Та има ли някъде поне 10км. качествено построен път от падките?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamТой Гаки продаде и сега се бъзика повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamТой Гаки продаде и сега се бъзика повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиЗа работарите винаги ще има работа,
защото алпине бау мяу са само офиси,
трябва някой да работи....................,
а и кариерата край карнобат е мнооого качествена!;-))
Ми работете де!
Ама да питам, само за тази кариера в карнобат говориш, да не е само тя останала от холдинга?Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ПепиЖалко обаче за българите, които намериха смъртта си по трасето София-Бургас. За друг не знам, но те със сигурност изтеглиха късата клечка. Колко ли са? Не знам, а и по-добре да не знаем, защото ще ни настръхнат косите. А за потрошените коли изобщо не си струва да се споменава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиЖалко обаче за българите, които намериха смъртта си по трасето София-Бургас. За друг не знам, но те със сигурност изтеглиха късата клечка. Колко ли са? Не знам, а и по-добре да не знаем, защото ще ни настръхнат косите. А за потрошените коли изобщо не си струва да се споменава.
Коментар
-
За късата клечка и магистрала “Тракия”
Откъдето и да го погледне човек, не може да отрече, че с магистрала "Тракия" България категорично е изтеглила късата клечка. Не че това е единствената ни къса клечка, но има всички предпоставки да се класира като най-късата такава.
Скоро ще станат пълни 8 години, в които почти не минава ден без някой вестник или телевизия да излязат с новина за изграждането на аутобана до морето и за това как поредният държавен чиновник аха да уреди работите.
Ама то тая работа с магистрала не е като с другата работа. Въпреки че ако бяхте питали Церовски през 2003 г., той щеше да ви каже да не ги "грижите" тия работи - за всичко си има пазарни механизми. И така от механизъм на механизъм, та се нацепихме на португалците. Както си приляга на най-късите клечки, после 2 г. се мъчихме да се отървем от тях.
И когато почти се бяхме зарадвали, че все пак ще започне строителството на последните три отсечки, ето ти пак спънка. Този път от Брюксел - не им харесвали някои условия в търговете. Може би с право, а може би не.
Жалко обаче за българите, които намериха смъртта си по трасето София-Бургас. За друг не знам, но те със сигурност изтеглиха късата клечка. Колко ли са? Не знам, а и по-добре да не знаем, защото ще ни настръхнат косите. А за потрошените коли изобщо не си струва да се споменава.
И за да е ясно защо трябва да сме много ядосани, ще дам само един пример. В 3 пъти по-малка Холандия има 35 магистрали, построени са за 40 г. и ако щете, вярвайте - осветени!
ТЕОДОРА ТОДОРОВА .в-к Монитор
Действията на нашите политици могат да се приравнят,
като некадърност, некадърност, некадърност.......;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от B.GrahamAбе важното е да я построят най накрая.Без значение кой и с какви пари.
според мен трябва да насочат усилията си за ремонт на пътищата, чрез които се излиза от страната .. те май ще са най - натоварени
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от B.GrahamAбе важното е да я построят най накрая.Без значение кой и с какви пари.
Коментар
Коментар