Като мине и третия лот, Пепи ще каже: "Ехеее има и други магистрали - Марица, Струма, Хемус, Москва-Токио...., много работа ще има за маестрото, налЕ"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от windp1spoko ima o6te dva lota...i drugi magistrali.ne go mislete 4erepa
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamИ защо не се казва кой кой е в теа консорциуми?
Сега гадаем и двамата и се разправяме за глупости.
Аз не зная дали не са в някой от тия консорциуми. Ти знаеш ли ? Не ... ама си чешеш езика, сиреч клавиатурата.
Аз лично очаквах да участват сами - това е най голямата българска фирма ... а то - Черно море, не знам си кой сами ... а фирмата, в която съм акционер я няма ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamИ защо не се казва кой кой е в теа консорциуми?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamИ защо не се казва кой кой е в теа консорциуми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamИ защо не се казва кой кой е в теа консорциуми?)))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamИ защо не се казва кой кой е в теа консорциуми?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamИ защо не се казва кой кой е в теа консорциуми?
Коментар
Коментар