Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Аз не знам и съм малко извън играта и информацията, но все пак предполагаме, че ромите продават. Предполагаме този вариант, защото всеки друг е безинтересен и не си заслужава голямо умуване. Та, ако те продават си мисля, че този път ще бъде различно спрямо Л.П. и големия фонд. В тази връзка мисля, че опитът ни отпреди години работи против нас. Какво ме кара да мисля така в няколко точки:
1. Поведението на ромите ми се струва съвсем различно спрямо това на Л.П. и Фонда - те очебийно не са на зор и едва ли ще клекнат до някакви цени, като 2 лв например. Най-малкото сигурно знаят поговорката "болен на легло се ххх", а те никак не изглеждат болни. Според мен Л.П. бе принуден да продава за време, а Грамарси го разглеждам като "държавна" фирма, където е взето някакво решение да се продава на твърде високо ниво. Толкова високо, че някакви 50 ст-1 лв не са от значение спрямо активите и стратегията на големите мозъци.
2. Времената са съвсем различни и ако тогава кешът беше цар, то точно в момента е падар!
3. Перспективите за Софарма, а и за икономиките като цяло са коренно различни от тогавашните!
Тези точки ме карат да не продавам наличните акции, тъй като предполагам, че дори да се окаже най-лошия вариант, не вярвам да видим цени под 3,50 лв. За цени под 3 лв съм почти готов да се обзаложа, че няма да видим, ако разбира се не се крашне света като цяло.Last edited by 15%; 06.10.2017, 21:48.Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениедам, май ще чакаме тук пак 2-2,10 лева при изсипването
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемного неща се изписаха - кой, къде, какво праща
и все не са точни, въобще даже
не само като факти, а и като намерения и разбиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Шега шега, ма анкъла ако ги надуши че са те и са на зор - нищо чудно и някъде там да ги прати да пасат трева. + левче най много.
Много суетни бе Тони....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Все ще свършат до 1,23 лв за акцияТова е шега.
Питал съм. Предпочитат на живо.
Коментар
-
Записах се за срещата, въпреки че Форти запазил всичко, казаха че ще вадят барбарони и табуретки))
Който дойде ще се запознаем, а след въпросите ако има време и ще побъбрим.
п.п. малко съм притеснен че потвърдих среща без да знам час, но който дойде по-рано знае къде е мястото където се срещаме ние форумците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеспоконай-много още 22-23 милки
)
Това е шега.
Коментар
Коментар