Мисля, че е крайно време Кур-а да пейстне графика на EBITDA margin към EV/EBITDA и да ни каже медианата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Софарма АД (SFARM) (Други) Приходите от продажби на "Софарма" АД за осемте месеца на тази година се повишиха с 5,58% Приходите от продажби на "Софарма" АД за осемте месеца на тази година се повишиха с 5,58%
Е, не ви ли радва как точно преди хубава новинка цената бива натискана до дъното? Интересно ми е в края на месеца какво ще се случи при добър отчет...
(набълбуках се още на нива над 4, за това съм адски пристрастен в мненията си) ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Ne osporvam zhelanieto vi da poglednete na situacijata prez rozovi ochila, no ne e li po-polezno da operirate s parite si za vasha sobstvena izgoda. Obezcenkata na akcijata pokazva samo edno - do kakva stepen edin 'kadaren management' se grizhi za interesite na po-drebnite akcioneri.
Lek i uspeshen den!
Първоначално изпратено от ИмператорътМале-мале - как изкушавам да награбя, вместо да ходя на море !!! Човек трябва да е късоглед като къртиц, за да продава на тия нива !!!! Я ми кажете, продаващите, когато завърши процесът на консолидация с новозакупените мощности и бъде построена новата могъща и модерна фабрика (тоест след около 18 месеца), как ще се променят показателите, респективно фундаментът на Софарма и къде ще отиде цената?
Коментар
-
Anton Chigurh
Е че 500 акции оправят ли те бе Импе. Я по-добре си ходи на море.
Коментар
-
Импе -все пазаруваме за печалба-ние сме спекуланти а не собственници-Притежавам акции.Първоначално изпратено от ИмператорътМале-мале - как изкушавам да награбя, вместо да ходя на море !!! Човек трябва да е късоглед като къртиц, за да продава на тия нива !!!! Я ми кажете, продаващите, когато завърши процесът на консолидация с новозакупените мощности и бъде построена новата могъща и модерна фабрика (тоест след около 18 месеца), как ще се променят показателите, респективно фундаментът на Софарма и къде ще отиде цената?
Коментар
-
Мале-мале - как изкушавам да награбя, вместо да ходя на море !!! Човек трябва да е късоглед като къртиц, за да продава на тия нива !!!! Я ми кажете, продаващите, когато завърши процесът на консолидация с новозакупените мощности и бъде построена новата могъща и модерна фабрика (тоест след около 18 месеца), как ще се променят показателите, респективно фундаментът на Софарма и къде ще отиде цената?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Евалата. Точно това мислене трябва да имат инвеститорите. Защитават си акциите все едно от това им зависи живота. Успех със Софармата дано върже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaАз мнението май го пуснах от ник нейм "Nikola", а не от някоя висша сила. Това е цената според мен на база на моите прогнози за нетна печалба, EBITDA и проходи и цените, на които могат да се купят сходни компании в CEE.
Не съм женен за СФАРМ за да и защитавам честа до последна капка кръв, между другото :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз мнението май го пуснах от ник нейм "Nikola", а не от някоя висша сила. Това е цената според мен на база на моите прогнози за нетна печалба, EBITDA и проходи и цените, на които могат да се купят сходни компании в CEE.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от NikolaПенсионките не я пуснаха да падне. На 3 лева е оферта.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар