IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

AmonRa

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	Clipboard01.jpg
Views:	1
Size:	30.3 КБ
ID:	4002823

Какво ли означава това... твърдят,че са увеличили капитала на дружеството с над 3 мил. лв?!
    Last edited by noko6; 20.12.2022, 00:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
      излязла е акционерната книга след записването на ИПО-то.

Също така обръщам внимание, че липсват имената като акционери на хора от MANE Capital, което разбира се е нормално и не е изненада в тази ситуация.
      Има един с 240 броя.... работят си хората.Ще видим какво ще покаже годишния отчет

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
        Моля повече да не се публикуват лични данни.
        А за свързани лица, но необявени?

Коментар

• Моля повече да не се публикуват лични данни.
          रादोस्त

Коментар

• излязла е акционерната книга след записването на ИПО-то.

В общи линии от 251 000 акции 10 ЮЛ са записали 177 000, като повечето от тях са с адрес София, Локомотив 1 или адреса на компанията.
            Общо 84 ФЛ са записали 74 296 акции, като прави впечатление една смела дама с 30000 акции или близо половината от обема за ФЛ.

Също така обръщам внимание, че липсват имената като акционери на хора от MANE Capital, което разбира се е нормално и не е изненада в тази ситуация.

На записалите честито. Още една компания "зомби" на БГ пазара.

Last edited by the prophet; 12.12.2022, 10:05.

Коментар

• На 1.12 тази година две инвестиционни компании, Blackstone и Rivean Capital, обявиха придобиването на мажоритарен дял в холандската Esdec. Последната е основен доставчик на АмонРа за България и Румъния.
              Обикновенно компаниите за рисков капитал, т.нар. private equity компании, влизат бързо във владение и яко затягат разходната част на ОПР-то, за да могат да изкарат по-добри маржове. Освен това покупката обикновенно е със стабилно количество дълг, което налага и по-ниските разходи, за да може с паричните потоци да се изплащат лихвите и главницата по дълга.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение

Зависи кой как дефинира успеха.
                Това ИПО определено е успех за букрънър-а на емисията (Мейн Кепитъл) и акционерите кеширали по време на ИПО-то.
                Нека видим друг ще успее ли да направи пари след като все повече почне да кристализира какъв точно е бизнеса на компанията.
                А щом и бизнеса не е достатъчно изкристализирал - успех на верващите
                Затова е на бийм пазар - верата да крепи цената. Справка - Биодит!

Коментар

Това ИПО определено е успех за букрънър-а на емисията (Мейн Кепитъл) и акционерите кеширали по време на ИПО-то.
                  Нека видим друг ще успее ли да направи пари след като все повече почне да кристализира какъв точно е бизнеса на компанията.
                  Аз пък мисля че мажо е записал минималното за успех и другите който се е излъгал!

Коментар

Точно това имам предвид и аз. Тук ако имахме късо още от вчера щях да го пусна.

Коментар

Аз пък имам заинтересован инвеститор да си купи мост. Има ли някой да продава такъв?
                      Имам няколко, вчера ги докараха, колко дълъг ти трябва и колко широк и къде ще се монтира?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Аз събирам пари за едни египетски пирамиди ,който има интерес да казва
                        Аз пък имам заинтересован инвеститор да си купи мост. Има ли някой да продава такъв?

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Ниски цели, за да няма разочаровани, поне не измежду тези, които ще изкарат пари от тук! Не съм специалист, ама от борсата не могат ли да сложат някакви по-високи прагове, на това кое е успешно IPO и кое не. 3 от 16?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ааа не, свърши тая, вимето пресъхна !

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              за участвалите в ипо-то ще кажа само "имали бол пари - дали"
                              успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Ниски цели, за да няма разочаровани, поне не измежду тези, които ще изкарат пари от тук! Не съм специалист, ама от борсата не могат ли да сложат някакви по-високи прагове, на това кое е успешно IPO и кое не. 3 от 16?
                                Не знам от борсата дали могат да сложат прагове, но според мен идеята на мажо е да изкара каквото може от пазара, като по всяка вероятност е бил наясно, че няма да се запише максимума. Но защо пък да не изкара едни бързи и лесни пари !

Коментар

Working...
                                X