IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от Пепи
    Още ли не сте разбрали, че Maestro-HDPAT

ще е лпкомотива за SOFIX!;-))
    Пепи, няма спор, че ще е локомотива :-)))) хахахахаха

Лошото е, че надморската височина ще спадне доста :-)
    А инсайдър не се знае, много вода ще изтече до тогава,

а нали знаеш когато всички очакват нещо, к'во става.........хахахаха...!:-D

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи

Пепи,

кажи сега за реалната цена тука :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи

Пепи, няма спор, че ще е локомотива :-)))) хахахахаха

Лошото е, че надморската височина ще спадне доста :-)
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Още ли не сте разбрали, че Maestro-HDPAT

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
            Само в допълнение за ония с руския ник - изпълнителя на въпросния участък от Цариградско шосе няма нищо общо с ХДПАТ .
            Естествено, че няма нищо общо с отсечката на Цариградско,

вижда се, че факушката не изпуска холдинга от поглед,

за да влезе в позиция, но в същото време не познава историята и

обектите по които е работил и ЩЕ ряаботи Maestroto..........хахахаха....,

то не става само с ядене, трябва и АКЪЛ!;-))

Коментар

• С печалби от по 25К на тримесечие се доближава до тримесечната заплата на третокласен бодигард...
              Ха-ха-ха-хааа[/quote]

ami ne si kupuvai akcii be Babu6ka.
              nikoi ne te kara.
              i 5lv i e mnogo na tazi akcia nalE? :-)

Коментар

• Само в допълнение за ония с руския ник - изпълнителя на въпросния участък от Цариградско шосе няма нищо общо с ХДПАТ .

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
                  Тук пълна трагедия, представяте ли си някой да иска да продаде за 5 хилки, да заведе жената на море какво ще стане?
                  Инвеститорите тук да не са семкаджии като теб Факи, че да им трябват пари от борсата да си заведат културно половинките на моренце..Който съзнателно е затворил за два-три месеца 70/71 от капитала си във волатилна акция при падащ пазар , той не е опрял до пари за отпуска..Но то трябва първо да имаш парички и манталитет да разбереш тази работа..

Коментар

• Тук пълна трагедия, представяте ли си някой да иска да продаде за 5 хилки, да заведе жената на море какво ще стане?

От друга страна - ни концесии, ни магистрали ще строи маестрото, т.е Maestroto Че няма пари в момента - няма, но главната причина е, че никога не са строили друго освен третокласни отсечки от по 3-4 километра, с изключително лошо качество, и ремонти разбира се, като най-запомнящия се беше на Цариградско шосе в София където хората си губеха не само пломбите от неравности, но и в някои случаи дори имаше изпаднали колелета... ops:
                    С печалби от по 25К на тримесечие се доближава до тримесечната заплата на третокласен бодигард...
                    Ха-ха-ха-хааа

Коментар

• Да, вече имаме практика по няколко такива случая, един от тях е Енергоремонт,

те протичат по сходен начин-

явно за да се защити мажоритаря, или близки до него,

започват усилено изкупуване с цел надуване на цената до 20-30%.

Тук акциите са прекалено малко и може да има много интересни

изненади!!!

През това време чисто психологически инвеститорите свикват или поне

така изглежда с новите цени и последващия старт е на цена поне с

10% по-висока от преди сплита...

Монбат нещо не се вписа, но това е защото е 1:2 (много акция, много

нещо имат хората!!!)

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                        Haki,
                        извинявай че се намесвам, но това няма да е предела на цената (например моя любим Енергоремонт). Аз очаквам вдигане до към 20 при това малко количество... И след това лека корекция...
                        Защо ми се извиняваш? Аз обичам, когато става дискусия и мразя, когато мненията са "Аз съм прав, защото ти си тъп"

Покачване на цената преди да регистрират новите акции не изключвам, разбира се. Това, което съм написал касае постигнатата цена в деня, в който ще започнат да се търгуват новите.
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                          Първоначално изпратено от Hakkinen
                          psycoholic, погледни от моята гледна точка. В момента виждаме търговия на нива между 15.50 и 16.50 за акция. Т.е. можем да твърдим, че равновесието на пазара е при цена, която се намира в този диапазон. След време увеличаваме предлагането 71 пъти, което неминуемо ще наруши моментното равновесие... В каква посока би отпратило цената, мисля, е очевидно
                          Ами цената преди да затворят беше към 930, разделено на 71 прави едно грозно число! :-) Т.е. напазарилите си на цени над това число са хмм, Измамени Камили?
                          Да ги наречем "дългосрочни инвеститори"... По-добре звучи

Коментар

• Haki,
                            извинявай че се намесвам, но това няма да е предела на цената (например моя любим Енергоремонт). Аз очаквам вдигане до към 20 при това малко количество... И след това лека корекция...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              psycoholic, погледни от моята гледна точка. В момента виждаме търговия на нива между 15.50 и 16.50 за акция. Т.е. можем да твърдим, че равновесието на пазара е при цена, която се намира в този диапазон. След време увеличаваме предлагането 71 пъти, което неминуемо ще наруши моментното равновесие... В каква посока би отпратило цената, мисля, е очевидно
                              Ами цената преди да затворят беше към 930, разделено на 71 прави едно грозно число! :-) Т.е. напазарилите си на цени над това число са хмм, Измамени Камили?
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• psycoholic, погледни от моята гледна точка. В момента виждаме търговия на нива между 15.50 и 16.50 за акция. Т.е. можем да твърдим, че равновесието на пазара е при цена, която се намира в този диапазон. След време увеличаваме предлагането 71 пъти, което неминуемо ще наруши моментното равновесие... В каква посока би отпратило цената, мисля, е очевидно

Коментар

Working...
                                X