IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Батя, не тези ... става въпрос за всички производствени предприятия, изброявал съм ги преди в съобщения.

    Коментар


    • Търговецо, не искам да те убеждавам в нищо, нито ще опитвам. Самият факт, че пропагандната машина при теб е постигнала резултат е показателно. През живота си не съм нарушавал закон, но явно ти си на друго мнение. Нека си остане така. Или смяташ че бих отговарял на над 60 безпочвени обвинения, повечето от които взаимно се изключват?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Благодаря за отговора. А за ЛС предположих че предпочитате да отговаряте от тук за да има публичност на дискутираните въпроси.
        Относно това:

        ми възниква въпроса: В "и т.н." кои още се включват - Софарма трейд., Доверие холдинг, Медика...?
        Батя, аз по-долу написах колко вярвам на написаното от г-на тук, не очаквай публичност и истини! А за това кой е "и т. н." няма да научиш нито ти, нито някой друг, защото можеш да спечелиш нещо, а Той не иска да дели печалбите си с нас или с който и да било!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Бъдете мили. Рядко се среща мажоритар който да отговаря на въпроси на дребните акционери.
          ти знаеш

          Коментар


          • Бъдете мили. Рядко се среща мажоритар който да отговаря на въпроси на дребните акционери.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

            Коментар


            • На искащия да знае /всичко/ - уви нямам отговор на този въпрос, времето ще покаже

              Коментар


              • Благодаря за отговора. А за ЛС предположих че предпочитате да отговаряте от тук за да има публичност на дискутираните въпроси.
                Относно това:
                Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                ...така вливането на БРС, Унифарм и т.н. ще струва по-евтино.
                . ...
                ми възниква въпроса: В "и т.н." кои още се включват - Софарма трейд., Доверие холдинг, Медика...?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                  Форекс, не искам да помислиш, че се оправдавам. Нито управлявам вестници, нито организирам кампании. Относно въпросната банка не съм правил изказвания, поне до момента. Разбира се имам лично мнение. Не смятам, че на колегата там, с когото сме завършили една и съща специалност, му се вдига авторитета, когато разправя колко пари е похарчил да разбие авторитета ми, както и да "убие" компанията Софарма. За жалост при други се получава, а напоследък много колеги хвърлят "пешкира".
                  Г-н Донев, ако това сте Вие, разбира се,
                  Вие не сте тук заради нас (това с паролата и възстановяването й беше като за деца в детската градина), тук сте, за да ни кажете пак как мислите Вие и да ни го натрапите, но това си е Вашата истина и аз, разбира се, че не очаквам тук да говорите за друга, освен за Вашата истина!!!
                  За много от тукпишещите сте или бяхте пример за подражаване, поне като инвеститор! За мен не сте - който гази лука, независимо кой е и колко пари има, трябва да носи отговорност за това! И сега какво, с Любо пъпката ще го играете лошото и доброто ченге, така ли?!? Ако не искате да управлявате вестници и да манипулирате чрез тях, то за какво харчите толкова пари?!? Или това го прави в общото благо съдружника Ви? Който може и да е лошото ченге, но поне не е толкова надменен, ще се спре от време навреме и ще каже нещо на медиите! А Вие сте им сърдит, защото Ви надничат в купичката и в далаверката!??
                  Много ще пиша и имам да питам, но не наведнъж! Само не се опитвайте да ме убеждавате, че сте света вода ненапита или просто това ще е в потвърждение на това, че сте тук пак заради това - да ни промиете мозъците и да ни отклоните вниманието! И никой не може да говори, че Софарма е виновна за каквото и да било, това е много тъпо дори и да го помисли човек! Но Софарма има собственици, дребните от които са редовно залъгвани с трохи, за да се имитира добра корпоративна практика и отношение към инвеститорите, а дори Вие самия я източвате както намерите за добре!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                    Батя, правилно си ме разбрал. Разбира се, ще се допитаме и до МИЕТ. Извинявай, но не успях да се справя с личните съобщения, затова моля задавай въпросите си тук.
                    Аз имам въпрос, не съм инвеститор, но имам наблюдения над компанията от известно време. Въпроса ми е, как ще се върне дискредитираното доверие към вас от инвеститорите, след тази кампания?
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

                    Коментар


                    • Батя, правилно си ме разбрал. Разбира се, ще се допитаме и до МИЕТ. Извинявай, но не успях да се справя с личните съобщения, затова моля задавай въпросите си тук.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                        ...
                        Често се задава въпроса за бъдещето на БРС - тук изменение няма, най-вероятно в края на годината ще се влее в Софарма, за което ще се използват и обратно изкупените акции на Софарма, както винаги сме съобщавали.
                        Г-н Донев, на пресконференцията през Май бяхте казали че вливането на дъщерните в Софарма ще стане когато завършат европрокетите си. Някъде бях чел талкуване че в този срок влиза и 5 годишния период на мониторинг след самото изпълнение. Но от горния ви пост разбирам че това не е така и още в края на 2012 г. може да има вливане на БРС?

                        Коментар


                        • Форекс, не искам да помислиш, че се оправдавам. Нито управлявам вестници, нито организирам кампании. Относно въпросната банка не съм правил изказвания, поне до момента. Разбира се имам лично мнение. Не смятам, че на колегата там, с когото сме завършили една и съща специалност, му се вдига авторитета, когато разправя колко пари е похарчил да разбие авторитета ми, както и да "убие" компанията Софарма. За жалост при други се получава, а напоследък много колеги хвърлят "пешкира".

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                            Кампанията, която тече вече близо година срещу нас е брутална и нискоинтелигентна - нормално е всеки човек да изпита притеснение.
                            Кампанията която вашите вестници подеха срещу Корпоративна банка също не се отличава с особена интелигентност. Защо изобщо я започнахте?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                              Да не забравя - това за дерматологичните лекарства приемам като шега
                              Нека бъде шега

                              Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
                              Относно обратното изкупуване - не смятам, че влияе на пазара.
                              Поне засега не виждам други въпроси ...
                              Предният коментар дали не е по-добре да остане в този вариант, въпреки че е извън търговската сесия

                              Коментар


                              • Относно обратното изкупуване - не смятам, че влияе на пазара. Интересът на Софарма е да се сдобие с тези акции на възможно най-ниска цена - така вливането на БРС, Унифарм и т.н. ще струва по-евтино.
                                Поне засега не виждам други въпроси ...

                                Коментар

                                Working...
                                X