Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
Collapse

429 Too Many Requests

You have sent too many requests in a given amount of time.
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975
    т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко! Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка... нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!
    Да ама не са онези 100 мил в началото. Освен това нали питаше за доверието, защо да не може да дойде !? какво беше това вф, че не се сещам в момента?! А 43 мил са по-малко от IPО на као преди 2006-7
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Bse, какво са ти изтрили, едва ли е било нещо грубо или неприлично !? не ти се е случвало мислq!?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Е чак 7 лв много бързате 20% нагоре ще има голяма съпротива си мисля ако минем пакета преди това все пак доста голям обем минава. Да мине пакета пък тогава ще го мислим
        да вкарам 50-100мил. в тази тази позиция, без да излиза някой голям, и цената да не скочи от 5 на 7 ?! даже малко ми се вижда

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Ами ако не излизаха "ромите" с тези 100мил., което не е свързано с фундамента, така че е нещо временно, колко мислите че щеше да е вече цената? според мен над 7. Съответно и БФБто нямаше да пада ...
          Е чак 7 лв много бързате 20% нагоре ще има голяма съпротива си мисля ако минем пакета преди това все пак доста голям обем минава. Да мине пакета пък тогава ще го мислим

Коментар

• Хаха, приемам! Ама от майтап не разбирате

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

И като го вземат..., шА Фръкнете ли...?!? )))))))))))))
              Ами ако не излизаха "ромите" с тези 100мил., което не е свързано с фундамента, така че е нещо временно, колко мислите че щеше да е вече цената? според мен над 7. Съответно и БФБто нямаше да пада ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко!
                Нищо работа, Букурещ ги превъртат за ден-2 тия пари на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

.... та да видим дали другата седмица ще вземат и остатъка от пакета.
                  И като го вземат..., шА Фръкнете ли...?!? )))))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко!
                    Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка...
                    нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!
                    Доста добра седмица от към оборот та да видим дали другата седмица ще вземат и остатъка от пакета.

Коментар

• т.е. остават около 10млн.бр или около 43млн.лв. - никак не са малко, жалко!
                      Като сума са играчка за ПФ, но за ВФ са си голяма хапка...
                      нищо нека резултатите летят, а цената рано или късно ще ги настигне!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

минус вчерашните 2,5 млн. би трябвало да е сметката.
                        Е да, затова и изрично цитирах дата за ЦД!!!

Коментар

• Да ги пуска надолу и веднага ще се изкупят, че и за още ще питат.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Само още 12 684 483бр./акц. и то до 08,12,2017г. за ЦД!!!
                            минус вчерашните 2,5 млн. би трябвало да е сметката.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не ми се вярва, но ако стане така ще утроя позицията си, няма лошо
                              Струва ми се че продавача няма спешна работа, а и новите му брокери играят доста по-умно.
                              Ще видим..
                              ... от новите брокери най-умния е чичо Оги ... поднесе им голям подарък с обратното изкупуване

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Пуууууу, те не останали

Само още 12 684 483бр./акц. и то до 08,12,2017г. за ЦД!!!
                                Last edited by inta53; 08.12.2017, 15:29.

Коментар

Working...
                                X