IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Доколкото разбрах, експат няма да продават, а ще предоставят кошница с акции. Така, че не се очаква разпродажба на тези книжа!

Печеливши са единствено пенсионните, колкото и да е странно това.
    Имах предвид новите собственици, - не знаем, какво мислят, когато си вземат книжата

ps. Имаше готина теза на О2, че са ги взели, за да ги пазят и да не ги продават
    Last edited by precakanoto; 08.09.2020, 15:06.

Коментар

• [QUOTE=inta53;n3647298]
      Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Как кои? Виетнам ,....Щатите,... Индонезия,.... Австралия,... Южния полюс още да изброявам ли?
      Явно гледа към Южния полюс, САЩ и Австралия....

Коментар

• Г-н Донев чете утрешния вестник, не гледа архива

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Малко неприятно съвпадение за очакващите тези покупки се получи, заради онези 6 млн дяла от експат, които може да се окажат кандидат-продавачи, но все пак не са страшно много - На фармата се падат 6млн * 0,72 ст, * 0,15(дял в софикс) = 648000лв. или около 210 000 книжа по текуща цена
          без препроръка
          Доколкото разбрах, експат няма да продават, а ще предоставят кошница с акции. Така, че не се очаква разпродажба на тези книжа!

Печеливши са единствено пенсионните, колкото и да е странно това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
            Интересно, приходите и печалбата продължават да падат, но Донев продължава да изкупува ...

,,,
            http://www.x3news.com/
            Малко неприятно съвпадение за очакващите тези покупки се получи, заради онези 6 млн дяла от експат, които може да се окажат кандидат-продавачи, но все пак не са страшно много - На фармата се падат 6млн * 0,72 ст, * 0,15(дял в софикс) = 648000лв. или около 210 000 книжа по текуща цена
            без препроръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Г-н Донев, не го мислете!

Той си знае!
              Не го мисля. Явно е че ''си'' Знае ...
              Last edited by Innocent; 08.09.2020, 14:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                Интересно, приходите и печалбата продължават да падат, но Донев продължава да изкупува ...

Г-н Донев, не го мислете!

Той си знае!

Коментар

• Интересно, приходите и печалбата продължават да падат, но Донев продължава да изкупува ...

София, България, 8 септември 2020 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че за месец август 2020 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите си с 34% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 44% спад на продажбите за вътрешен пазар и 28% спад на продажбите за износ.
                  През осемте месеца на 2020 година приходите от продажби на продукция намаляват с 10% спрямо същия период на 2019 година, в т.ч. 23% спад на на продажбите за вътрешен пазар и 2% спад на продажбите за износ.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Че на кой друг в нашите ширини, да гоня дуданян след развързване от 44/5 и да чакам франса да ме освежи или твойта чеЗ до ме отведе до Токио или Пекин
                    Ми успех - в чез има много повече потенциал от което и да е мумифицирано дружество (дали ще се реализира е друга тема), а балоняка на мектупчиян скоро пак ще качи едни бързи 15-20%. Обаче всеки сам си решава. Както казах - успех!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Инта, ама ти верно ли повярва на мумифицирания и се наши тук - кажи честно? Направо ме убиваш понякога, а уж имаш нюх и ги усещаш нещата. Желая ти успех - ама от брефчето да дойдеш тук - ми не знам, не знам...

Че на кой друг в нашите ширини, да гоня дуданян след развързване от 44/5 и да чакам франса да ме освежи или твойта чеЗ до ме отведе до Токио или Пекин

Коментар

• Инта, ама ти верно ли повярва на мумифицирания и се наши тук - кажи честно? Направо ме убиваш понякога, а уж имаш нюх и ги усещаш нещата. Желая ти успех - ама от брефчето да дойдеш тук - ми не знам, не знам...
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• [QUOTE=maki;n3647289]
                          Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Не работя с български фирми от 15 години и повече, но много от тях включително и Софарма, ако нещо положително прави все още, е това защото са ме слушали когато е трябвало!! Все пак не разбрах кои са новите пазари??????????
                          Как кои? Виетнам ,....Щатите,... Индонезия,.... Австралия,... Южния полюс още да изброявам ли?

Коментар

• [QUOTE=inta53;n3647183]
                            Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Яснооо, Донев те е прослушал, любезно те е изпратил (включая обещания за обратна връзка) до вратата и не те потърсил за нищо, от това което си им предложил!
                            Не работя с български фирми от 15 години и повече, но много от тях включително и Софарма, ако нещо положително прави все още, е това защото са ме слушали когато е трябвало!! Все пак не разбрах кои са новите пазари??????????

Коментар

• [QUOTE=maki;n3647018]
                              Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ти нямаш ли си друга работа?

-"Ръст над пазарния отбелязва и "Софарма". По думите на председателя на съвета на директорите Огнян Донев това се дължи на разширяването на експортните дестинации на компанията и на централизирането на усилията в сферата на маркетинга.

Работа имам - анализи и консултации на фармацевтичния пазар! Кои са тези експортни дестинации с които се е разширила компанията, че не знам? До 2000 година Софарма имаше регистрации в около 60 държави... Колкото до новите медикаменти е достатъчно да се види кои правят над 90% от продажбите и тогава ще коментираме. А като ти казват нещо все пак се огледай нощ ли е, ден ли е?

Яснооо, Донев те е прослушал, любезно те е изпратил (включая обещания за обратна връзка) до вратата и не те потърсил за нищо, от това което си им предложил!

Коментар

• [QUOTE=inta53;n3647002]

Ти нямаш ли си друга работа?

-"Ръст над пазарния отбелязва и "Софарма". По думите на председателя на съвета на директорите Огнян Донев това се дължи на разширяването на експортните дестинации на компанията и на централизирането на усилията в сферата на маркетинга.

Работа имам - анализи и консултации на фармацевтичния пазар! Кои са тези експортни дестинации с които се е разширила компанията, че не знам? До 2000 година Софарма имаше регистрации в около 60 държави... Колкото до новите медикаменти е достатъчно да се види кои правят над 90% от продажбите и тогава ще коментираме. А като ти казват нещо все пак се огледай нощ ли е, ден ли е?

Коментар

Working...
                                X