IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Момчета , пак почвате да се самонадъхвате .Предлагам да започнем с нещо с което всички сме съгласни , тоест : ако има данъчни( криминални) нарушения или престъпления ,според зоконите ,то те трябва да се преследват от държавата до дупка без да има значение кой кой е. Ако някой е против моля да го декларира .

    Коментар


    • Какво друго очаквате, при положение, че ни управлява криминална хунта, начело с бивша СИК-аджийска мутра !!!! Тоя борисов си е престъпник и рекетьор, с какво друго очаквате да се занимава, освен с рекет ??? Ама, колкото и да е тъп - знае къде да се цели и къде да не пипа - що не се озъби на Черепов или на Тимуровците - ами защото знае, че ако се пробва, кратуната му няма да струва и счупен лев !!!
      Ама иначе тичаше да реже лентички на откриването на могъщите билдинги на Софарма, все едно той ги е строил, нали и мъкнеше г-н Донев насам-натам !!!


      А в същото време всевъзможни изроди - убийци, педофилини, изнасилвачи, основно от гнусномургавият етнос са на свобода, грабят, убиват, наси4лват - и ПАК са на свобода - за тях няма половин милион гаранция !!!


      Казвам ви, ако бях на мястото на О.Д., щях да ги дам тия 500 Б, на рекетьорите, ама и на други подбрани хора щях да дам, ако трябва не 500, а 5 000 Б... и Б.Б. най-много до месец просто нямаше да мърси земята повече.... друго няма да кажа...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Прокуратурата обвини Огнян Донев в данъчно престъпление
        Софийската градска прокуратура повдигна обвинение на Огнян Донев за данъчни престъпление, съобщи говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова, цитирана от БГНЕС. На Донев му е определена мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 500 хиляди лева. До момента срещу него имаше обвинение само за пране на пари и мярка за неотклонение парична гаранция от 50 000 лв.
        Огнян Донев е собственик на голямата българска фармацевтична компания "Софарма". Заедно с Любомир Павлов той притежава медийната група "България холдинг", издаваща вестниците "Труд" и "24 часа". Срещу Павлов са повдигнати три обвинения - за пране на пари, документна измама и документи с невярно съдържание. Наложена му е парична гаранция от 50 000 лева. Според прокуратурата има достатъчно доказателства, че чрез 4 документа с невярно съдържание Любомир Павлов съзнателно е дал възможност на Огнян Донев да получи чуждо имущество - 44% от акциите в медийната група.
        "the trend is your friend until the end..."

        Коментар


        • http://m.focus-news.net/?id=n1678115 И кво стана сега. Донев престъпник неясно за какво (вероятно защото медиите му не възхваляват бащицата денонощно), а конкурентите му Цецо Василев (по вестникарска линия) и Домусчиев (по фармацевтична) - патриотичен капитал. Айде бе...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
            Сутринта гледах по една тв обиските - грозна работа. Размахваха се едни пачки с пари, които се вадеха от едни чекмеджета, показваха платежни нареждания, опаковани касови апарати и най-накрая показаха Донев с адвокатката му, притиснат от журналисти - едвам се качиха в колата.
            Да така е....и аз го гледах.А в същото време Цветан Василев смята да купува БТК....ОД не е трябвало да влиза в такава неравна битка.Глупаво е .....

            http://dnes.dir.bg/news/btk-vivacom-...Ql8Ut1EZ50#_=_

            Коментар


            • Сутринта гледах по една тв обиските - грозна работа. Размахваха се едни пачки с пари, които се вадеха от едни чекмеджета, показваха платежни нареждания, опаковани касови апарати и най-накрая показаха Донев с адвокатката му, притиснат от журналисти - едвам се качиха в колата.

              Коментар


              • После що акцииките ми падат

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Офисите на фармацевтичната компания "Софарма", чийто изпълнителен директор е Огнян Донев, се претърсват, научи "Дневник" от източници, запознати с разследването.

                  Донев е и председател на най-голямата работодателска организация - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), и съсобственик в "Медийна група България - холдинг" заедно с Любомир Павлов.

                  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...farma/?ref=rss
                  Бандити, представители на бандитско правителство.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Офисите на фармацевтичната компания "Софарма", чийто изпълнителен директор е Огнян Донев, се претърсват, научи "Дневник" от източници, запознати с разследването.

                    Донев е и председател на най-голямата работодателска организация - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), и съсобственик в "Медийна група България - холдинг" заедно с Любомир Павлов.

                    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...farma/?ref=rss
                    Last edited by модератор; 19.07.2012, 16:32.

                    Коментар


                    • Ами той ОД влезе в открита война с правителството....чрез 24часа.....

                      Но ми е интересно кой разпродава....може някой от купилите тук да сподели.....

                      Днес са арестували и шефовете на "Надин" за тоене на ДДС

                      Коментар


                      • http://www.mediapool.bg/текат-обиски...ews195359.html
                        Текат обиски във фирми на Огнян Донев

                        Коментар


                        • Тук някой има ли инфо кой излиза.....някой голям е....можеби ПФ...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Няма проблем.....Пошегувах се....
                            Оставил съм си малко за М+С ама го чакам под 6лв - мисля че ако не сега, то след отчета ще падне под 6лв!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              аз нямам толкова, сори
                              за тоя месец стига - другия месец пак!
                              Няма проблем.....Пошегувах се....

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Мммдааа и тук айсберг на 2.20....16600бройки.....колко са за бат Оги...айде Тони,Импе,Монти помагайте .на човека.....Га лапахте тлъстите дивиденти ви беше добре...сега подвихте опашки
                                аз нямам толкова, сори
                                за тоя месец стига - другия месец пак!

                                Коментар

                                Working...
                                X