IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои, ако познава професионалните качества на новоназначения специалист в СФАРМ, да пусне малко инф. Предварително благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
      eraser имам идея
      казва се Митко Димитров
      Да не са взели Димитър Димитров от Агенцията по лекарствата, той съвсем скоро си подаде молбата за напускане там?
      Беше директор на отдел Контрол на производството и търговията с лекарства.

Коментар

• Затишие пред буря. Подготвя се атака на топ-а !

Коментар

• А да не забравяме, че Биофарм се включи в групата на СФАРМ !

Коментар

• eraser имам идея
            казва се Митко Димитров
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Аргонавт - това дружество не ми е основно.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                Софарма тези дни са назначили най-добрия специалист по GMP в България, явно хората пипат здраво!
                Имаш ли идея за името му?

Коментар

• Софарма тези дни са назначили най-добрия специалист по GMP в България, явно хората пипат здраво!
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Импе, не разчитай на бързи печалби батко, особено ако си взел 100тина акции на 8,55. Мисля, че mm4444 е прав за 9-ката.

Коментар

• Ну поехали... :-)
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Поехали ребята ! :-)

Коментар

• Да и точно новината за американския фонд изигра ролята на катализатор,което никак не беше лошо

Коментар

• Е-еее, сега е ред на нашите ПФ ! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Хинина
                              Тези големи фондове не случайно го фокусираха и то на тези цени !
                              иначе фондовете влязоха на нива под 8 кинта ;-)
                              I prefer to be approximately right than precisely wrong...

Коментар

• Дружеството е едно от най-хубавите и прекрасна дългосрочна инвестиция,но спроред мен трудно ще стигнем 9 лв,или поне не преди следващия отчет.

Коментар

Working...
                                X