IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че тя така наречената нова част от магистралата, дето я строиха Трейс пропадна на няколко места ... та какво остава за някакъв си второстепенен път ???

Толкова могат, това правят.

Не е луд този, който яде зелника, а тоя, който му го дава.

В случая - трябва да има инвеститорска проверка година след предаване на обекта и при некачествено строителство - на въпросната фирма да се забрани повече да участва в държавни, общински или спонсорирани от Европа поръчки.

Ама това го няма и няма и да го има ...

Термина в България е - да се усвоят едни пари ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
      Първоначално изпратено от Остап Бендер
      Сръбските пътища и магистрали не са строени от невежи и безотговорни нещастници като "специалистите" на Трейс и ХД Пътища. Вървете и погледнете с какво качество работят падките. С никакво качество. навсякъде са си оставили ръцете. По добре е да викнем сърбите да ни построят пътищата отколкото нашите измамници, които само "усвояват" пари.
      Смешко, виждал ли си пътя между Враца и Мездра и знаеш ли, кой го е построил.
      Враца - Мездра е възможно най-скапано направената отсечка. Миналата година я правиха и вече се изрови. Да не говорим, че не е равна и като вдигнеш повече от 100 тресе та се нетрае. Освен това не направиха канавките читаво и на равното се завирява при дъжд.Бог знае колко пари са "усвоили" за това, че не свършиха нищо. Не знаех, че са я правили падките. Явно където в държавата има скапано направен път, все е дело на падки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
        Ами парите от пътните такси по границите,

КЪДЕ са...............?????????

Сторм, тоя шефа на НАПИ плачеше, че няма достатъчно пари за Тракията,

а как да няма бе, от излишъка, пари в НАПИ, винетки, пътни такси.........и т.н.

И никъде не е казано , че магистралата трябва да се плати цялата ТАЗИ година,

нека се стартира и всяка извършена дейност на определен етап ще се плаща,

а тоя шефа на НАПИ ни говори, че нямал 700-800млнлв за магистралата.....,

абе правят ни на луди.............хахахахахаха......,

но дали някои и вярва или те самите са си повярвали??;-))
        Това се сетилчовека, това казал , като са му набивали канчетата в Брюксел, а горския му трупа от другата страна, че иска лотче след лотче , как е мислиш да не му е лесно, а Сергей му вика давай трябва първа копка да правя за изборите. Представяш ли си какво му е на главата на човечеца....Не е лесно,ама като се е хванал хорото ще го тропа сега. И глупости да говори му е простено, работа да върши, ама нещо е върши....
        Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
          Първоначално изпратено от Пепи
          След като само за първият месец са събрани 100млн от винетки,

ако продължаваме с това темпо до края на годината, айде да не събират по 100млн всеки месец,

да са 50млн , ще има пари за ДВЕ магистрали,

но питм аз, къде са парите от винетките..............???????????

И защо непрекъснато плачат , че няма пари?? ;-))
          Веднага всички да се дадат на холдинга, че имам акции
          Аха ... представяш ли си Божков и Хаджиянков какви премии ще си раздадат ???
          За акционерчетата като нас ще има отново студена вода.
          Филма го гледахме вече.

Коментар

• Пепи, питай ги и за 3-те милиарда от излишъка- 1 да бяха дали и изпълнямахме план 2010

Коментар

• Ами парите от пътните такси по границите,

КЪДЕ са...............?????????

Сторм, тоя шефа на НАПИ плачеше, че няма достатъчно пари за Тракията,

а как да няма бе, от излишъка, пари в НАПИ, винетки, пътни такси.........и т.н.

И никъде не е казано , че магистралата трябва да се плати цялата ТАЗИ година,

нека се стартира и всяка извършена дейност на определен етап ще се плаща,

а тоя шефа на НАПИ ни говори, че нямал 700-800млнлв за магистралата.....,

абе правят ни на луди.............хахахахахаха......,

но дали някои и вярва или те самите са си повярвали??;-))

Коментар

Първоначално изпратено от Пепи

ако продължаваме с това темпо до края на годината, айде да не събират по 100млн всеки месец,

+1
                Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

То пари има, кой е казал, че няма ?
                  Въпроса е че най после Европа ни вика - стига сте крали, така не става.
                  Нашите пък искат да си карат по старому ...
                  Ама ако го направят, няма да има пари от Европа ...
                  Така че по добре да не ги крадат, щото това са наше пари - мои, твои, на приятелите ни, на всички българи.
                  Откъде на къде ще ги краде който и да е той ?
                  За това - всичко под наблюдение на Европа.
                  И да закрият НАПИ.
                  И без това нищо не правят ...

Коментар

Коментар

• След като само за първият месец са събрани 100млн от винетки,

Коментар

Факушка, малко преяли ми си виждат тези мечки- предизвикват леко съмнение относно "бъдещите им творчески планове"
                        Бъдещите им творчески планове са летен сън и отмора.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Факушка, малко преяли ми си виждат тези мечки- предизвикват леко съмнение относно "бъдещите им творчески планове"

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Добре де Айк, знааеш ли кой ги е правил пътищата в Хърватска?Или в Сърбия?
                            е къ кой ва Бенжи ???
                            .. Холдингот на пътот
                            Ми австрийски ли фирми или туземски?Те т'ва ми е питането.
                            Не зная кой ги е строил.
                            Зная със сигурност, че не са български фирми.
                            Пък и ми е интересно колко ли струват на километър, щото съм убеден, че са и по евтини.

Това е положението.

Както каза един приятел снощи - то това е само един път ...

Ама по пътищата можеш да съдиш за държавата.

Там - Европа.
                            Тук - кенеф !

Коментар

• Леден полъх от изток идва...

А те ви чакат...

Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Добре де Айк, знааеш ли кой ги е правил пътищата в Хърватска?Или в Сърбия?
                                е къ кой ва Бенжи ???
                                .. Холдингот на пътот
                                Ми австрийски ли фирми или туземски?Те т'ва ми е питането.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X