If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук пълна трагедия, представяте ли си някой да иска да продаде за 5 хилки, да заведе жената на море какво ще стане?
Инвеститорите тук да не са семкаджии като теб Факи, че да им трябват пари от борсата да си заведат културно половинките на моренце..Който съзнателно е затворил за два-три месеца 70/71 от капитала си във волатилна акция при падащ пазар , той не е опрял до пари за отпуска..Но то трябва първо да имаш парички и манталитет да разбереш тази работа..
Тук пълна трагедия, представяте ли си някой да иска да продаде за 5 хилки, да заведе жената на море какво ще стане?
От друга страна - ни концесии, ни магистрали ще строи маестрото, т.е Maestroto Че няма пари в момента - няма, но главната причина е, че никога не са строили друго освен третокласни отсечки от по 3-4 километра, с изключително лошо качество, и ремонти разбира се, като най-запомнящия се беше на Цариградско шосе в София където хората си губеха не само пломбите от неравности, но и в някои случаи дори имаше изпаднали колелета... ops:
С печалби от по 25К на тримесечие се доближава до тримесечната заплата на третокласен бодигард...
Ха-ха-ха-хааа
Haki,
извинявай че се намесвам, но това няма да е предела на цената (например моя любим Енергоремонт). Аз очаквам вдигане до към 20 при това малко количество... И след това лека корекция...
Защо ми се извиняваш? Аз обичам, когато става дискусия и мразя, когато мненията са "Аз съм прав, защото ти си тъп"
Покачване на цената преди да регистрират новите акции не изключвам, разбира се. Това, което съм написал касае постигнатата цена в деня, в който ще започнат да се търгуват новите.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
psycoholic, погледни от моята гледна точка. В момента виждаме търговия на нива между 15.50 и 16.50 за акция. Т.е. можем да твърдим, че равновесието на пазара е при цена, която се намира в този диапазон. След време увеличаваме предлагането 71 пъти, което неминуемо ще наруши моментното равновесие... В каква посока би отпратило цената, мисля, е очевидно
Ами цената преди да затворят беше към 930, разделено на 71 прави едно грозно число! :-) Т.е. напазарилите си на цени над това число са хмм, Измамени Камили?
Да ги наречем "дългосрочни инвеститори"... По-добре звучи
Haki,
извинявай че се намесвам, но това няма да е предела на цената (например моя любим Енергоремонт). Аз очаквам вдигане до към 20 при това малко количество... И след това лека корекция...
psycoholic, погледни от моята гледна точка. В момента виждаме търговия на нива между 15.50 и 16.50 за акция. Т.е. можем да твърдим, че равновесието на пазара е при цена, която се намира в този диапазон. След време увеличаваме предлагането 71 пъти, което неминуемо ще наруши моментното равновесие... В каква посока би отпратило цената, мисля, е очевидно
Ами цената преди да затворят беше към 930, разделено на 71 прави едно грозно число! :-) Т.е. напазарилите си на цени над това число са хмм, Измамени Камили?
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар