Абе момчета, всичко е въпрос на цена! На 3 лв. за Софарма и 200 млн. ще се намерят.. Както и при Градус.. нека първо да кажат колко % от компанията ще дадат срещу тия 100 млн... 20-30-49? Тогава вече ще стане ясно дали могат да съберат 100 М от пазара.. вкл. и аз например ще си преценя дали участвам или не.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
мислиш, че ще съберат 100 мил????
едно е да искаш, друго да можеш
има и друг момент, но не е за обсъждане
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=конфуций;n3298256]Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Възможно е да се съберат 100 мил.Във фондовете има милиярди.А може и да се освобождават от Фармата за ППП на Градус[/QUOTE]
Това сериозно ли го мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Възможно е да се съберат 100 мил.Във фондовете има милиярди.А може и да се освобождават от Фармата за ППП на Градус
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Възможно е да се съберат 100 мил.Във фондовете има милиярди.А може и да се освобождават от Фармата за ППП на Градус
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
мислиш, че ще съберат 100 мил????
има и друг момент, но не е за обсъждане
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТони, предполагам, че като дойде ipo на "градус", може да има освобождаване на кеш ... може би тогава ще има по-добри варианти за покупки. освен, ако преди това не мине пакета. Ако от ipo-то за 100 милиона се получат разпродажби тук или другаде, мисля да допълвам ))) Тук ми изглежда, че може да е по-доходно от градус, но може и да греша,Паживем увидем,
има и друг момент, но не е за обсъжданеLast edited by fortiss; 13.02.2018, 15:42.
Коментар
-
Тони, предполагам, че като дойде ipo на "градус", може да има освобождаване на кеш ... може би тогава ще има по-добри варианти за покупки. освен, ако преди това не мине пакета. Ако от ipo-то за 100 милиона се получат разпродажби тук или другаде, мисля да допълвам ))) Тук ми изглежда, че може да е по-доходно от градус, но може и да греша,Паживем увидем,
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеднес са ми сипали от ПФБК
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Определено бих добавил на тези нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИз материалите за ОСА, гледам предложените промени в Устава:
"/5/ /нова, р. на ОСА от ……../ Дружеството може да изплаща междинен дивидент на база 6-месечен финансов отчет при условията на чл.115в от Закона за публичното предлагане на ценни книжа и при съответно прилагане на чл.247а от Търговския закон и разпоредбите на Устава. Правото за разпределяне на дивидент на база 6-месечен финансов отчет се погасява при заличаването на Дружеството от регистъра на публичните дружества, воден при Комисията за финансов надзор.
/6/ /предишна ал.5, изм., р. на ОСА от ……../ Право да получат дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централния депозитар като такива с право на дивидент на 14-ия ден след датата на Общото събрание, на което е приет годишния, съответно 6-месечния финансов отчет и е взето решението за разпределение на печалбата.
/7/ /предишна ал.6, изм., р. на ОСА от ……../ Дружеството е длъжно да изплати на акционерите гласувания дивидент в 60-дневен срок от провеждане на Общото събрание. Изплащането на дивидента се извършва със съдействието на Централния депозитар чрез финансова институция, определена от Дружеството."
и си мисля дали тази година тук няма да видим два дивидента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИз материалите за ОСА, гледам предложените промени в Устава:
"/5/ /нова, р. на ОСА от ……../ Дружеството може да изплаща междинен дивидент на база 6-месечен финансов отчет при условията на чл.115в от Закона за публичното предлагане на ценни книжа и при съответно прилагане на чл.247а от Търговския закон и разпоредбите на Устава. Правото за разпределяне на дивидент на база 6-месечен финансов отчет се погасява при заличаването на Дружеството от регистъра на публичните дружества, воден при Комисията за финансов надзор.
/6/ /предишна ал.5, изм., р. на ОСА от ……../ Право да получат дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централния депозитар като такива с право на дивидент на 14-ия ден след датата на Общото събрание, на което е приет годишния, съответно 6-месечния финансов отчет и е взето решението за разпределение на печалбата.
/7/ /предишна ал.6, изм., р. на ОСА от ……../ Дружеството е длъжно да изплати на акционерите гласувания дивидент в 60-дневен срок от провеждане на Общото събрание. Изплащането на дивидента се извършва със съдействието на Централния депозитар чрез финансова институция, определена от Дружеството."
и си мисля дали тази година тук няма да видим два дивидента?
Това са Първите Видими Действия,- така че ще видим и Резултата!
Коментар
-
Из материалите за ОСА, гледам предложените промени в Устава:
и си мисля дали тази година тук няма да видим два дивидента?Last edited by tony1975; 10.02.2018, 08:15.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар