Какво ли означава това... твърдят,че са увеличили капитала на дружеството с над 3 мил. лв?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
AmonRa
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеизлязла е акционерната книга след записването на ИПО-то.
Също така обръщам внимание, че липсват имената като акционери на хора от MANE Capital, което разбира се е нормално и не е изненада в тази ситуация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеМоля повече да не се публикуват лични данни.
Коментар
-
излязла е акционерната книга след записването на ИПО-то.
В общи линии от 251 000 акции 10 ЮЛ са записали 177 000, като повечето от тях са с адрес София, Локомотив 1 или адреса на компанията.
Общо 84 ФЛ са записали 74 296 акции, като прави впечатление една смела дама с 30000 акции или близо половината от обема за ФЛ.
Също така обръщам внимание, че липсват имената като акционери на хора от MANE Capital, което разбира се е нормално и не е изненада в тази ситуация.
На записалите честито. Още една компания "зомби" на БГ пазара.
Last edited by the prophet; 12.12.2022, 10:05.
- 4 Харесвания
Коментар
-
На 1.12 тази година две инвестиционни компании, Blackstone и Rivean Capital, обявиха придобиването на мажоритарен дял в холандската Esdec. Последната е основен доставчик на АмонРа за България и Румъния.
Обикновенно компаниите за рисков капитал, т.нар. private equity компании, влизат бързо във владение и яко затягат разходната част на ОПР-то, за да могат да изкарат по-добри маржове. Освен това покупката обикновенно е със стабилно количество дълг, което налага и по-ниските разходи, за да може с паричните потоци да се изплащат лихвите и главницата по дълга.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
Зависи кой как дефинира успеха.
Това ИПО определено е успех за букрънър-а на емисията (Мейн Кепитъл) и акционерите кеширали по време на ИПО-то.
Нека видим друг ще успее ли да направи пари след като все повече почне да кристализира какъв точно е бизнеса на компанията.
Затова е на бийм пазар - верата да крепи цената. Справка - Биодит!
- 1 like
Коментар
-
Това ИПО определено е успех за букрънър-а на емисията (Мейн Кепитъл) и акционерите кеширали по време на ИПО-то.
Нека видим друг ще успее ли да направи пари след като все повече почне да кристализира какъв точно е бизнеса на компанията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Аз пък имам заинтересован инвеститор да си купи мост. Има ли някой да продава такъв?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Аз събирам пари за едни египетски пирамиди ,който има интерес да казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Ниски цели, за да няма разочаровани, поне не измежду тези, които ще изкарат пари от тук! Не съм специалист, ама от борсата не могат ли да сложат някакви по-високи прагове, на това кое е успешно IPO и кое не. 3 от 16?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Аз събирам пари за едни египетски пирамиди ,който има интерес да казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза участвалите в ипо-то ще кажа само "имали бол пари - дали"
успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Ниски цели, за да няма разочаровани, поне не измежду тези, които ще изкарат пари от тук! Не съм специалист, ама от борсата не могат ли да сложат някакви по-високи прагове, на това кое е успешно IPO и кое не. 3 от 16?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар