If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам дали е най-великата, но една трета от клентите и не си плащат навреме и са застрашени от фалит, по същото време държавата е фиксирала таван на цените на част от продукцията и Софарма не може да компенсира ръста на разходите.
Ако ситуацията не се промени след време фирмата ще изпадне в сериозни ликвидни затруднения
Stiga si gledal samo finansovite otcheti, slushai kakvo se govori za firmata vav foruma i na jenskia pazar. Ne si li chul za poslednite moshtni pridobivki i novostroiashtata se mogushta fabrika?
Вие се подигравате,ама фабриката във Врабево "the village of Sopharma" е толкова мошна,че като заработи
в цяло село спира тока и водата .
Не знам дали е най-великата, но една трета от клентите и не си плащат навреме и са застрашени от фалит, по същото време държавата е фиксирала таван на цените на част от продукцията и Софарма не може да компенсира ръста на разходите.
Ако ситуацията не се промени след време фирмата ще изпадне в сериозни ликвидни затруднения
Stiga si gledal samo finansovite otcheti, slushai kakvo se govori za firmata vav foruma i na jenskia pazar. Ne si li chul za poslednite moshtni pridobivki i novostroiashtata se mogushta fabrika?
Забелязала съм, че и аз се мисля понякога за център на Вселената и си представям как някой ме развежда някъде, а аз се чудя как да се държа неуважително и да му обяснявам, че не е това, което изглежда :-)
Драги приятелю - ще помоля Огнян Донев лично да те разведе из новата могъща фабрика след година. Дано тогава спреш да плюеш по най-добре развиващата се Българска компания.
A, burkash. V postinga mi niama nishto losho za Sopharma. Pisal sam za tova da se gledat finansovite otcheti, a ne da se viarva bezrezervno na sluhove.
A dano Donev da moje da me razvede iz fabrikata sled godina. Stiga da sa ia postroili, de.
Разходка под ръка, а Императорът ще ви държи чадър против слънце и ще ви предлага огънче ))
Драги приятелю - ще помоля Огнян Донев лично да те разведе из новата могъща фабрика след година. Дано тогава спреш да плюеш по най-добре развиващата се Българска компания.
A, burkash. V postinga mi niama nishto losho za Sopharma. Pisal sam za tova da se gledat finansovite otcheti, a ne da se viarva bezrezervno na sluhove.
A dano Donev da moje da me razvede iz fabrikata sled godina. Stiga da sa ia postroili, de.
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Императорът
Първоначално изпратено от EquityPrivate
Първоначално изпратено от skorpion
Мъзелът никого до нищо добро не е довел. Предлагам ти да се "напънеш" и да попрочетеш предишните постинги на участниците от форума, да поровиш насам-натам из анализите за сектора и конкретно за новините от Софарма, иначе обиждаш участниците във форума като ги караш да се повтарят
Chovekat e prav - finansovite dokumenti na firmata ti kazvat mnogo poveche i po-vajni neshta ot raznite sluhove po foruma i prikazki za moshtni fabriki i mejdunarodni pridobivania.
Мъзелът никого до нищо добро не е довел. Предлагам ти да се "напънеш" и да попрочетеш предишните постинги на участниците от форума, да поровиш насам-натам из анализите за сектора и конкретно за новините от Софарма, иначе обиждаш участниците във форума като ги караш да се повтарят
Chovekat e prav - finansovite dokumenti na firmata ti kazvat mnogo poveche i po-vajni neshta ot raznite sluhove po foruma i prikazki za moshtni fabriki i mejdunarodni pridobivania.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз като им погледна паричния поток на тези и лошо ми става, за в бъдеще дали ще се оправят?
Никой не те кара насила. Щом си паниран или предпочиташ да избягаш от страха - не се и напъвай!
Сега защо реши че се "напъвам"?
Любопитно ми е, какво е мнението на учасниците във форума относно паричния поток на Компанията
Според мен акцията си струва да се вземе солидно в диапазона 2.00-2.30
притежавам и мисля да взема още
не е препоръка
Na 2.00 sigurno e po-dobre ot 2.30, no i dvete niva sa mnogo po-dobri ot tezi, na koito ste pulnili i posle dopulvali. Sigurno shte minat godini predi da se stigne cena ot 9lv.
Коментар