IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    нямаше ли да пада цената като чичото не търгува? или удобно забравяме някои неща
    Ми аз не съм видял да расте.Цената е ~1% откакто чичо не може да купува.Да,верно,че всякакъв растеж без него е огромен успех,но изчакай да завърши месеца,годината.
    Last edited by X_Y; 08.10.2023, 10:03.

Коментар

ей завистта е страшно нещо. как 6.80 е "точно преди върха" като има сделки на 7.50 дори без чичото?
      Става въпрос,че откриваш позиция и то на FOMO ,и точно преди атака на 15 годишен връх !
      Влиза се СЛЕД това,а не преди.
      Last edited by X_Y; 08.10.2023, 10:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Вече може да влезеш в Агрия и след 5-6 месеца може да си се компенсирал ;-)
        да ти кажа, обмислям го. да видим първо консолидираният за третото тримесечие как е
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Вместо да се правиш на интересен с някви смешни сделки с 200 акции ,кажи защо влезна точно на 6.80лв(точно преди върха) и защо излезна точно сега?
          Входа е на фомо ,а липсата на мисловен процес е очевидна.
          Пълен Бинго играч си ! Скоро ще станеш и "топ 1" в света,а и във Вселената може би
          пише се влезе, а не влезна. и беше на 6.28, не 6.80. причината да продам съм я споделил в СА маркетплейса ми

https://seekingalpha.com/mp/126-micr...%3Anavbar_left
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Вместо да се правиш на интересен с някви смешни сделки с 200 акции ,кажи защо влезна точно на 6.80лв(точно преди върха) и защо излезна точно сега?
            Пълен Бинго играч си ! Скоро ще станеш и "топ 1" в света,а и във Вселената може би
            ей завистта е страшно нещо. как 6.80 е "точно преди върха" като има сделки на 7.50 дори без чичото? нямаше ли да пада цената като чичото не търгува? или удобно забравяме някои неща

Коментар

За спамера беше саркастично, на теб наистина съм ти благодарен за стойностните коментари и наистина намазах малко от варантите. ако се видим на живо, ще те черпя бира
              Last edited by petrg5s; 07.10.2023, 07:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А на мен поздрави, че ти насочих вниманието към варантите няма ли?

И да не забравиш напролет да си платиш 10% данък за печалбата от варантите.. че Спецов може да те налази
                За спамера беше саркастично, на теб наистина съм ти благодарен за стойностните коментари и наистина намазах малко от варантите. ако се видим на живо, ще те черпя бира

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  И да не забравиш напролет да си платиш 10% данък за печалбата от варантите.. че Спецов може да те налази
                  Според мен едно 10% от печалбата трябва да ти отпусне,понеже така е,ти му каза.

Коментар

Писна ми да чакам два дни, аут на 7.16, варантите на 2.10. Не е зле 14% за акциите и 50% за варантите за няма и месец при "белязани карти". Поздрави на petrg5s

Коментар

Писна ми да чакам два дни, аут на 7.16, варантите на 2.10. Не е зле 14% за акциите и 50% за варантите за няма и месец при "белязани карти". Поздрави на petrg5s
                      Вече може да влезеш в Агрия и след 5-6 месеца може да си се компенсирал ;-)

Коментар

Ако чакаш да те поздравя,то ще е само за късмета ти ,а за останалото няма как,защото и входа и изхода са ти МНОГО ГРЕШНИ !
                        И това се случва след лошия ти вход в Агрия на 30 и още по-лошия ти изход там на 20.Та ...не е съвпадение
                        Всеки може да направи някви % на късмет.Направи го 10 поредни пъти и тогава ела

Коментар

• Писна ми да чакам два дни, аут на 7.16, варантите на 2.10. Не е зле 14% за акциите и 50% за варантите за няма и месец при "белязани карти". Поздрави на petrg5s

Коментар

• https://youtu.be/3kTV_g59phs?si=VauD7O4ZCJ873tYO

Аз чак сега от това интервю разбрах защо Софарма определи такъв дивидент.
                            Чичо е традиционалист и обича символиката явно.
                            Цялото интервю е много интересно, дава трезв прочит на събитията в България и по света.
                            Last edited by Etihad; 05.10.2023, 19:34.

Коментар

• Какво става с вариантите :0
                              52-седмично изменение 320.00%

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Там няма нужда от ресурс за покупки
                                Вярно.... е значи не му е угодно сега да расте

Коментар

Working...
                                X