_znaiat/

Коментар

• Нещо много ПР стана около тази хартия... И аз имам, но не прекалявайте, ефектът може да е обратен!

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Сега нещо от пътуването обратно
                                До нас 6 часа, точно в 0,00ч бях пред входа.
                                Както винаги в София задръстване - 30-40 минути до магистралата.
                                След това на двата първи тунела още 1 час.
                                След това колони доста километри, валя, хлъзгаво.
                                Преди Севлиево една катастрофа имаше (една от многото) и се наложи екстремно спиране - на сантиметри спрях от задната броня на предната кола. Но един румънец отзад не можа да го направи това нещо и дрън в моята задна броня.
                                Утре ще я карам да я лепнат и понаместят.
                                МАЛКО БЕШЕ, може и така да карам ама поне да се пробвам с оправянето.

Коментар

Working...
                                X