Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧудесен отчет - време беше!
Липсата на реакция от пазара не знам как да определя - апатия или недоверие...
- 3 Харесвания
Коментар
-
По нагледно от това няма на къде да бъде обяснено на потърпевшите!...
-"Когато една компания издава нови акции на служителите с едната ръка (на ниска цена) и изкупува обратно тези акции на пазара с другата (на по-висока цена), тази разлика в цената, умножена по броя на търгуваните акции, е равна на стойността, която изобщо не достига до акционерите. Тя изцяло се насочва към получателите на новите акции.
Тази стойност се губи за акционерите и се изземва от служителите независимо дали новите им акции се продават обратно на компанията при операция за обратно изкупуване на пазара. Това е счетоводно тъждество. Както привържениците на обратното изкупуване обичат да казва, това е просто математика."
https://www.investor.bg/analizi/91/a...nerite-293616/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Правилно си ме разбрал. Интересува ме дали ще е тази календарна година, или през 2020-та.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Той не е гласуван още. А иначе до 2 месеца след ОСА е по закон. А може и да не съм ти разбрал въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКога ще започне изплащането на 6-месечния дивидент, знае ли се вече?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар