Първоначално изпратено от Арго
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hahПървоначално изпратено от TraderaBezhaberieto rano ili kasno biva ozeneno podobavashto
Химичната и фармацевтична група обяви покачване на оперативната си печалба за тримесечието с 14%, както и намеренията си за преструктуриране на агрохимичното си подразделение Cropscience.
Bayer обяви печалба преди данъци, такси и лихви в размер на 928 млн. евро, докато анализаторите на Ройтерс очакваха средно 875 млн. евро.
Оборотът е нараснал с 5,8% до 7,07 млрд. евро срещу очаквани 7,207 млрд. евро.
Айде сега кажи с колко нараства печалбата на Софарма?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от StigmaИнтересът към генеричниите производители става все по - голям в световен мащаб , така че да не подценяваме възможния ръст.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBA'фармацевтичен гигант е обречен на бавна смърт '-е гати глупостта-'бавна смърт' за лекарствата, та дори и тези с лошо качество!!!!
Бедните имат повече необходимост от лекарства,колкото по некачествени са ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ КУПУВАТ,просто са по-евтини и нуждата е по-голяма,не вършат работа ,но успокояват!!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
'фармацевтичен гигант е обречен на бавна смърт '-е гати глупостта-'бавна смърт' за лекарствата, та дори и тези с лошо качество!!!!
Бедните имат повече необходимост от лекарства,колкото по некачествени са ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ КУПУВАТ,просто са по-евтини и нуждата е по-голяма,не вършат работа ,но успокояват!!!!
Коментар
Коментар