If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mи то и тука имаше наскоро нещо подобно, 4Б изчезнаха яко дим, ала никой не излезе да протестира.
Ма с овците е така - пак ще има и и друго стригане...щом им е кеф....
Щом НИ е кеф, Пип ! Организирайте нещо и ще ме видите на първата редица
Тя страната беше пред тотален колапс преди година, когато обраха банките и народа излезе на протест.
Mи то и тука имаше наскоро нещо подобно, 4Б изчезнаха яко дим, ала никой не излезе да протестира.
Ма с овците е така - пак ще има и и друго стригане...щом им е кеф....
Ами може това да е останало, с което да могат да се похвалят - купуват някаква малка компаниика в Молдова. Тя страната беше пред тотален колапс преди година, когато обраха банките и народа излезе на протест.
Това не е хвалба. Беше отбелязано като събитие и до там.
На срещата г-н Донев каза - инвестиции за много милиони няма да видите.
Това е!
не е от размера на дела, който имам - а от душата, както го чувствам
а имам достатъчно, компанията се управлява както и аз си го представям
какво повече?
Ама как хубаво го каза ... чак ме просълзи! Аха и понеделник да си накупя малко от тези хартийки.
какво повече?
+111
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Нещо много ПР стана около тази хартия... И аз имам, но не прекалявайте, ефектът може да е обратен!
Ами може това да е останало, с което да могат да се похвалят - купуват някаква малка компаниика в Молдова. Тя страната беше пред тотален колапс преди година, когато обраха банките и народа излезе на протест.
Твоята компания?! Абе ти и Фортис да не страдате от една и съща болест?! Той пишеше същите неща в темата на трейдинга. Вие не разбирате ли, че тези компании не са ваши? Вие притежавате една малка частица от тях. За мен важи абсолютно същото. Айде спорен ден и не се вживявайте много!
какво повече?
Твоята компания?! Абе ти и Фортис да не страдате от една и съща болест?! Той пишеше същите неща в темата на трейдинга. Вие не разбирате ли, че тези компании не са ваши? Вие притежавате една малка частица от тях. За мен важи абсолютно същото. Айде спорен ден и не се вживявайте много!
даже хич не се вживявам! Цяла сутрин пия кафенце в офиса на Елана в Пловдив с моя приятел Ивайло.
Фортис има много, аз с него не мога да се състезавам, а и не ми е целта да се състезавам с някой.
ей, моята компания отишла на 3та страница във форума?!?!
Не я отписвайте още, г-н Донев е доказал че може да оцелява и СФАРМ пак ще е номер 1(въпреки че за мен тя и сега е номер 1)
Поздрави!
п.п. Фонда на Никиту изостава с 3% спрямо тежеста на компанията в Софикс, така че чакам скоро и той да подпре от ляво
ей, моята компания отишла на 3та страница във форума?!?!
Не я отписвайте още, г-н Донев е доказал че може да оцелява и СФАРМ пак ще е номер 1(въпреки че за мен тя и сега е номер 1)
Поздрави!
п.п. Фонда на Никиту изостава с 3% спрямо тежеста на компанията в Софикс, така че чакам скоро и той да подпре от ляво
Сега нещо от пътуването обратно
До нас 6 часа, точно в 0,00ч бях пред входа.
Както винаги в София задръстване - 30-40 минути до магистралата.
След това на двата първи тунела още 1 час.
След това колони доста километри, валя, хлъзгаво.
Преди Севлиево една катастрофа имаше (една от многото) и се наложи екстремно спиране - на сантиметри спрях от задната броня на предната кола. Но един румънец отзад не можа да го направи това нещо и дрън в моята задна броня.
Утре ще я карам да я лепнат и понаместят.
МАЛКО БЕШЕ, може и така да карам ама поне да се пробвам с оправянето.
Коментар