Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
Collapse

429 Too Many Requests

You have sent too many requests in a given amount of time.
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази винарна е част от ДОХ, и след време ще бъде собственост на Софарма, така ли да го разбирам? В момента Софарма, притежава ли някакви други активи, освен тези от основния си бизнес- производство на лекарства? Не говоря за дъщерните дружества трейдинг и имоти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Препоръчвам инканто шардонене ! Ще ме споменавате с добро.
      и червените са разкошни!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Препоръчвам инканто шардонене ! Ще ме споменавате с добро.

Коментар

• http://www.medivalleywinery.com/%D0%...D%D0%B0%D1%81/

това е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
            Днес пак купих малко.... Успех на инвестиралите.
            интересно Мариян вече смята, че почти сигурно ДОХ ще се влее в СФАРМ(явно има някакво инфо). Хайде за двете винарни разбирам -вино с лечебна цел, но Хидроизо и Мосюто и не знам там още какви фабрички има, не знам какво ще правят във фармацевтична компания!
            Дружеството е изкупило собствени акции за 1,02 млн. лв. на цената от оценката в сливането с Албена инвест холдинг

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

и аз се интересувам и не мога да го намеря в нета. Но пък цената я виждаме колко идва и мисля че е разумна
              ДВИ каза че ще публикуват Договора след одобрението му от КФН. Регулатора често налагал корекции в първия вариант и нямало смисъл сега да ни го дават да го четем, можело само да се подведем...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Имах в предвид че премахвайки дивидентни перли от БФБ ще остане един вакум и се надявам мама да стане по щедра.
                Явно има друг, който е хвърлил поглед на тези печалби ама мисли да ги задържи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Пичове, къде мога да намеря договора за вливане на Медика в Софарма?
                  Внесен е в КФН за одобрение.. нали може да се види преди да е одобрен?
                  и аз се интересувам и не мога да го намеря в нета. Но пък цената я виждаме колко идва и мисля че е разумна

Коментар

Имах в предвид че премахвайки дивидентни перли от БФБ ще остане един вакум и се надявам мама да стане по щедра.
                    каквото е писано ще стане
                    няма как да избягаш от съдбата си

Коментар

• Пичове, къде мога да намеря договора за вливане на Медика в Софарма?
                      Внесен е в КФН за одобрение.. нали може да се види преди да е одобрен?

Коментар

1:0.95 е съотношението, около счетоводната цена ги вливат!

Коментар

Айде Медика скоро я няма. И тя и Уни бяха редовни дивидентаджии дано Сфарм компенсира подобаващо новите акционери с по- тлъсти дивиденти.
                          1:0.95 е съотношението, около счетоводната цена ги вливат!

Коментар

• Айде Медика скоро я няма. И тя и Уни бяха редовни дивидентаджии дано Сфарм компенсира подобаващо новите акционери с по- тлъсти дивиденти.
                            Last edited by tony1975; 13.02.2017, 15:25.

Коментар

• Съобщение за предстояща концентрация между „Софарма“ АД и „Доверие обединен холдинг“ АД

ето и линка: http://www.paragraph22.bg/22-novini/...nen-holding-ad

Коментар

Софарма ще придобива контрол в Доверие Холдинг! Има статия в banker.bg
                                2017 ще е годината на консолидацията на бизнеса май.... Интересно, много интересно
                                но какво ще прави Софарма с толкова винарни и фабрики и терени? Надявам се утре да има инфо и от нашия мениджмънт!
                                Last edited by tony1975; 06.02.2017, 22:27.

Коментар

Working...
                                X