Първоначално изпратено от maki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
За да бъде печалбата колкото 2019, трябва да се вдигне с 50%! По спомен от отчета 2019, последното тримесечие също е надолу с над милион. Не ме кефи - година на спад, 22 ст. при цена 3,40...
каква я мислих, каква стана. Дано се оправят нещата, но не вярвам 2021 да имат ръст от 50%, та да стигнат нивата от 2019.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За да бъде печалбата колкото 2019, трябва да се вдигне с 50%! По спомен от отчета 2019, последното тримесечие също е надолу с над милион. Не ме кефи - година на спад, 22 ст. при цена 3,40...
каква я мислих, каква стана. Дано се оправят нещата, но не вярвам 2021 да имат ръст от 50%, та да стигнат нивата от 2019.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Споко, ще навакаса с доходност от дъщерите - Трейдинга, ДОХ, имотни.. От чисто фармацевтична компания се превръща във вид инвестиционен холдинг.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСофарма АД-София
Тримесечен отчет за четвърто тримесечие на 2020г.
Печалба за 2020г. - 22ст на акция или около 28млн лева.! По спомен от отчета 2019, последното тримесечие също е надолу с над милион. Не ме кефи - година на спад, 22 ст. при цена 3,40...
каква я мислих, каква стана. Дано се оправят нещата, но не вярвам 2021 да имат ръст от 50%, та да стигнат нивата от 2019.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСофарма АД-София
Печалба за 2020г. - 22ст на акция или около 28млн лева.
Коментар
-
Софарма АД-София
Печалба за 2020г. - 22ст на акция или около 28млн лева.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеПо принцип тази информация се намира най-лесно на сайта на компанията
https://www.sopharmagroup.com/bg/za-...rupa/akcioneriПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
По принцип тази информация се намира най-лесно на сайта на компанията
https://www.sopharmagroup.com/bg/za-...rupa/akcioneri
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеМоля, би ли припомнил някой -
Колко акции останаха в Ромфарм и колко бяха в началото?
(не съм следил сфармата повече от година а си затрих файловете някъде)Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеМоже би причината е тук: The major players covered in the cancer gene therapy market report are Adaptimmune, GlaxoSmithKline plc, bluebird bio, Inc, Merck & Co., Inc., CELGENE CORPORATION, Anchiano Therapeutics, Achieve Life Sciences, Inc among other domestic and global players.
Cancer gene therapy market is expected to gain market growth in the forecast period of 2020 to 2027. Data Bridge Market Research analyses the market to account to USD 6407.88 million by 2027 growing with the CAGR of 32.54% in the above-mentioned forecast period. The high success rate of cancer gene therapy along with clinical trial and preclinical trial is gaining popularity among the patient which is leading towards the market.
https://ksusentinel.com/2021/01/19/c...ebird-bio-inc/Last edited by 15%; 21.01.2021, 21:07.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар