IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • 13% от портфейла ми са в Софарма - вярвам че чичо Оги е добър мениджър и ще се пребори....

    Коментар


    • Имрераторе ти или си много наивен или си с засегнати интереси или смяташ че тука сме се наредили глупак до глупак и попиваме мъдрости . Ти сигурен ли си че Донев и Павлов са чисти като новородени и би ли го гарантирал ? Задай си въпроса как всеки един се е докопал до това което притежава в момента . Смяташ ли че наивния ( така наречен от теб г-н Донев ) е бил подло подведен от другия г-н Павлов .Имрераторе събуди се , това е мафията и ти я защитаваш за два презерватива и един аналгин . А и едно потупване по рамото .

      Коментар


      • Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
        Ако се преследват неудобните на власта , след време ще се преследват и тези , важното е на всеки да му дойде реда , а ние да помним .
        И какво - тия от ГРОБ-аджийската хунта ще изпоарестуват всичкото непочтено бизнесмен, а после ще се самоарестуват ???

        Нали ти казах - мечтата ми е Б.Б. и Ц. (М) дотолкова да се помислят за велики и безсмъртни, че да тръгнат да се зъбят на някои от долуспоменатите и тогава да им се слячат две хубави случки.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • На мястото на г-н Донев, веднага щях да отговоря на този гнусен удар с контраудар - по много прост и законен начин - ще поискам циганската НЗОК и болниците да ми върнат всичките борчове (на Софарма Трейдинг НЗОК дълни над 100 000 000) - и ако не се разплатят до краят на месецът, по съдебен ред ще им запорирам всичките сметки, ще им таковам м.мата !!! Да видят тия разбойници как се краде цял милиард от здравната система, а после ще рекетират хората !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • ОК , добре е че въобще има някакви разследвания . Ти как реши че се преследват тези които критикуват власта ( Ами той и Трактора я критикува даже беше и кандидат президент - да го изкараме политически мъченик ? Предполагаш ли колко хора тотално са били сринати от него ? За Павлов предполагаш ли на колко хора им е откъснат от залъка за да засмуче толкова пари ? Ами да е само той да му дадем още толкова , ама те са много . Предполага няколко милиарда се изсмукват от всички нас всяка година само от такива измислени олигарси , които са си повярвали че са супер интелигентни бизнесмени .Ако се преследват неудобните на власта , след време ще се преследват и тези , важното е на всеки да му дойде реда , а ние да помним .

            Коментар


            • Имаш информация ? И си траеш ? Сподили я с нас ако обичаш .

              Коментар


              • Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                Момчета , пак почвате да се самонадъхвате .Предлагам да започнем с нещо с което всички сме съгласни , тоест : ако има данъчни( криминални) нарушения или престъпления ,според зоконите ,то те трябва да се преследват от държавата до дупка без да има значение кой кой е. Ако някой е против моля да го декларира .
                Против съм да се разследват само тия, които критикуват властта. Естествено че който нарушава закона трябва да си носи последствията. Но да се действа избирателно срещу противниците е диктатура. Както Путин се разправи с Ходорковски, а подкрепя много по-мерзки типажи. А диктатура в нашия случай значи повече монополи, по-малко свобода за частната инициатива и съответно повече безработица и икономически колапс. Каквито наблюдаваме. Нямам акции в никое дружество от групата Софарма, но съм възмутен от начина, по който се употребява властта.

                Коментар


                • Испанецов - 100% за.

                  Да, ама при това положение Цецо Маймуната би трябвало да арестува пръво марионетката, дето се води президент, после приятелчето на Борисов - разградският домуз, после к.рвата на борисов, а накрая и да се самоарестува !!!

                  Как може държавата да преследва незаконно забогателите, като самите управляващи са незаконно забогатели и то по такива начини, толкова мътно, че сравнен с тях г-н Донев изглежда като еталон на почтеността ???
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Момчета , пак почвате да се самонадъхвате .Предлагам да започнем с нещо с което всички сме съгласни , тоест : ако има данъчни( криминални) нарушения или престъпления ,според зоконите ,то те трябва да се преследват от държавата до дупка без да има значение кой кой е. Ако някой е против моля да го декларира .

                    Коментар


                    • Какво друго очаквате, при положение, че ни управлява криминална хунта, начело с бивша СИК-аджийска мутра !!!! Тоя борисов си е престъпник и рекетьор, с какво друго очаквате да се занимава, освен с рекет ??? Ама, колкото и да е тъп - знае къде да се цели и къде да не пипа - що не се озъби на Черепов или на Тимуровците - ами защото знае, че ако се пробва, кратуната му няма да струва и счупен лев !!!
                      Ама иначе тичаше да реже лентички на откриването на могъщите билдинги на Софарма, все едно той ги е строил, нали и мъкнеше г-н Донев насам-натам !!!


                      А в същото време всевъзможни изроди - убийци, педофилини, изнасилвачи, основно от гнусномургавият етнос са на свобода, грабят, убиват, наси4лват - и ПАК са на свобода - за тях няма половин милион гаранция !!!


                      Казвам ви, ако бях на мястото на О.Д., щях да ги дам тия 500 Б, на рекетьорите, ама и на други подбрани хора щях да дам, ако трябва не 500, а 5 000 Б... и Б.Б. най-много до месец просто нямаше да мърси земята повече.... друго няма да кажа...
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Прокуратурата обвини Огнян Донев в данъчно престъпление
                        Софийската градска прокуратура повдигна обвинение на Огнян Донев за данъчни престъпление, съобщи говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова, цитирана от БГНЕС. На Донев му е определена мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 500 хиляди лева. До момента срещу него имаше обвинение само за пране на пари и мярка за неотклонение парична гаранция от 50 000 лв.
                        Огнян Донев е собственик на голямата българска фармацевтична компания "Софарма". Заедно с Любомир Павлов той притежава медийната група "България холдинг", издаваща вестниците "Труд" и "24 часа". Срещу Павлов са повдигнати три обвинения - за пране на пари, документна измама и документи с невярно съдържание. Наложена му е парична гаранция от 50 000 лева. Според прокуратурата има достатъчно доказателства, че чрез 4 документа с невярно съдържание Любомир Павлов съзнателно е дал възможност на Огнян Донев да получи чуждо имущество - 44% от акциите в медийната група.
                        "the trend is your friend until the end..."

                        Коментар


                        • http://m.focus-news.net/?id=n1678115 И кво стана сега. Донев престъпник неясно за какво (вероятно защото медиите му не възхваляват бащицата денонощно), а конкурентите му Цецо Василев (по вестникарска линия) и Домусчиев (по фармацевтична) - патриотичен капитал. Айде бе...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                            Сутринта гледах по една тв обиските - грозна работа. Размахваха се едни пачки с пари, които се вадеха от едни чекмеджета, показваха платежни нареждания, опаковани касови апарати и най-накрая показаха Донев с адвокатката му, притиснат от журналисти - едвам се качиха в колата.
                            Да така е....и аз го гледах.А в същото време Цветан Василев смята да купува БТК....ОД не е трябвало да влиза в такава неравна битка.Глупаво е .....

                            http://dnes.dir.bg/news/btk-vivacom-...Ql8Ut1EZ50#_=_

                            Коментар


                            • Сутринта гледах по една тв обиските - грозна работа. Размахваха се едни пачки с пари, които се вадеха от едни чекмеджета, показваха платежни нареждания, опаковани касови апарати и най-накрая показаха Донев с адвокатката му, притиснат от журналисти - едвам се качиха в колата.

                              Коментар


                              • После що акцииките ми падат

                                Коментар

                                Working...
                                X