IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрите новини покрай това дружество следват една след друга, а все гледам кодът му при червените цифрички... Аз ли идиот или БФБ пълна с евтино продаващи идиоти?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да атакуваме от дясно мога да подкрепя само със 100 бр. свърши ми кеша голям смях наистина свърши м...а му. Не Е знаете какво
      Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Гърците почнаха терора и по тази позиция

Коментар

• "Доколко тази новина ще бъде възприета, може да се съди по придобиването на ОАО "Витамини". Тогава съобщението почти не предизвика изменение в цената на акциите, коментира анализаторът от "Елана" Цветослав Цачев. Спекулативно настроените инвеститори отдавна са погледнали към други позиции, а въпреки корекцията дружеството почти не загуби от пазарната си капитализация. Зависи какви инвеститори са влезли, но настроенията им са положителни", допълни той.

в-к Дневник
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman
            Pone novini ima...okolo SFARM

i ne samo okolo SFARM... ima tolkova mnogo polojitelni novini, NO.....

MANIPULATORITE sa sega na moda!!!

Коментар

• Pone novini ima...okolo SFARM
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Za sega....
                Нищо не препоръчвам

Коментар

• SFARM- държи здраво 9...
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Още няма нито една сделка?????

/Лъвът се готви за скок .......може би/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Лондов - ний со теб не сме ли се срещали на сборищата?
                      За съжаление не съм присъствал на сборище още. Имаше един период, в който се бяхме заяли на тема Левски-ЦСКА, че затова се бъзикам/ без злоба/, да не разводняваме софармата.

Коментар

• Лондов - ний со теб не сме ли се срещали на сборищата?

Коментар

• А отзаде на робата да пише ли ЦСКА?

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                            Това на снимката Импа ли е, а аз си го представях 70 годишен мъдрец с червено шалче и строг, смразяващ кръвта поглед. Симпатяга
                            Трябваше да си ме представяш со черна роба со огромна качулка и спихнато и сардонически нахилено лице и жълти очички.

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                              Това на снимката Импа ли е, а аз си го представях 70 годишен мъдрец с червено шалче и строг, смразяващ кръвта поглед. Симпатяга
                              hubavo e fantasiata da ne umira!

Коментар

• Това на снимката Импа ли е, а аз си го представях 70 годишен мъдрец с червено шалче и строг, смразяващ кръвта поглед. Симпатяга

Коментар

Working...
                                X