Ve4e igrata e do kolko 6te padne- 1400- 1300- 1200- 1000...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
Аз разродадох 50% от акциите, които имам защото са ми на средна цена 690 лв. Сега се чудя дали не ги продам и останалите 8 бройки защото от високо се палада най-лошо! Но гаранция ще задържа до годишния консолидиран.
Коментар
-
Аз лично на ваше място бих държала на реномето си и не бих ръсила бисери от сорта "...добра печалба след време...". Но вие си знаете де, нали трябва да надуете още малко балончето.
Акцията е обречена да падне! В момента е втората или третата ликвидна позиция по скъпота и е въпрос на време да върне доста. Естествено "шараните" (съжалявам за откровението на няма как да се нарекат хората, които купуват над 1200-1300 лева) могат да я позадържат още няколко седмици. Но в момента, в който им свършат парите или им угасне ентусиазма... вие си знаете.
Коментар
-
Каката, пак се намирате на приказка, същите неща се пишеха относно ХДПАТ когато бяхме на 700 лв., същите бяха и на 300 лв. След една година купилите днес ще са реализирали значителни печалби, но ти тогава вече ще си забравил това дружество и ще си го включил в списъка "Изпуснати ракети".
Знаещ, наистина проектите не могат да бъдат изпълнени със средства по Фар, но не е изключено да се финансират от бюджета. Официална информация, че проектите са прекратени все още няма. В МРРБ казват, че се очаква избор на изпълнители, а в дружеството нямат информация процедурата да е прекратена.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtraderЗнаещ, доколкото знам процедурата не е прекратена, така че все още чакам резултати.
Коментар
Коментар