Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Огнян Донев очаква ръст на приходите с 30-50% вследствие на придобиванията, които направиха. Това беше най-важното, което аз чух.
защо ли му е на Мажо, да се хвали с очаквания???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като имаш въпроси звъниш на ДВИ, пишеш мейли, ходиш на събрания и ги задаваш, други идеи имаш ли? С другите инвестиции как процедираш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Нещо лично приемаш критика към друг или не?
Аз споделям проблем, който виждам. Решението естествено сам си го намирам, не чакам някой анонимник във форума да ми го даде.
Съжалявам, че споделих мнението си, че ако имаш въпроси може да ги адресираш към Директора за връзки с инвеститорите.
Успех
- 1 like
Коментар
-
Като имаш въпроси звъниш на ДВИ, пишеш мейли, ходиш на събрания и ги задаваш, други идеи имаш ли? С другите инвестиции как процедираш?
Аз споделям проблем, който виждам. Решението естествено сам си го намирам, не чакам някой анонимник във форума да ми го даде.
Коментар
-
Да, но това предизвиква у мен още поне пет въпроса, а водещият просто каза - Добре ок и така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Това тотално съм го пропуснал - какъв дивидент? На софарма АД ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеДивидентът е пристигнал в Карол.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Огнян Донев очаква ръст на приходите с 30-50% в слествие на придобиванията, които направиха. Това беше най-важното, което аз чух.
- 1 like
Коментар
-
Водещият само кимаше и викаше Добре Ок и не зададе нито един смислен въпрос.Last edited by BSEtrader; 17.12.2024, 14:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
Коментар