Какво очаквате да се случи по тази позиция? Тук възможностите за ръстеж са изчерпани. На дивиденти ли се нядявате?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от Nice Manколеги, как са нещата тук, ще тръгва ли тази акция нагоре ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от Nice Manколеги, как са нещата тук, ще тръгва ли тази акция нагоре ?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ИмператорътГолемият ръст ще бъде 9-10 година. Така и не рече в какъв вид да държим мангизите. Сухо не, акции не - златце ли препоръчваш и сребърце?
Те обаче не са хапка за всяка уста и всеки си предценява.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътГолемият ръст ще бъде 9-10 година. Така и не рече в какъв вид да държим мангизите. Сухо не, акции не - златце ли препоръчваш и сребърце?
Те обаче не са хапка за всяка уста и всеки си предценява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PyramidНяма да обсъждам темата - нямам акции в Софарма, не ме тревожи.
Вижте какво изкопирах от един руски сайт и го сложих под № 138 ето тук: http://ideas-portal.com/free_ideas.php
Дали няма истина втези думи, как мислите?
Мисля, че усещането за кръвно наляган е познато на всички на БФБ, особено през последните няколко месеца...Съжалявам за това, че и аз спамя темата.
Коментар
Коментар