If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жалко за компанията - имах много акции тук, продадох овреме. Да купиш банка в Молдова - толкова е абсурдно, че не подлежи на коментар. Там няма държава. То по принцип такова нещо като Молдова няма и никога не е имало. Има на левия бряг на Днестър един руски анклав (хайде да не е анклав, а област), който руснаците ще си го приберат след време, там е и цялата индустрия и промишленост. На десния брях са полу-румънци, де-факто от там произхожда съвремената румънска държава, въпреки че по турско време князът е бил българин и е назначаван от Портата и руснаците. Това аморфно образувание е средище на беззаконие, контрабанда и бандитизъм. Абсурдно е да се говори за банки там изобщо. Камо ли да изсипеш в подобно свърталище парите на акционерите. След такова нещо цената по мое мнение отдавна трябваше да е паднала между 25 и 50 ст. И не защото има проблем с активите или с продажбите, а просто защото е очевидно, че управата може да прави безнаказано каквото си иска.
Парите са на такива, „абсурдни” места. Аз съм с много положително отношение към сделката за банката. Молдова не е по-лошо място от България.
Тук имах малко бройки заради ниските дивиденти..Парите във фонд кеш.. Нищо не купувам и смятам, че ще видим още по- добри цени..
Жалко за компанията - имах много акции тук, продадох овреме. Да купиш банка в Молдова - толкова е абсурдно, че не подлежи на коментар. Там няма държава. То по принцип такова нещо като Молдова няма и никога не е имало. Има на левия бряг на Днестър един руски анклав (хайде да не е анклав, а област), който руснаците ще си го приберат след време, там е и цялата индустрия и промишленост. На десния брях са полу-румънци, де-факто от там произхожда съвремената румънска държава, въпреки че по турско време князът е бил българин и е назначаван от Портата и руснаците. Това аморфно образувание е средище на беззаконие, контрабанда и бандитизъм. Абсурдно е да се говори за банки там изобщо. Камо ли да изсипеш в подобно свърталище парите на акционерите. След такова нещо цената по мое мнение отдавна трябваше да е паднала между 25 и 50 ст. И не защото има проблем с активите или с продажбите, а просто защото е очевидно, че управата може да прави безнаказано каквото си иска.
Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Аз се освободих от книжата на Чичо..Ще имам пак , когато възтанови редовните дивиденти..Разбирам Ви, че искате да го обичате вечно.. Успех и много вяра..
Много късно според мен.
А накъде ги пренасочи ако не е тайна?
“Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че за месец април 2019 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите си със 7% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. запазване на продажбите за вътрешен пазар и 11% спад на продажбите за износ.
През първите четири месеца на 2019 година приходите от продажби на продукция намаляват с 3% спрямо същия период на 2018 година в т.ч. 15% спад на продажбите за вътрешен пазар и 5% ръст на продажбите за износ.
Аз се освободих от книжата на Чичо..Ще имам пак , когато възтанови редовните дивиденти..Разбирам Ви, че искате да го обичате вечно.. Успех и много вяра..
Ти поне си от мислещите...
Как виждаш нещата , софикс да скочи ...защото
Софикс да продължи да е в реанимация с цел кома -
Софикс даа тръгне рязко към някакво дъно в зависимост от бъдещите спадове на ДАУ през 2019/20 г.
Относно мажо....
Чичо ти е само Ваш чичо ....не мой аз го отписах още след Варшава и дивидента....
После се кефих на Любо Пъката , фонда на Амро , и куп други акционери в Севтополис и т.н..сега се питам кога ще е негов ред да го хързулнат по надолнището....
Човек ,който прекарва и по едрите и по дребните съакционерите си без да му мигне окото във всичките си акции по всяко време..
Който ви пуска милостиня но не и власт в управлението на холдинга , спекулант с насоченост да бъде финансова къща но не и новатор във фармацията.....
Дрогерия и направи си сам , вино и ракия и бързи кредити по всяко време...
При една финансова криза в Молдова която е в руската свера , как ли ще бъде насочеността на перачниците....
Та да не стане Шиши образец за БТХ и Софарма ...
Едното БТХ стана БИХ , а тук Лекарства ,санитарни материали,козметика ,ремонтни дейности ,фаянс и бързи кредити...от Молдова...
Поздрави!
П.П. Може и да си го харесвате ,но не ни го натрапвайте....едно време акциите да са били на 2 лв е имало причина.....сега още вярвате в мажо , щото ви сваряват като жабите....ако имаше резки спадове и резки качвания щеше да е по добре но чичо нема кеш да купува още.....
П.П. Защо се пускат акции за персонала ,щото немат кеш за премии....така казват някой ...
1. Как виждаш нещата , софикс да скочи ...защото
.
2. Чичо ти е само Ваш чичо ....не мой аз го отписах още след Варшава и дивидента....
После се кефих на Любо Пъката , фонда на Амро , и куп други акционери в Севтополис и т.н..сега се питам кога ще е негов ред да го хързулнат по надолнището....
3. Човек ,който прекарва и по едрите и по дребните съакционерите си без да му мигне окото във всичките си акции по всяко време..
Който ви пуска милостиня но не и власт в управлението на холдинга , спекулант с насоченост да бъде финансова къща но не и новатор във фармацията.....
4. Та да не стане Шиши образец за БТХ и Софарма ...
5. П.П. Може и да си го харесвате ,но не ни го натрапвайте....едно време акциите да са били на 2 лв е имало причина.....сега още вярвате в мажо , щото ви сваряват като жабите....ако имаше резки спадове и резки качвания щеше да е по добре но чичо нема кеш да купува още.....
6. П.П. Защо се пускат акции за персонала ,щото немат кеш за премии....така казват някой ...
1. За Софикс съм леко притеснен наистина и то заради Хим-групата. Алигатора изчезна, а и нямам яснота дали тази година ще дадат дивидент и дали той ще бъде над 6 ст.
2. За Варшава и дивидента бе нагледно обяснено защо се случи така. Който иска го приема, който не иска - не. Това е доверие, което не може да се втълпи на никой.
3. Не мисля, че е прекарал нито Л.П., нито фондовете. Това да продаде човек даден актив на дадена цена е персонално решение по ред причини. Ако не управляваше добре от тогава и акцията днес струваше 1 лев, пак ли щеше да ги е прекарал? Сега пък го обвинявате, че давал много пари на Ромите, абе угодия няма.
4. За себе си нямам никакви притеснения в тази насока!
5. Никой не го натрапва, Монти! Моля те, изброй негативните и позитивните постове в тази тема и ще разбереш, че това е факт! Личното ми мнение е, че толкова е оплют, че хора като мен спират да пишат защото няма смисъл.
6. Монти, тези пари са бонуси, а не заплати, тоест можеше да не се дадат. Признак на добра воля е даването им. Освен това, както всички разбрахме, за 0 време може да се осигурят 70 млн. лева /което и аз не разбирам и не одобрявам на този етап между другото, но не съм запознат с плановете/. Това мисля, че е редно да разсея опасенята ти, че са давани акции, а не кеш като бонуси. Плюс това тези акции ако не се реализират в срок от 10 години, те просто горят.
Тук сме Полки и мислим да останм за дълго . Не го хвалим, за да не ви разваляме рахатлъка по това да се плюе и да се обрисуват черни сценарии. Иначе с паричките си гласуваме ежеседмично .
Ти поне си от мислещите...
Как виждаш нещата , софикс да скочи ...защото
Софикс да продължи да е в реанимация с цел кома -
Софикс даа тръгне рязко към някакво дъно в зависимост от бъдещите спадове на ДАУ през 2019/20 г.
Относно мажо....
Чичо ти е само Ваш чичо ....не мой аз го отписах още след Варшава и дивидента....
Човек ,който прекарва и по едрите и по дребните съакционерите си без да му мигне окото във всичките си акции по всяко време..
Дрогерия и направи си сам , вино и ракия и бързи кредити по всяко време...
При една финансова криза в Молдова която е в руската свера , как ли ще бъде насочеността на перачниците....
Та да не стане Шиши образец за БТХ и Софарма ...
Едното БТХ стана БИХ , а тук Лекарства ,санитарни материали,козметика ,ремонтни дейности ,фаянс и бързи кредити...от Молдова...
Поздрави!
П.П. Може и да си го харесвате ,но не ни го натрапвайте....едно време акциите да са били на 2 лв е имало причина.....сега още вярвате в мажо , щото ви сваряват като жабите....ако имаше резки спадове и резки качвания щеше да е по добре но чичо нема кеш да купува още.....
П.П. Защо се пускат акции за персонала ,щото немат кеш за премии....така казват някой ...
Коментар