При Софарма как стоят нещата ? Компанията продава акции О. Донев ги купува ??? Брой изтъргувани акции през Септември 2019: 185 441 vs 523 092 1-24.09.2020г. Надявам се това да е силно положителна новина. Както каза един колега във Форума, г-н Донев чете утрешния вестник ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеНякой може ли да даде отговор на следният въпрос, който се породи в мен:
Защо акциите на Софарма едвам кретат на 3 и малко лева, а тези на Чайката са в пъти по-скъпи, а дори не дават дивидент?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеНякой може ли да даде отговор на следният въпрос, който се породи в мен:
Защо акциите на Софарма едвам кретат на 3 и малко лева, а тези на Чайката са в пъти по-скъпи, а дори не дават дивидент?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Някъде попаднах преди време на четиво, че започнал с некви гаражни ротативки, Не обърнах внимание, защото помислих че не се знае дали и колко е вярноLast edited by maki; 24.09.2020, 19:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
По скоро "БЮФЕТ" - от Биотехнологии до Бира - Скара!!!! Едва ли Бъфет би прозрял да превърне най-голямата фармацевтична компания в която и да е държава по света в инвестиционна "компания" .........., той чак толкова дебели книги не е чел!?
Коментар
-
Achieve Life Sciences, Inc. (Nasdaq: ACHV), a clinical-stage pharmaceutical company committed to the global development and commercialization of cytisinicline for smoking cessation and nicotine addiction, today announced presentation of final results from the RAUORA trial, led by Dr. Natalie Walker,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТърсите под вола теле, само и само да защитите хейта си! Нямам акции на Софарма. Държа обаче да се говори с факти и мразя безпочвеното хейтърство, само заради това се включих в темата. Софарма е на добра печалба от играта с ДОХ, това показват цифрите!
Колкото до справяне с основния им бизнес и аз не съм очараван и именно заради това нямам акции тук в момента. Мисля че ДОХ е много по-перспективна позиция!
Успех на позитивните и креативни играчи, долу хейтърите - кибици!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Класика в жанра. “Това показвли цифрите”. -Дай да ги видим цифрите? -Сметни си ги сам!!! Правят се заключения уж на базата на някви цифри, а тези цифри никой не ги е виждал. Най-големия печеливш от тази “врътка” е Доверие. Най-големия губещ е Софарма. Това е истината. И ако искаш да ти го докажа: СМЕТНИ СИ ГО САМ.
Относно прословутия заем към Доверие - поставете се на мястото на другия. Значи имало е 2 варианта:
1. Софарма не отпуска този кредит и никой нищо не печели.
2. Софарма отпуска този кредит на компания, в която държи голям дял и въпросната компания има огромен потенциал. Какво печели Доверие е ясно. Какво печели Софарма - малко процентче надбавка + огромен потенциал в своя инвестиция. Доколкото знам, голяма част от този кредит вече е върнат, инвестицията, а и инвестицията на Софарма в Доверие вече изглежда доста по-приемлива и добра. В това за мен има логика.
Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТърсите под вола теле, само и само да защитите хейта си! Нямам акции на Софарма. Държа обаче да се говори с факти и мразя безпочвеното хейтърство, само заради това се включих в темата. Софарма е на добра печалба от играта с ДОХ, това показват цифрите!
Колкото до справяне с основния им бизнес и аз не съм очараван и именно заради това нямам акции тук в момента. Мисля че ДОХ е много по-перспективна позиция!
- 1 like
Коментар
-
Търсите под вола теле, само и само да защитите хейта си! Нямам акции на Софарма. Държа обаче да се говори с факти и мразя безпочвеното хейтърство, само заради това се включих в темата. Софарма е на добра печалба от играта с ДОХ, това показват цифрите!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не колега, дадох ти жокери, свърши си малко работа и ти.. Научи се сам да си хващаш риба, а не да я чакаш на готово
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеИграе го "Бъфет" - от шивашка фирма до инвестиционна компания.Last edited by maki; 14.09.2020, 15:33.
Коментар
Коментар