If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
Collapse
429 Too Many Requests
You have sent too many requests in a given amount of time.
т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко! Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка... нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!
Да ама не са онези 100 мил в началото. Освен това нали питаше за доверието, защо да не може да дойде !? какво беше това вф, че не се сещам в момента?! А 43 мил са по-малко от IPО на као преди 2006-7
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Е чак 7 лв много бързате 20% нагоре ще има голяма съпротива си мисля ако минем пакета преди това все пак доста голям обем минава. Да мине пакета пък тогава ще го мислим
да вкарам 50-100мил. в тази тази позиция, без да излиза някой голям, и цената да не скочи от 5 на 7 ?! даже малко ми се вижда
Ами ако не излизаха "ромите" с тези 100мил., което не е свързано с фундамента, така че е нещо временно, колко мислите че щеше да е вече цената? според мен над 7. Съответно и БФБто нямаше да пада ...
Е чак 7 лв много бързате 20% нагоре ще има голяма съпротива си мисля ако минем пакета преди това все пак доста голям обем минава. Да мине пакета пък тогава ще го мислим
И като го вземат..., шА Фръкнете ли...?!? )))))))))))))
Ами ако не излизаха "ромите" с тези 100мил., което не е свързано с фундамента, така че е нещо временно, колко мислите че щеше да е вече цената? според мен над 7. Съответно и БФБто нямаше да пада ...
т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко!
Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка...
нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!
Доста добра седмица от към оборот та да видим дали другата седмица ще вземат и остатъка от пакета.
т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко!
Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка...
нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!
Не ми се вярва, но ако стане така ще утроя позицията си, няма лошо
Струва ми се че продавача няма спешна работа, а и новите му брокери играят доста по-умно.
Ще видим..
... от новите брокери най-умния е чичо Оги ... поднесе им голям подарък с обратното изкупуване
Коментар