If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
от програмата за ОСА:
13. Приемане на решение по чл. 24, ал. 3 буква Б и чл. 28, ал. 4, буква Д от устава на дружеството - На Изпълнителния директор да бъде изплатено допълнително възнаграждение в размер на 1% от печалбата за 2011г. и Изпълнителния директор да разпредели по своя преценка 2% от печалбата за 2011г. между членовете на визшия мениджърски екип.
Момче много си зле с математиката!
Значи според теб 2% от печалбата са 8М лв. така ли?
Не ти разбрах идеята ?
Тия суми какви са ?
" За ОД 4М, за мениджмънта 8М, а за собствениците 6М."
от програмата за ОСА:
13. Приемане на решение по чл. 24, ал. 3 буква Б и чл. 28, ал. 4, буква Д от устава на дружеството - На Изпълнителния директор да бъде изплатено допълнително възнаграждение в размер на 1% от печалбата за 2011г. и Изпълнителния директор да разпредели по своя преценка 2% от печалбата за 2011г. между членовете на визшия мениджърски екип.
Престанете да се правите на инвеститори и погледнете много компании на външни пазари в сектра за да разберете че ъп няма!!! За ъп трябват иновации и добър мениджмънт и дивидент поне 4-5%!!!
ДА да 5% дивидент 18 милиона или 50% от печалбата това па че стане на куково лято.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Престанете да се правите на инвеститори и погледнете много компании на външни пазари в сектра за да разберете че ъп няма!!! За ъп трябват иновации и добър мениджмънт и дивидент поне 4-5%!!!
От друга страна, когато компанията е читава - както казва другаря Бъфет няма лошо че акциите и падат, просто утре ще я купим на по-ниска цена .
300млн. капитализация - кой ти ги дава.
Стига бе. При криза дивидент не се реже, а се увеличава. То и без това миналогодишния е жалък за стандартите в сектора, а сега още по-малко.
И защо дълговете с парите на акционерите ?
Да плаща с неговите от Донев инвестмънтс.
Като не си е правил сметката и е давал кухи обещания - да му бере гайлето.
И да се включи в "оня списък" викам и аз.
ПС Чакай да видим сега Импето с каква теза ще излезе да го брани.
Не е ли малко височко за купуване. Дългове, смешен дивидент, скандали...
Купувачите са доста рехави. Знам, че наскоро бях от другата страна и едвам шитнах на 1.42, голяма конкуренция. Останах само с 1/3.
Според мене ще се подминат Грамърси / Батята нивата, то ей ги на - има няма 3 %.
По лошото е че това е знакова, индикаторна артия, и като гледам и МЦХ дето са суперпечеливши как вървят надоле....Софикса скоро ще адалдиса здраво.
Затова скъсих максимално отвсъкъде и вече съм на 50% в Бреф.
Не търгувам тук, но лично за мен промоциите вече на БФБ приключиха - сегашният спад от 1-2 седмици, мен лично ме изненадва и ме притеснява - не смятам да го купувам.
Както казах и преди, без маркет мейкъри, които да гарантират някакви минимални цени, без мен. Какво е това Хим на 1.10 или Държавата да продава на 1.26? Откъде на къде, аз съм данъкоплатец, мен някой питал ли ме е , че Държавата ще продава Хим за няма и 1 млн. лв. на 1.26.
Тоя пазар, където всеки един чужденец може да си продава на каквато си иска загуба или Държавата на каквато си иска цена - това убива справедливостта в цените и за мен за мен това е пазар, който не залужава внимание.
Проимоциите бяха Софарма на 2.90, Хим на 1.45-1.60, ЦКБ на 0.8-0.90, ама това вече за мен, не са промоции а много тревожни цени състояние
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Според мен ако дивидентът остане този, който е предложен, а и да не е само този, с генерираните пари през следващите 2-3г ще се намалят кредитите. Лесен пазар няма никъде, дори и при Софарма.
Коментар