Хич не се надявай. Чужди продавачи натискат цената. Боли го някой за некадърни журналисти...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Няма такава държава, Бойко гледа новини и после уволнява. Много е тъжно всичко това. Явно жената има голям недостатък ... и той е в CV-то, била работила във Софарма, ако беше работила в Актавис сигурно нямаше да е проблем, или ако е била овчар на село ...
Тъжна история. Показва че методите на ДС/ДПС вършат работа... за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха - и кой принудил, как е станало това?
Пратил мутри при директорите на болниците да ги набият ли? Или им е пратил Пелагия Виячева?
Не.Мутри не пращат. Пращат дистрибутори.
А на дистрибутор не можеш да откажеш.
Коментар
-
Желаещи да плащат няма. В БГ има само принудени и изтормозени хора, които нямат друг избор освен да си купят или да мрат. Както по-рано онко лекарствата липсваха защото не са били уговорени комисионните да не мислиш че всяка седмица се правят нови обществени поръчки. Ония Лъчо какъв беше там е само брънка в цялата мрежа.
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗа вен нещата са прости:
Всеки има право да продава произведеното от него на каквато цена реши в условията на свободна конкуренция, а клиентът пък има право да избере най-добрата оферта според цената и качеството. На това му се вика КАПИТАЛИЗЪМ.
Я всеки от вас да отговори честно - ако фабрикува например копчета и производствената му цена излиза 4 стинки на бройка - ще продава ли копчетата с минимална печалба на 5 стинки, ако има достатъчно желаещи да му плащат по 8 стинки за копче?
Та ако лекарствата на Софарма имат по-евтини аналози, г-н Донев ли е виновен, че болниците купуват от него или купувачите са виновни, че не са се спрели на по-изгодна оферта?
Коментар
-
Уфф що се правиш-всички знаем как става-това че си акционер не значи че трябва да защитаваш една порочна практика-ревеш за циганите а излиза че за г-н Донев ние сме Циганите.Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха - и кой принудил, как е станало това?
Пратил мутри при директорите на болниците да ги набият ли? Или им е пратил Пелагия Виячева?
Коментар
-
г-н Донев ли е виновен ?
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗа вен нещата са прости:
... г-н Донев ли е виновен, че болниците купуват от него или купувачите са виновни, че не са се спрели на по-изгодна оферта?Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеСрамота! Боклук! Да си се беше занимавал със скрап...
Но, нали казват, "хитрата сврака - със двата крака" !Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПиша като човек който не е акционер и мисля че никога не съм бил, освен ако съм купувал някога за супер кратко време с цел да хвана движение, но нямам спомен да си призная.
Отвратен съм от тази война, настъпиха го господина от Корпоративна, заедно с цялата му медийна империя и войната започна и се вихри бясно. Грозна гледка, но винаги така са действали, така действаха с Прокопиев, сега и с Донев.
Не мога да кажа че съм толкова навътре в нещата, но определено не симпатизирам на ДПС/ДС машината и нейните методи на работа ...
Не ни остава друго като се ритат атовете, да седнем и да люпим семки.
Коментар
-
За вен нещата са прости:
Всеки има право да продава произведеното от него на каквато цена реши в условията на свободна конкуренция, а клиентът пък има право да избере най-добрата оферта според цената и качеството. На това му се вика КАПИТАЛИЗЪМ.
Я всеки от вас да отговори честно - ако фабрикува например копчета и производствената му цена излиза 4 стинки на бройка - ще продава ли копчетата с минимална печалба на 5 стинки, ако има достатъчно желаещи да му плащат по 8 стинки за копче?
Та ако лекарствата на Софарма имат по-евтини аналози, г-н Донев ли е виновен, че болниците купуват от него или купувачите са виновни, че не са се спрели на по-изгодна оферта?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Пиша като човек който не е акционер и мисля че никога не съм бил, освен ако съм купувал някога за супер кратко време с цел да хвана движение, но нямам спомен да си призная.
Отвратен съм от тази война, настъпиха го господина от Корпоративна, заедно с цялата му медийна империя и войната започна и се вихри бясно. Грозна гледка, но винаги така са действали, така действаха с Прокопиев, сега и с Донев.
Не мога да кажа че съм толкова навътре в нещата, но определено не симпатизирам на ДПС/ДС машината и нейните методи на работа ...
Коментар
Коментар