If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един въпрос от лаик. След сплита наSFARM и тази новина:
"Срещу всяка притежавана ценна книга, акционерите ще получат по една безплатна нова акция. Увеличението ще се извърши за сметка на част от резервния фонд на компанията, който към края на шестмесечието възлиза на 95,23 млн. лв. Право на участие имат лицата, придобили акции най-късно до 14 дни след приемане на решението на Общото събрание. " - публикувна в Инвестор.бг.
Кога точно ще станат факт увеличения брой акции по клиентските сметки в COBOS? Нали вече има решение на ОСА от 29/09/2006.
Дългосрочното инвестиране е добро, аз също си падам по него
Просто като всеки нормален инвеститор се чудя дали не се изсилиха колегите и не надцениха дружеството. Както сме я подкарали скоро ще има 1 милярд пазарна капитализация.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Максималната цена тука е 4-5 пъти продажбите на Софарма и то при продажба на мажоритарния пакет. Това е според мен и не е съвет за покупка или продажба на акции.
Биографичен секси портрет с Фарма
Първата ми целувка с Фарма,бе на 61лв.после на 63 после на 66лв.платиха ми детски(дивидент) за 20 бр.(вече не го помня) по-късно за всяка целувка ми се родиха по 11 бебенца(сплит- 11бр. за всяка една)после се увеличиха във времето(в резултат на много секси усилия,много секс с много мерак) и затова в момента си имам цял чувал бебенца( по -минус 0.21 лв.за всяко едно)-в момента съм на около 0.50мл.ракия-вечеря-после 2 чаши, не големи мавруд (от много добрият)!
Имали сме и такива случай,поне опити,мен също ме вълнува този въпрос ,но от 99г.винаги съм имал акции във фармата и до сега не съм
се разочаровал,е гати дилемата!
А аз имам акции от Софарма но напоследък взех да се питам дали наистина бизнеса и струва 800-900 милиона лева?
Дали пазара не започна да надценява компанията
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар