Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Във финансите има една теория за "Time value of money", а именно, че $1 днес е повече от $1 утре. Та да се върнем на примера с ХЕС. Ти две години ли ще чакаш цената да се качи и ще си си блокирал парите в тази акция вместо да инвестираш другаде? Имаш някакви сантиментални чувства към М+С и ХЕС, а това при инвестирането може да изиграе лоша шега.
Коментар
-
И какво, драги EquityPrivate, значи печалбите на ХЕС (напримерно) за две години ще скочат със 68% (да речем), а цената ще падне на 11.8 кинта (тоже напримерно Или същият пример със Софарма, защото сме в съответната тема? Уха-а-а-а.... потекоха ми лигите !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от AladdinАко борсовата криза по някакава шантава причина продължи и този месец.
Мисля, че ще е удачно погледите да се насочат и към инвестиции в лекарства. :lol:Добрата сделка си личи от километри та ако продължи още месец май ша трябва да се хвърли един поглед и към Ломското
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът
Вярваш ли? - Уха-а-а - още 7-8 месеца са сосно пълнене на кошничката... колко убаво звучи да.
Мене г-н Донев ми подари една торба аналгинчета - ако някой е на зор и го боли много мозъкът - да свирка... ;-)
Инвестирай в някой хедж фонд, диверсифицирай малко. Един познат работи във фонд, който миналата година направи +500%. Сигурно няма нужда да казвам, че шортват събпрайм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от AladdinАко борсовата криза по някакава шантава причина продължи и този месец.
Мисля, че ще е удачно погледите да се насочат и към инвестиции в лекарства. :lol:
Мене г-н Донев ми подари една торба аналгинчета - ако някой е на зор и го боли много мозъкът - да свирка... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AladdinАко борсовата криза по някакава шантава причина продължи и този месец.
Мисля, че ще е удачно погледите да се насочат и към инвестиции в лекарства. :lol:
Коментар
-
"Представители на Сърбия и ЕС са подписали меморандум за регионално сътрудничество, по силата на който ЕС ще подпомога балансирането на регионалното сътрудничество и децентрализацията в Сърбия.
„С подписването на това споразумението ЕК се ангажира да продължи да помага за развитието на Сърбия", е заявила Данута Хюбнер - еврокомисар по регионалната политика.
От 1998 година ЕС е инвестирал около 2 млрд. евро в проекти в Сърбия, е добавила Хюбнер.
Сръбският заместник министър-председател Божидар Джелич, който е подписал документа, е заявил, че този меморандум отваря нова страница на сътрудничество с ЕК."
от Нюза - отговарям си на въпроса какво правим в Сръпско! :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от psycoholic
Няма ли да ни подскажеш малко какво точно си прочел! Не изпускай възможноста да напишеш нещо различно от "+1" и ":-)"!(+1 ще напиша като откриеш джокера)
http://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Fama
както и да е, успех по позицията, ако си в нея!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от psycoholic
Няма ли да ни подскажеш малко какво точно си прочел! Не изпускай възможноста да напишеш нещо различно от "+1" и ":-)"!(+1 ще напиша като откриеш джокера)
http://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Fama
както и да е, успех по позицията, ако си в нея!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholic
http://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_FamaНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар