If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монти, ти "ядеш" феновете на чичо Оги, но те се държат много коректно в темата за БТ ..... щото Шиши не е цвете в сравнение с чичо им
Като ходя на мачове гледам да съм в сектор А или сектор В за да се запозная с други хора ,да обменя информация за футболистите а не да съм в агитките и да бъда пушечно месо .....
Няма ли вариант да имат интерес и пари, но да не могат да се разберат за цената? По същата логика както ти казваш, че след като не е минала сделка значи няма купувач, аз мога да ти кажа, че не е минала сделката защото няма продавач? Преди време купих тук на 2 пъти - на 4,50 и 4,10 и споделих мнение, че според мен се правят много погрешни аналогии между Ромфарм и Л.П., както и големият фонд, които смачкаха цената. Други лоши аналогии са и лихвените проценти сега и тогава, наличноста на свободен кеш сега и тогава, наличноста на алтернативи сега и тогава и т.н. и т.н.
Е как да няма продавач ,нали видя къде дойде цената
Едва ли ще има купувач и цената ще пада
Хайде да ти го кажа аз как го виждам в 2 думи няма значение дали имаш 1.8% или 18% и в двата случая нямаш никакво мнение и глас в компанията ,единствено ,че този с 18% има го боли главата когато реши да направи Момчето си отива
Хубава вечер
Това казвам и аз...
Едно време го изядохме чичо Оги за дивидента от Полша и свалихме доверието от него и цялата акция а сега метани правят в негова чест че ги разиграва като палаши още малко помощи ще събират за сина му ,жена му и родата му до девето коляно.......
О темпоре ,о морес....
Монти, ти "ядеш" феновете на чичо Оги, но те се държат много коректно в темата за БТ ..... щото Шиши не е цвете в сравнение с чичо им
Ами ако са имали до сега да бе минал ,това е доста сериозен пакет ,който би трябвало да им дава доста Правомощия но тук това е проблема ,че както имат 2% тъка и 12% гласа е еднакъв по долу дадох пример с Гамеса
Няма ли вариант да имат интерес и пари, но да не могат да се разберат за цената? По същата логика както ти казваш, че след като не е минала сделка значи няма купувач, аз мога да ти кажа, че не е минала сделката защото няма продавач? Преди време купих тук на 2 пъти - на 4,50 и 4,10 и споделих мнение, че според мен се правят много погрешни аналогии между Ромфарм и Л.П., както и големият фонд, които смачкаха цената. Други лоши аналогии са и лихвените проценти сега и тогава, наличноста на свободен кеш сега и тогава, наличноста на алтернативи сега и тогава и т.н. и т.н.
Лобос, кое те кара да мислиш, че големите нямат интерес за евентуалния пакет?
Ами ако са имали до сега да бе минал ,това е доста сериозен пакет ,който би трябвало да им дава доста Правомощия но тук това е проблема ,че както имат 2% тъка и 12% гласа е еднакъв по долу дадох пример с Гамеса
Е кво да пуснат в Базар .бг или OLX обяви ,че продават пакет ,друго щом от големите няма интерес към възможен пакет ,това ясно говори за реалността на нашата борса
Лобос, кое те кара да мислиш, че големите нямат интерес за евентуалния пакет?
Защо казвате "момчето си отива", не са ли две момчетата? Поне по спомени от доста години /преди да влезнат тук/ бе така, когато прочетох една статия за тях и се впечатлих, че имали над милион декара.
Другото което се коментира за пакета им и за евентуалните купувачи - аз нямам по този въпрос никаква информация, но предполагам, че ако въобще искат или са искали да излезнат изцяло, то са преговаряли с едри купувачи. Както и да ви прозвучи, според мен хората с които въобще не са водили подобни разговори и за чието съществуване не предполагат /като повечето от нас във форума/, биха могли и са събрали пари да "помогнат" с 8 цифрена сума в лева . това разбира се са бакалски сметки, просто чувство.
Е кво да пуснат в Базар .бг или OLX обяви ,че продават пакет ,друго щом от големите няма интерес към възможен пакет ,това ясно говори за реалността на нашата борса
Защо казвате "момчето си отива", не са ли две момчетата? Поне по спомени от доста години /преди да влезнат тук/ бе така, когато прочетох една статия за тях и се впечатлих, че имали над милион декара.
Другото което се коментира за пакета им и за евентуалните купувачи - аз нямам по този въпрос никаква информация, но предполагам, че ако въобще искат или са искали да излезнат изцяло, то са преговаряли с едри купувачи. Както и да ви прозвучи, според мен хората с които въобще не са водили подобни разговори и за чието съществуване не предполагат /като повечето от нас във форума/, биха могли и са събрали пари да "помогнат" с 8 цифрена сума в лева . това разбира се са бакалски сметки, просто чувство.
Пак казвам нямам във Фармата просто ми е чудно поведението на ръководството и на акционерите ,но това е пазара е различен ,може би и аз го виждам различно ,все пак тук бих влязъл под 2,50 ,ако видим тази цена е добре дошла ако ли не здраве да е пазари много
Това казвам и аз...
Едно време го изядохме чичо Оги за дивидента от Полша и свалихме доверието от него и цялата акция а сега метани правят в негова чест че ги разиграва като палаши още малко помощи ще събират за сина му ,жена му и родата му до девето коляно.......
О темпоре ,о морес....
Пак казвам нямам във Фармата просто ми е чудно поведението на ръководството и на акционерите ,но това е пазара е различен ,може би и аз го виждам различно ,все пак тук бих влязъл под 2,50 ,ако видим тази цена е добре дошла ако ли не здраве да е пазари много
Ето сега къде е проблема да вземем Гамеса-Сиеменс там в рамките на един месец намаляват два пати очаквана печалба и тога Ибердрола която има 8% в Гамеса иска оставки в ръководните постове .
Тум с 18% се оказва .че нямат никаква значимост ,дори няма желаещ да им вземи пакета
От 6 месеца обяснявам на Зомбираните ,но те не вдеват....
Чичо Оги вместо да си купи пакетите на добра цена и да докаже доверие и сантимент във Фармата а той пръв продава...
Хората теглят заеми , правят увеличение, влизат нови инвеститори и менинджмънт а тук семейна фирма а дребните са като пудели ,палаши и оръженосци за мръстната работа ....
Кокошкарска работа....
А иначе страшен мажо.....на маса!
...Естествено, че като вземеш такъв дял искаш да влезеш в управление ( искаха да посредничат в търговията от Русия до Румъния), но Чичо Ви дори не пусна техен представител в борда - нека Сектата сега ме опровергае!
Освен това едни "момченца" ги подкукоросват да продават на пазар, с идеята, че така ще намерят купувач на голям пакет , което да видим до къде ще доведе
Истината е , че и аз искам да натиснат цената до 3 лв и да започна допълване, въпреки, че има риск да си простреляме в крака и да убием интереса за дълго.
Ето сега къде е проблема да вземем Гамеса-Сиеменс там в рамките на един месец намаляват два пъти очаквана печалба и тога Ибердрола която има 8% в Гамеса иска оставки в ръководните постове .
Тум с 18% се оказва .че нямат никаква значимост ,дори няма желаещ да им вземи пакета
Може би си прав по принцип ако е за спекула влизат до 4-5 % ама да влезе с 18% едва ли е влязъл за спекула , но може да бъркам аз така ги виждам нещата ,дето се вика всеки си знае най добре
Естествено, че като вземеш такъв дял искаш да влезеш в управление ( искаха да посредничат в търговията от Русия до Румъния), но Чичо Ви не пусна дори техен представител в борда - нека Сектата сега ме опровергае!
Освен това едни "момченца" ги подкукоросват да продават на пазар, с идеята, че така ще намерят купувач на голям пакет , което да видим до къде ще доведе
Истината е, че и аз искам да натиснат цената до 3 лв и да започна допълване, въпреки, че има риск да сe простреляме в крака и да убием интереса към кап. пазар за дълго.
Коментар