Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
с други думи +- 2 седмици от 2-ри Юни ?
Когато 12-ия ден се пада в СЪБОТА, той се измества до 10-ия ден, който е четвъртък, защото да има време (петък) да се обработят сделките от четвъртък и в ПОНЕДЕЛНИК (това де факто е 14-ия ден) в регистрите да са вписани акционерите с право на дивидент. Същото е и ако 12-ия ден се пада в НЕДЕЛЯ, той се измества до 10-ия ден, който е петък, за да има време (понеделник) да се обработят сделките от петък и във ВТОРНИК (това де факто е 14-ия ден) в регистрите да са вписани акционерите с право на дивидент.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
с други думи +- 2 седмици от 2-ри Юни ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениекоя е последната дата за купуване на акции с право на дивидент тук за 2016-та ?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Винаги тази дата е 2 седмици / - 2 дни за сетълмент при борсата / след гласуваното решение, което се прави на общото събрание на акционерите.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениекоя е последната дата за купуване на акции с право на дивидент тук за 2016-та ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
коя е последната дата за купуване на акции с право на дивидент тук за 2016-та ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
[quote=tony1975]Много приятно съм изненадан! Най-накрая оставихме тези 7ст в миналото! Доста рано е тази година баш оса-то. Много съм доволен! Време е най-синия от всички сини чипове на БФБ(както наскоро се бе изразил колега във в.Банкер) да бъде оценен справедливо! Наздраве![quote] Добре Тони, но колко пъти вече ги оценяваме, от 2,70 все ги оценяваме)))))) Както казваше някой от времето на миналия макс през 2007 - нека си почине малко хартията))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
ще гласувам за
ако нещо не ти харесва - пусни против
може да събориш предложението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение"Акционерите ще гласуват за бонус на изпълнителния директор в размер на 1% от печалбата за 2016 г. (или 378 хил. лв.), както и за бонус от 1% на висшия мениджмънт". Не е честно - за Чичо Скрудж само 1% бонус, а за акционерите цели 2,29% дивидент!
ако нещо не ти харесва - пусни против
може да събориш предложението
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМного приятно съм изненадан! Най-накрая оставихме тези 7ст в миналото! Доста рано е тази година баш оса-то.
Много съм доволен! Време е най-синия от всички сини чипове на БФБ(както наскоро се бе изразил колега във в.Банкер) да бъде оценен справедливо! Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
пак със старата бичка ли?
като за мен бива
Коментар
Коментар