Първоначално изпратено от Mr.Profit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеВътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 19-09-2017 14:11
Софарма АД информира, че на 18 септември 2017 Дружеството изкупи обратно 10 600 собствени акции представляващи 0.0079% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 44 878.01 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.23.
Търговията с акции на Дружеството е съгласно решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 329 317, представляващи 3.95 % от акционерния капитал на Дружеството.
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 14:07
Софарма АД информира, че на 20 септември 2017 Дружеството изкупи обратно 5650 собствени акции представляващи 0.0042% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 24 441.00 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.33.
Търговията с акции на Дружеството е съгласно решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 153 126, представляващи 3.82 % от акционерния капитал на Дружеството.
Нещо сметките им много се разминават ???
Вчера обявяват 5 329 317 броя ,
днес обявяват че са купили още 5650 бр ,а собствените акциите им падат до 5 153 126 бр
????
Унифарм или грешка ????
Коментар
-
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 19-09-2017 14:11
Софарма АД информира, че на 18 септември 2017 Дружеството изкупи обратно 10 600 собствени акции представляващи 0.0079% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 44 878.01 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.23.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 329 317, представляващи 3.95 % от акционерния капитал на Дружеството.
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 14:07
Софарма АД информира, че на 20 септември 2017 Дружеството изкупи обратно 5650 собствени акции представляващи 0.0042% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 24 441.00 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.33.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 153 126, представляващи 3.82 % от акционерния капитал на Дружеството.
Нещо сметките им много се разминават ???
Вчера обявяват 5 329 317 броя ,
днес обявяват че са купили още 5650 бр ,а собствените акциите им падат до 5 153 126 бр
????
Унифарм или грешка ????
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеОт началото на месеца по справките на ЦД се вижда, че има увеличение на ФФ с около 250 хил. акции...нетно, след като незнайно, каква част от обемите този месец са минали от един с над 5% в друг с над 5%. Изглежда, че някой от големите продава, т.е. ако не са свързаните с Донев, остават Ромфарм и Алианц.
Малкият фф - този под 2%, расте с около 0.15% за същия срок -това са над 200 000 бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеОт началото на месеца по справките на ЦД се вижда, че има увеличение на ФФ с около 250 хил. акции...нетно, след като незнайно, каква част от обемите този месец са минали от един с над 5% в друг с над 5%. Изглежда, че някой от големите продава, т.е. ако не са свързаните с Донев, остават Ромфарм и Алианц.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Да сложим в заподозрените и ПОИ ,- според мен- поне в разпродажбите по склона до 4,30/25
Коментар
-
Да сложим в заподозрените и ПОИ ,- според мен- поне в разпродажбите по склона до 4,30/25
Коментар
-
От началото на месеца по справките на ЦД се вижда, че има увеличение на ФФ с около 250 хил. акции...нетно, след като незнайно, каква част от обемите този месец са минали от един с над 5% в друг с над 5%. Изглежда, че някой от големите продава, т.е. ако не са свързаните с Донев, остават Ромфарм и Алианц.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеНеееее, не казвам, че с 18% от капитала ще излизаш на пазарна. Както беше писал колега преди мен , това ще отнеме годиниПросто след сериозни продажби купувачите са по - внимателни. Споделям и собствен опит в това да продадеш дъно (ако е дъно )
После влизането в позиция хич не е лесно
(в моите очи де).
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Трудно ми е да повярвам, че инвеститор като Ромфарм (или който и да е притежател на 18% от капитала) ще тръгне да излиза през изхода за цаци, т.е. нашия.
За мен по-интересно е поведението на мажоритаря и свързаните с него. Голяма търговия, голямо нещо.
Напоследък имам чувството, че денят в офиса на "Донев инвестмънт" започва така:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
След толкова бой дори и продавача да е приключил няма как купувачите да си супер активниА и голям продавач започна продажбите, а малките ги довършиха с надежда, че ще купят по евтино отколкото са продали
За мен по-интересно е поведението на мажоритаря и свързаните с него. Голяма търговия, голямо нещо.
Напоследък имам чувството, че денят в офиса на "Донев инвестмънт" започва така:
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар