Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тони, това сградата на някогашната "Валентина" ли е, - до стълбите за тепето на телевизионната кула? Ако е там, е баш в центъра
Last edited by tony1975; 14.05.2020, 18:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Щом съм купил съм ги гледал но и мажо не е стока...?
- 1 like
Коментар
-
Щом съм купил съм ги гледал но и мажо не е стока...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Погледни отчетите!
Коментар
-
Мисля,че даже да продължи което се съмнявам там играта е друга...50% за герб и останалите колко за пръв поглед...а съм сигурен че скоро ще спрат проектите...а и друго Борисов е пътник...най силно мразят излъгани хора...гледам днес и Цветанов и Божков май ще почнат да говорят...
Коментар
-
Инфраструктурното строителство расте, а и БХ и други министри казаха, че ще е приоритет и ще се наливат милиарди в инфраструктурата с цел по-бързо излизане от кризата и по-висока заетост. Прегледай по-обстойно новините и тогава коментирай, плийз!Мисля,че даже да продължи което се съмнявам там играта е друга...50% за герб и останалите колко за пръв поглед...а съм сигурен че скоро ще спрат проектите...а и друго Борисов е пътник...най силно мразят излъгани хора...гледам днес и Цветанов и Божков май ще почнат да говорят...
Коментар
-
В.дневник....през март спада в строителството е 17 % и статията е от днес.
Коментар
-
Точно обратно, прочети малко и ще разбереш истината!!!
- 1 like
Коментар
-
Грешка...скоро ще свършат поръчките и ще стане стагнация в строителството ,коментира се че спада е над 20 % тези месеци...и парите свършват за довършване на обектите...а почнат ли едни ще стигне и до пътищата...а лекарствата ще трябват ако Короната имат сезонен характер имам и от Трасе даже повече от фармата но не обичам да се заблуждавам..
Коментар
Коментар