IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • e като top нема втори...................
    МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

    Коментар


    • хубавото е, че си го признаваш

      Коментар


      • Първоначално изпратено от top
        знаещ, така като гледам някои твои мнения, стигам до нормалния извод, че работиш в БФБ и изнасяш незаконно инфо. Сигналът е подаден, ще те гепим тебе.
        Тук верно е пълно с откачалки

        Коментар


        • знаещ, така като гледам някои твои мнения, стигам до нормалния извод, че работиш в БФБ и изнасяш незаконно инфо. Сигналът е подаден, ще те гепим тебе.

          Коментар


          • Сериозното изкупуване беше на кобос на Бенчмарк.

            Коментар


            • Знаещ здравей, кой купува днес по позицията.Благодаря ти.

              Коментар


              • Това е!

                Коментар


                • Ако е това, което си мисля, до края на месеца ще бъдат обявени изпълнителите. А в търга освен холдинга участваха и две дъщерни дружества

                  Коментар


                  • за ВиК става дума.

                    Коментар


                    • Знаещ, за пътища или за канализация? Този да не би да не го знам, щото те в търгове участват постоянно

                      Коментар


                      • Чакам го разбира се, но не очаквам някакви особени изненади, тъй като съм добре запознат, както и ти с дружеството. Сега ми е много интересно какво ще стане с един търг по програма ФАР, където дружеството кандидатства за една хубава сума.

                        Коментар


                        • Знаещ, как е, чакаш ли отчета?

                          "Холдингово дружество - Пътища" спечели две поръчки на пътната служба на Монтана


                          Областното пътно управление на Монтана подписа на 14 ноември два договора за допълнителни дейности към контрактите за текущ ремонт и зимно поддържане на републикански пътища, в това число пътните им принадлежности на територията на пътните служби в Монтана и в Берковица. И по двете изпълнител е "Холдингово дружество - Пътища" АД - София. Сумата на първия договор е 939 хил. лв., а на втория - 448 хил. лв. без ДДС. Холдингът има и контракт за 2.270 млн. лв. с Изпълнителна агенция "Пътища" за пътя до Враца, с община Лом - за 2.332 млн. лв. и за 540 хил. лв. за В и К мрежи, с регионалното министерство - за 437 хил. лв. за проектиране и строителство на пътна връзка на ГКПП Силистра - ферибот, и със Столична община - за изграждане на улица за 164 хил. лв.
                          /Дневник/

                          Коментар


                          • Вчера HDPAT закупи и последното държавно дружество за пътна поддръжка - това в Оряхово за 332 000лв.

                            Коментар


                            • В БФБ-София АД е постъпила следната информация от ХД Пътища АД-София /HDPAT/:
                              ХД Пътища АД-София има сключен договор с Изпълнителна агенция Пътища, ОПУ Монтана за изпълнение на обект: "Текущ ремонт и поддържане и зимно поддържане на 267.2 км републикански пътища на територията на ОПУ-Монтана - РПС Монтана", чиято стойност превишава 10% от средните приходи на дружеството за последните 3 години.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от warrenbuffet
                                BSEtrader,

                                zashto mislish 4e holding patishta shte se poka4i. Kakva znaesh, koeto nie ne sme videli.
                                Холдинг Пътища е холдинг, който има 12 дъщерни дружества, които работят в сферата на строителството и ремонта на пътища, изграждане на съпътстваща инфраструктура (пътни знаци, светофари, мантинели, водостоци, маркировка ...) и строеж и реконструкция на ВиК мрежи. 10 от дружествата са еднолична собственост на холдинга, а останалите две все още не са, но до няколко месеца също ще станат ЕАД-та. Отделно дъщерните дружества са сосбтвеници на кариери и асфалтови бази. Секторът се намира в подем, а най-големите и печеливши проекти тепърва предстоят. Холдингът е едно от най-големите дружества в сектора, както на строителството на пътища, така и относно ВиК-то. През 2004 г. приходите от дейността на ХДПАТ нарастват до 41.067 млн. лв. при 34.294 млн. лв. за 2003 г. И през двете години е реализирана печалба около 1.5 млн. лв., като разпределена върху 17280 акции излиза малко над 89 лв. за акция.
                                През първата половина на текущата година дружеството реализира 1.622 млн. лв. печалба (93.64 лв. за акция), като консолидираните му приходи нараснаха до 25.963 млн. лв. Неконсолидираните приходи само за Q3 на годината са 9.954 млн. лв., а сега очакваме консолидираните!!! Счетоводната стойност на една акция на дружеството според консолидирания отчет за Q2 е 1 704.46 лв.
                                Холдингът и дъщерните му дружества работят по дългосрочни проекти като Лот 1 от АМ Тракия, ГКПП Никопол, изграждане на ВиК мрежа в няколко села, ПСТ-София има договор да поддържа светофарите в София за 10г., за 3г. извършва 1/4 от ремонтите на ВиК-София. След края на шестмесечието приключи изграждането на обходен път Стара Загора и пътя Стара Загора-Казанлък, а наскоро и обходен път на Враца.
                                Отделно дружеството спечели 47 търга от началото на годината на обща стойност 30.107 млн. лв., като 31 от тези търгове на стойност 15.795 млн. лв. са спечелени след приключването на Q2. Холдинг Пътища и дъщерните му компании са поканени да участват и в момента в нови търгове, като по някои от проектите сигурно пак изпълнител ще бъде дружество от групата.

                                Успех на настоящите и бъдещи акционери!

                                Коментар

                                Working...
                                X