IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ve4e igrata e do kolko 6te padne- 1400- 1300- 1200- 1000...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хинина
      Тук играта е в разгара си и ще продължи до 2000 - 3000лв !
      Точно когато IHLBL стигне 5-10 лева!

Коментар

• Тук играта е в разгара си и ще продължи до 2000 - 3000лв !

Коментар

• Е, момчета и момичета. Налудяхте се, а сега който още не се е оттървал после да не реве!

Коментар

• Не е така батя, както си я мислиш ти. Ръководството на холдинга трябва да е коректно с държавата, ако иска да получава поръчки за работа!

Коментар

• има опастност в края на годината печалбата да се окаже доста по-ниска от деветмесечната. Има си начини да се източи и прикрие, защото надали мажоритарите ще искат да дадат 15% от голямо число на държавата
              така че имайте си едно на ум, за да не стане лакум гъз ......

Коментар

• Никола, продай всичко за да спиш спокойно, купувачи ще се намерят.

Коментар

• Аз разродадох 50% от акциите, които имам защото са ми на средна цена 690 лв. Сега се чудя дали не ги продам и останалите 8 бройки защото от високо се палада най-лошо! Но гаранция ще задържа до годишния консолидиран.

Коментар

• Гери продаде вече нали ?

Коментар

• Тази цена вече е наистина малко височка за монета . Но най ме претесняват собствениците на холдинга дали са КОРЕКТНИ ??????

Коментар

• Аз лично на ваше място бих държала на реномето си и не бих ръсила бисери от сорта "...добра печалба след време...". Но вие си знаете де, нали трябва да надуете още малко балончето.
                        Акцията е обречена да падне! В момента е втората или третата ликвидна позиция по скъпота и е въпрос на време да върне доста. Естествено "шараните" (съжалявам за откровението на няма как да се нарекат хората, които купуват над 1200-1300 лева) могат да я позадържат още няколко седмици. Но в момента, в който им свършат парите или им угасне ентусиазма... вие си знаете.

Коментар

• Каката, не показвай толкова явно съжалението си, че си продал на 1100. Просто този постинг няма да стигне до хората които обричаш на 10% загуба, не защото не четат форума ами защото докато ти пишеш глупости някой други се занимават с по полезни неща. Хайде със здраве от мен!

Коментар

• Каката, пак се намирате на приказка, същите неща се пишеха относно ХДПАТ когато бяхме на 700 лв., същите бяха и на 300 лв. След една година купилите днес ще са реализирали значителни печалби, но ти тогава вече ще си забравил това дружество и ще си го включил в списъка "Изпуснати ракети".

Знаещ, наистина проектите не могат да бъдат изпълнени със средства по Фар, но не е изключено да се финансират от бюджета. Официална информация, че проектите са прекратени все още няма. В МРРБ казват, че се очаква избор на изпълнители, а в дружеството нямат информация процедурата да е прекратена.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Geri
                              А и човек купуващ за голяма сума, както вчера, знае какво прави и не играе само за 10 % печалба.
                              Абсолютно си права - който купува тези дни играе за поне 10% загуба!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                                Знаещ, доколкото знам процедурата не е прекратена, така че все още чакам резултати.
                                Няма никакъв шанс тези пари да бъдат върнати на България заради безхаберието на българските чиновници и вместо да ме занимават по цял ден със стачката на учителите, да вземат журналистите да им натрият носовете на господата от МРРБ. Трябва да почнат с Гагаузов, защото той даже не смята, че е станал гаф, европейската комисия му е виновна, че подопечените му са спали месеци наред.

Коментар

Working...
                                X