If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[quote=tony1975]Много приятно съм изненадан! Най-накрая оставихме тези 7ст в миналото! Доста рано е тази година баш оса-то. Много съм доволен! Време е най-синия от всички сини чипове на БФБ(както наскоро се бе изразил колега във в.Банкер) да бъде оценен справедливо! Наздраве![quote] Добре Тони, но колко пъти вече ги оценяваме, от 2,70 все ги оценяваме)))))) Както казваше някой от времето на миналия макс през 2007 - нека си почине малко хартията))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
"Акционерите ще гласуват за бонус на изпълнителния директор в размер на 1% от печалбата за 2016 г. (или 378 хил. лв.), както и за бонус от 1% на висшия мениджмънт". Не е честно - за Чичо Скрудж само 1% бонус, а за акционерите цели 2,29% дивидент!
ще гласувам за
ако нещо не ти харесва - пусни против
може да събориш предложението
"Акционерите ще гласуват за бонус на изпълнителния директор в размер на 1% от печалбата за 2016 г. (или 378 хил. лв.), както и за бонус от 1% на висшия мениджмънт". Не е честно - за Чичо Скрудж само 1% бонус, а за акционерите цели 2,29% дивидент!
Много приятно съм изненадан! Най-накрая оставихме тези 7ст в миналото! Доста рано е тази година баш оса-то.
Много съм доволен! Време е най-синия от всички сини чипове на БФБ(както наскоро се бе изразил колега във в.Банкер) да бъде оценен справедливо! Наздраве!
Много приятно съм изненадан! Най-накрая оставихме тези 7ст в миналото! Доста рано е тази година баш оса-то.
Много съм доволен! Време е най-синия от всички сини чипове на БФБ(както наскоро се бе изразил колега във в.Банкер) да бъде оценен справедливо! Наздраве!
Коментар